probleem met mijn foreach loop

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ralph vander tang

ralph vander tang

03/09/2013 11:00:16
Quote Anchor link
hoi iedereen,

ik heb een probleem, en dat probleem is het volgende:

ik heb net met een preg_match_all een array gemaakt.

nu moet ik die array uitlezen en ik krijg nu alleen de eerste 2 resultaten te zien inplaats van de 4 die nu in de array staan.

iemand hier een suggestie over hoe ik dit kan aanpakken array staat hier onder.

alvast bedankt ralph

mijn foreachloop
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?PHP
$I
=0;
$cContent ='';
foreach($match as $test){
  $cContent .= $test[0][$I];
  $I++;
}

?>


de array.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
<?
Array
(
    [
0] => Array
        (
            [
0] =>
Fein Supercut FSC2.0Q Profi SUPERCUT EDITION Aktie!!
Fein Supercut FSC2.0Q Profi SUPERCUT EDITION Aktie!!
Aktie:  459,00
   Van  629,00
[1] =>
Festool TS55REBQ-Plus-FS Invalzaag COMPLEET !!
Festool TS55REBQ-Plus-FS Invalzaag COMPLEET !!
Aktie:  569,00
   Van  729,00
[2] =>
SUPERAKTIE!HBM Gereedschapwagen COMPLEET! (Afhaalprijs 399,00!!)
SUPERAKTIE!HBM Gereedschapwagen COMPLEET! (Afhaalprijs 399,00!!)
Aktie:  449,00
   Van  699,00
[3] =>
Silverline Video Inspectiecamera (Endoscoop)
Silverline Video Inspectiecamera (Endoscoop)
 139,00
  Ex  114,88
) [1] => Array ( [0] =>
Fein Supercut FSC2.0Q Profi SUPERCUT EDITION Aktie!!
Fein Supercut FSC2.0Q Profi SUPERCUT EDITION Aktie!!
Aktie:  459,00
   Van  629,00 [1] =>
Festool TS55REBQ-Plus-FS Invalzaag COMPLEET !!
Festool TS55REBQ-Plus-FS Invalzaag COMPLEET !!
Aktie:  569,00
   Van  729,00 [2] =>
SUPERAKTIE!HBM Gereedschapwagen COMPLEET! (Afhaalprijs 399,00!!)
SUPERAKTIE!HBM Gereedschapwagen COMPLEET! (Afhaalprijs 399,00!!)
Aktie:  449,00
   Van  699,00 [3] =>
Silverline Video Inspectiecamera (Endoscoop)
Silverline Video Inspectiecamera (Endoscoop)
 139,00
  Ex  114,88 ) )
?>


Toevoeging op 03/09/2013 11:01:10:

Ralph vander tang op 03/09/2013 11:00:16:
hoi iedereen,

ik heb een probleem, en dat probleem is het volgende:

ik heb net met een preg_match_all een array gemaakt.

nu moet ik die array uitlezen en ik krijg nu alleen de eerste 2 resultaten te zien inplaats van de 4 die nu in de array staan.

firebug console toont geen errors anders dan dat de plaatjes niet gevonden zijn wat logish is want deze staan nu nog ergens anders

iemand hier een suggestie over hoe ik dit kan aanpakken array staat hier onder.

alvast bedankt ralph

mijn foreachloop
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?PHP
$I
=0;
$cContent ='';
foreach($match as $test){
  $cContent .= $test[0][$I];
  $I++;
}

?>


de array.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
<?
Array
(
    [
0] => Array
        (
            [
0] =>
Fein Supercut FSC2.0Q Profi SUPERCUT EDITION Aktie!!
Fein Supercut FSC2.0Q Profi SUPERCUT EDITION Aktie!!
Aktie:  459,00
   Van  629,00
[1] =>
Festool TS55REBQ-Plus-FS Invalzaag COMPLEET !!
Festool TS55REBQ-Plus-FS Invalzaag COMPLEET !!
Aktie:  569,00
   Van  729,00
[2] =>
SUPERAKTIE!HBM Gereedschapwagen COMPLEET! (Afhaalprijs 399,00!!)
SUPERAKTIE!HBM Gereedschapwagen COMPLEET! (Afhaalprijs 399,00!!)
Aktie:  449,00
   Van  699,00
[3] =>
Silverline Video Inspectiecamera (Endoscoop)
Silverline Video Inspectiecamera (Endoscoop)
 139,00
  Ex  114,88
) [1] => Array ( [0] =>
Fein Supercut FSC2.0Q Profi SUPERCUT EDITION Aktie!!
Fein Supercut FSC2.0Q Profi SUPERCUT EDITION Aktie!!
Aktie:  459,00
   Van  629,00 [1] =>
Festool TS55REBQ-Plus-FS Invalzaag COMPLEET !!
Festool TS55REBQ-Plus-FS Invalzaag COMPLEET !!
Aktie:  569,00
   Van  729,00 [2] =>
SUPERAKTIE!HBM Gereedschapwagen COMPLEET! (Afhaalprijs 399,00!!)
SUPERAKTIE!HBM Gereedschapwagen COMPLEET! (Afhaalprijs 399,00!!)
Aktie:  449,00
   Van  699,00 [3] =>
Silverline Video Inspectiecamera (Endoscoop)
Silverline Video Inspectiecamera (Endoscoop)
 139,00
  Ex  114,88 ) )
?>




Toevoeging op 03/09/2013 11:01:51:


hoi iedereen,

ik heb een probleem, en dat probleem is het volgende:

ik heb net met een preg_match_all een array gemaakt.

nu moet ik die array uitlezen en ik krijg nu alleen de eerste 2 resultaten te zien inplaats van de 4 die nu in de array staan.

iemand hier een suggestie over hoe ik dit kan aanpakken array staat hier onder.

alvast bedankt ralph

mijn foreachloop
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?PHP
$I
=0;
$cContent ='';
foreach($match as $test){
  $cContent .= $test[0][$I];
  $I++;
}

?>


de array.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
<?
Array
(
    [
0] => Array
        (
            [
0] =>
Fein Supercut FSC2.0Q Profi SUPERCUT EDITION Aktie!!
Fein Supercut FSC2.0Q Profi SUPERCUT EDITION Aktie!!
Aktie:  459,00
   Van  629,00
[1] =>
Festool TS55REBQ-Plus-FS Invalzaag COMPLEET !!
Festool TS55REBQ-Plus-FS Invalzaag COMPLEET !!
Aktie:  569,00
   Van  729,00
[2] =>
SUPERAKTIE!HBM Gereedschapwagen COMPLEET! (Afhaalprijs 399,00!!)
SUPERAKTIE!HBM Gereedschapwagen COMPLEET! (Afhaalprijs 399,00!!)
Aktie:  449,00
   Van  699,00
[3] =>
Silverline Video Inspectiecamera (Endoscoop)
Silverline Video Inspectiecamera (Endoscoop)
 139,00
  Ex  114,88
) [1] => Array ( [0] =>
Fein Supercut FSC2.0Q Profi SUPERCUT EDITION Aktie!!
Fein Supercut FSC2.0Q Profi SUPERCUT EDITION Aktie!!
Aktie:  459,00
   Van  629,00 [1] =>
Festool TS55REBQ-Plus-FS Invalzaag COMPLEET !!
Festool TS55REBQ-Plus-FS Invalzaag COMPLEET !!
Aktie:  569,00
   Van  729,00 [2] =>
SUPERAKTIE!HBM Gereedschapwagen COMPLEET! (Afhaalprijs 399,00!!)
SUPERAKTIE!HBM Gereedschapwagen COMPLEET! (Afhaalprijs 399,00!!)
Aktie:  449,00
   Van  699,00 [3] =>
Silverline Video Inspectiecamera (Endoscoop)
Silverline Video Inspectiecamera (Endoscoop)
 139,00
  Ex  114,88 ) )
?>


Toevoeging op 03/09/2013 11:01:10:

Ralph vander tang op 03/09/2013 11:00:16:
hoi iedereen,

ik heb een probleem, en dat probleem is het volgende:

ik heb net met een preg_match_all een array gemaakt.

nu moet ik die array uitlezen en ik krijg nu alleen de eerste 2 resultaten te zien inplaats van de 4 die nu in de array staan.

firebug console toont geen errors anders dan dat de plaatjes niet gevonden zijn wat logish is want deze staan nu nog ergens anders

iemand hier een suggestie over hoe ik dit kan aanpakken array staat hier onder.

alvast bedankt ralph

mijn foreachloop
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?PHP
$I
=0;
$cContent ='';
foreach($match as $test){
  $cContent .= $test[0][$I];
  $I++;
}

?>


de array.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
<?
Array
(
    [
0] => Array
        (
            [
0] =>
Fein Supercut FSC2.0Q Profi SUPERCUT EDITION Aktie!!
Fein Supercut FSC2.0Q Profi SUPERCUT EDITION Aktie!!
Aktie:  459,00
   Van  629,00
[1] =>
Festool TS55REBQ-Plus-FS Invalzaag COMPLEET !!
Festool TS55REBQ-Plus-FS Invalzaag COMPLEET !!
Aktie:  569,00
   Van  729,00
[2] =>
SUPERAKTIE!HBM Gereedschapwagen COMPLEET! (Afhaalprijs 399,00!!)
SUPERAKTIE!HBM Gereedschapwagen COMPLEET! (Afhaalprijs 399,00!!)
Aktie:  449,00
   Van  699,00
[3] =>
Silverline Video Inspectiecamera (Endoscoop)
Silverline Video Inspectiecamera (Endoscoop)
 139,00
  Ex  114,88
) [1] => Array ( [0] =>
Fein Supercut FSC2.0Q Profi SUPERCUT EDITION Aktie!!
Fein Supercut FSC2.0Q Profi SUPERCUT EDITION Aktie!!
Aktie:  459,00
   Van  629,00 [1] =>
Festool TS55REBQ-Plus-FS Invalzaag COMPLEET !!
Festool TS55REBQ-Plus-FS Invalzaag COMPLEET !!
Aktie:  569,00
   Van  729,00 [2] =>
SUPERAKTIE!HBM Gereedschapwagen COMPLEET! (Afhaalprijs 399,00!!)
SUPERAKTIE!HBM Gereedschapwagen COMPLEET! (Afhaalprijs 399,00!!)
Aktie:  449,00
   Van  699,00 [3] =>
Silverline Video Inspectiecamera (Endoscoop)
Silverline Video Inspectiecamera (Endoscoop)
 139,00
  Ex  114,88 ) )
?>





Toevoeging op 03/09/2013 11:02:16:

ergens is er iets fout gegaan is er iemand die dit kan opschonen
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 01:28:09
 
Frits Katoen

Frits Katoen

03/09/2013 12:11:25
Quote Anchor link
Je hebt een array gevuld met array's. Je krijgt in dit geval dus een loop in een loop:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?PHP
$cContent
='';
foreach($match as $firstlevel){
    foreach($firstlevel as $secondlevel){
    $cContent .= $secondlevel;
    }
}

echo $cContent;
?>
 
Ralph vander tang

ralph vander tang

03/09/2013 12:28:50
Quote Anchor link
nu heb ik alles alleen 2 x hoe kan dat dan ?
 
Kris Peeters

Kris Peeters

03/09/2013 12:41:29
Quote Anchor link
Bedoel je dat je lijn 7 en 8 ziet (van jouw "de array." bestand), en het gevoel hebt dat die het zelfde zijn?
Gewijzigd op 03/09/2013 12:41:52 door Kris Peeters
 
Ralph vander tang

ralph vander tang

03/09/2013 13:34:00
Quote Anchor link
ik heb 4 waardes in de $match[0] maar met die dubbele foreach loop krijg ik er 8

Toevoeging op 03/09/2013 14:01:01:

Kris dat lijn 7 en 8 het zelfde zijn komt doordat de 2 e een alt is van een image deze tekst hoort eigenlijk volledig html te zijn

Toevoeging op 03/09/2013 14:11:12:

probleem opgelost kan nu weer verder pregmatchen dubbele resultaten kwamen doordat ik een 2x dezelfde resultaten uit mijn pregmatch terug krijg
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.