Probleem met multi taal

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pieterjan Muller

Pieterjan Muller

31/10/2004 18:50:00
Quote Anchor link
Besten,

Ik heb geprobeerd een multi taal script te maken maar dat werkt niet zo goed.
Ik zal eerst even de structuur uitleggen.
Dus je hebt nl.php:

$nav['vorige'] = "Vorige";
$bericht['postreactie'] = "Post een reactie";
$datum['formaat'] = "DD/MM/JJJJ";

en dan heb je index.php
met wanneer het nodig is de variabelen ($bericht[eerstpersoonselecteren], $form[bestand], enz)

Wat is nu het probleem:
Hij geeft mij een foutmelding (als ik error_reporting(E_ALL) opzet) iets als ongesette variabele ofzo met als gevolg dat ik allemaal legtes krijg (hij print dus niet de inhoud van mijn array uit).

Er is wel een raar ding hij print enkel mijn vertaal array niet uit wanneer die code in een functie zit.
anders print hij ze wel uit.

Kan er iemand mij helpen om alle variabelen af te printen?

Dank bij voorbaat

Pj
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 08:30:11
 
Bram Z

Bram Z

31/10/2004 19:04:00
Quote Anchor link
Als je in een functie bent moet je dit doen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
functie doit(){
global $nav, $bericht, $datum;
echo $bericht['postreactie'];
}

?>
 
Pieterjan Muller

Pieterjan Muller

31/10/2004 19:17:00
Quote Anchor link
bedankt het werkt
 
Bram Z

Bram Z

31/10/2004 19:30:00
Quote Anchor link
No prob
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.