Probleem met MysQl

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ilja

Ilja

26/10/2006 14:40:00
Quote Anchor link
Ik heb met mysql een inlog systeem gemaakt... enzo... En nu wil ik het uit de mysql tabel halen (Ilja <NL>) maar komt er in dat woord wat ik er uit wil halen <NL> voor dus word dat (denk ik) Door PhP gelezen als php maar het moet gewoon het woord laten zien wat ik nu te zien krijg is dus aleen maar Ilja en dat <NL> Is weg.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
    echo "
                <td>".$rij['ing']."</td>
                ";

Dat is de code die ik gebruik. alvast bedankt.
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 01:18:49
 
PHP Newbie

PHP Newbie

26/10/2006 14:43:00
Quote Anchor link
Doe a.u.b. iets aan je nederlands, de d'tje en de t'tjes, en leestekens ;-)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
    echo "<td>".htmlentities($rij['ing'])."</td>";
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door PHP Newbie
 
Ilja

Ilja

26/10/2006 14:47:00
Quote Anchor link
Sorry Bedankt :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.