Probleem met php variabelen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jaimy A

Jaimy A

13/11/2014 17:08:08
Quote Anchor link
De code die je hieronder ziet gaat na of er een feestdag is die binnen de 7 dagen valt.
indien dit gebeurt wordt er gekeken welke dag van de week dit is (1 maandag, 2 dinsdag, ...).
deze wordt in de variabel "dagVanWeek_##" geplaatst.

De code die je hieronder ziet werkt perfect. Alleen wanneer er per toeval 2 feestdagen in de zelfde week zouden vallen treed het probleem op dat mijn variabele worden overschreven en dat enkel de laatste variabel zal worden getoond.

heeft er iemand een goede oplossing voor dit probleem ?


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
<?php
$dezeweek1
= date('Y/m/d');                // huidige dag
$dezeweek7 = date('Y/m/d', strtotime("+7 day"));    // huidige dag + 7 dagen

if ($feestdag_15 > $dezeweek1 && $feestdag_15 < $dezeweek7){
    $da15 = new DateTime($feestdag_15);
    $feest_datum = $da15->format("d/m/Y");
    $dagVanWeek_15 = $da15->format("N");
    $is_feestdag = $dagVanWeek_15; // als feestdag = dag_van_week -> toon feestdag
}
if ($feestdag_16 > $dezeweek1 && $feestdag_16 < $dezeweek7){
    $da16 = new DateTime($feestdag_16);
    $feest_datum = $da16->format("d/m/Y");
    $dagVanWeek_16 = $da16->format("N");
    $is_feestdag = $dagVanWeek_16; // als feestdag = dag_van_week -> toon feestdag
}

if ($is_feestdag == 1) {
    // Het is een feestdag
    echo '<b>1:</b> feestdag maandag '.$feest_datum.'<br />';
}
else if ($is_verlofdag == 1) {
    // Het is een verlofdag
    echo '<b>1:</b> verlof maandag <br />';
}
else {
    // we zijn gewoon open.
    echo '<b>1:</b> Geen feest/verlof maandag <br />';
}


if ($is_feestdag == 2) {
    // Het is een feestdag
    echo '<b>2:</b> feestdag dinsdag '.$feest_datum.'<br />';
}
else if ($is_verlofdag == 2) {
    // Het is een verlofdag
    echo '<b>2:</b> verlof dinsdag <br />';
}
else {
    // we zijn gewoon open.
    echo '<b>2:</b> Geen feest/verlof dinsdag <br />';
}


if ($is_feestdag == 3) {
    // Het is een feestdag
    echo '<b>3:</b> feestdag woensdag '.$feest_datum.'<br />';
}
else if ($is_verlofdag == 3) {
    // Het is een verlofdag
    echo '<b>3:</b> verlof woensdag <br />';
}
else {
    // we zijn gewoon open.
    echo '<b>3:</b> Geen feest/verlof woensdag <br />';
}


if ($is_feestdag == 4) {
    // Het is een feestdag
    echo '<b>4:</b> feestdag donderdag '.$feest_datum.'<br />';
}
else if ($is_verlofdag == 4) {
    // Het is een verlofdag
    echo '<b>4:</b> verlof donderdag <br />';
}
else {
    // we zijn gewoon open.
    echo '<b>4:</b> Geen feest/verlof donderdag <br />';
}


if ($is_feestdag == 5) {
    // Het is een feestdag
    echo '<b>5:</b> feestdag vrijdag '.$feest_datum.'<br />';
}
else if ($is_verlofdag == 5) {
    // Het is een verlofdag
    echo '<b>5:</b> verlof vrijdag <br />';
}
else {
    // we zijn gewoon open.
    echo '<b>5:</b> Geen feest/verlof vrijdag <br />';
}


if ($is_feestdag == 6) {
    // Het is een feestdag
    echo '<b>6:</b> feestdag zaterdag '.$feest_datum.'<br />';
}
else if ($is_verlofdag == 6) {
    // Het is een verlofdag
    echo '<b>6:</b> verlof zaterdag <br />';
}
else {
    // we zijn gewoon open.
    echo '<b>6:</b> Geen feest/verlof zaterdag <br />';
}
?>
Gewijzigd op 13/11/2014 17:22:14 door Jaimy A
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 15:05:54
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

13/11/2014 20:11:47
Quote Anchor link
Met array's is dat makkelijk op te lossen.

Misschien moet je je hier eens in verdiepen, kun je gelijk alle feestdagen in een array stoppen.

Zover ik weet zijn alle feestdagen dynamisch te berekenen, althans zoals wij die in Nederland kennen. De meest ingewikkelde is Pasen Maar daar heb je een standaard PHP functie voor. Hemelvaart en Pinksteren vallen een vast aantal dagen na Pasen.

http://php.net/manual/en/function.easter-days.php
 
Jaimy A

Jaimy A

13/11/2014 21:04:09
Quote Anchor link
Feestdagen heb ik al dat is niet het probleem :)
voorbeeltje hoe ik het zou kunnen oplossen ??
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
    $Jaar
= date('Y');
    $dezeweek1 = date('Y/m/d');                                            // huidige dag
    $dezeweek7 = date('Y/m/d', strtotime("+7 day"));                        // huidige dag + 7 dagen
    $EA = easter_date($Jaar);                                        // Paas datum
    $ED = date('j', $EA);                                            // Paas dag
    $EM = date('n', $EA);                                            // Paas maand
    $EY = date('Y', $EA);                                            // Paas jaar
    $feestdag_01     = date('Y/m/d', mktime (0,0,0,1,1,$Jaar));                 // Nieuwjaar
    $feestdag_02    = date('Y/m/d', mktime (0, 0, 0, $EM, $ED + 1,  $EY));     // Paasmaandag
    $feestdag_03    = date('Y/m/d', mktime (0,0,0,5,1,$Jaar));                 // Dag van de arbeid
    $feestdag_04    = date('Y/m/d', mktime (0, 0, 0, $EM, $ED + 39,  $EY)); // O.L.H. Hemelvaart
    $feestdag_05    = date('Y/m/d', mktime (0, 0, 0, $EM, $ED + 50,  $EY)); // Pinkster maandag
    $feestdag_06    = date('Y/m/d', mktime (0,0,0,7,21,$Jaar));             // Nationale feestdag
    $feestdag_07    = date('Y/m/d', mktime (0,0,0,8,15,$Jaar));              // O.L.V. Hemelvaart
    $feestdag_08    = date('Y/m/d', mktime (0,0,0,11,1,$Jaar));             // Allerheiligen
    $feestdag_09    = date('Y/m/d', mktime (0,0,0,11,11,$Jaar));             // Wapenstilstand
    $feestdag_10    = date('Y/m/d', mktime (0,0,0,12,25,$Jaar));            // Kerstmis
    $feestdag_15    = date('Y/m/d', mktime (0,0,0,11,18,$Jaar));                // TEST
    $feestdag_16    = date('Y/m/d', mktime (0,0,0,11,19,$Jaar));                // TEST
?>
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

14/11/2014 01:27:11
Quote Anchor link
Zoiets?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
<?php

function isFeestdag($datum)
{

    $year = $datum->format('Y');
    
    $pasen = new DateTime(date('M-d-Y', easter_date($year)));
    
    $feestdagen = array(
        'Nieuwjaar'                => $datum->format('01-01-Y'),
        'Eerste Paasdag'        => $pasen->format('d-m-Y'),
        'Tweede Paasdag'        => $pasen->add(new DateInterval('P1D'))->format('d-m-Y'),
        'Hemelvaart'            => $pasen->add(new DateInterval('P38D'))->format('d-m-Y'),
        'Eerste Pinksterdag'    => $pasen->add(new DateInterval('P10D'))->format('d-m-Y'),
        'Tweede Pinksterdag'    => $pasen->add(new DateInterval('P1D'))->format('d-m-Y'),
        'Eerste Kerstdag'        => $datum->format('25-12-Y'),
        'Tweede Kerstdag'        => $datum->format('26-12-Y'),
    );

    
    return array_search($datum->format('d-m-Y'), $feestdagen);
}


// stappen van 1 dag
$oneDay = new DateInterval('P1D');

// startdatum
$datum = new DateTime();

// aantal dagen dat we vooruit willen kijken
$days = 365;


for($i = 0 ; $i < $days ; $i++)
{

    
    echo $datum->format('D d M Y');
    
    if($feestdag = isFeestdag($datum))
        echo ' ==> ' . $feestdag;
        
    echo '<br>';

    $datum->add($oneDay);
    
}

?>
Gewijzigd op 14/11/2014 14:54:02 door Frank Nietbelangrijk
 
Willem vp

Willem vp

14/11/2014 01:37:06
Quote Anchor link
Zoiets?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php
   $Jaar
= date('Y');
   $dezeweek1 = date('Y/m/d');                               // huidige dag
   $dezeweek7 = date('Y/m/d', strtotime("+7 day"));          // huidige dag + 7 dagen
   $EA = easter_date($Jaar);                                 // Paas datum
   $ED = date('j', $EA);                                     // Paas dag
   $EM = date('n', $EA);                                     // Paas maand
   $EY = date('Y', $EA);                                     // Paas jaar
  
   $feestdag = array(
      date('Y/m/d', mktime (0,0,0,1,1,$Jaar)),               // Nieuwjaar
      date('Y/m/d', mktime (0, 0, 0, $EM, $ED + 1,  $EY)),   // Paasmaandag
      date('Y/m/d', mktime (0,0,0,5,1,$Jaar)),               // Dag van de arbeid
      date('Y/m/d', mktime (0, 0, 0, $EM, $ED + 39,  $EY)),  // O.L.H. Hemelvaart
      date('Y/m/d', mktime (0, 0, 0, $EM, $ED + 50,  $EY)),  // Pinkster maandag
      date('Y/m/d', mktime (0,0,0,7,21,$Jaar)),              // Nationale feestdag
      date('Y/m/d', mktime (0,0,0,8,15,$Jaar)),              // O.L.V. Hemelvaart
      date('Y/m/d', mktime (0,0,0,11,1,$Jaar)),              // Allerheiligen
      date('Y/m/d', mktime (0,0,0,11,11,$Jaar)),             // Wapenstilstand
      date('Y/m/d', mktime (0,0,0,12,25,$Jaar)),             // Kerstmis
      date('Y/m/d', mktime (0,0,0,11,18,$Jaar)),             // TEST
      date('Y/m/d', mktime (0,0,0,11,19,$Jaar)),             // TEST
   );
?>

$feestdag[0] is dan nieuwjaar, etc.
En als je dezelfde nummering wilt aanhouden als in je eigen voorbeeld:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
   $feestdag
= array(
      1 => date('Y/m/d', mktime (0,0,0,1,1,$Jaar)),               // Nieuwjaar
           date('Y/m/d', mktime (0, 0, 0, $EM, $ED + 1,  $EY)),   // Paasmaandag
           date('Y/m/d', mktime (0,0,0,5,1,$Jaar)),               // Dag van de arbeid
           date('Y/m/d', mktime (0, 0, 0, $EM, $ED + 39,  $EY)),  // O.L.H. Hemelvaart
           date('Y/m/d', mktime (0, 0, 0, $EM, $ED + 50,  $EY)),  // Pinkster maandag
           date('Y/m/d', mktime (0,0,0,7,21,$Jaar)),              // Nationale feestdag
           date('Y/m/d', mktime (0,0,0,8,15,$Jaar)),              // O.L.V. Hemelvaart
           date('Y/m/d', mktime (0,0,0,11,1,$Jaar)),              // Allerheiligen
           date('Y/m/d', mktime (0,0,0,11,11,$Jaar)),             // Wapenstilstand
           date('Y/m/d', mktime (0,0,0,12,25,$Jaar)),             // Kerstmis
     15 => date('Y/m/d', mktime (0,0,0,11,18,$Jaar)),             // TEST
           date('Y/m/d', mktime (0,0,0,11,19,$Jaar)),             // TEST
   );
   print_r($feestdag);
?>
 
Jaimy A

Jaimy A

14/11/2014 12:53:57
Quote Anchor link
hoe kan ik die code verwerken in deze code?

Er wordt een week kalender getoond en wanneer er binnen de 7 dagen een feestdag is wordt de bijvoorbeeld maandag verandert naar "gesloten wegens feestdag" wanneer maandag gepasseerd is verdwijnt die melding en komen onze openinsuren weer te voorschijn.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
if ($is_feestdag == 1) {
    // Het is een feestdag
    echo '<b>1:</b> feestdag maandag '.$feest_datum.'<br />';
}
else if ($is_verlofdag == 1) {
    // Het is een verlofdag
    echo '<b>1:</b> verlof maandag <br />';
}
else {
    // we zijn gewoon open.
    echo '<b>1:</b> Geen feest/verlof maandag <br />';
}


if ($is_feestdag == 2) {
    // Het is een feestdag
    echo '<b>2:</b> feestdag dinsdag '.$feest_datum.'<br />';
}
else if ($is_verlofdag == 2) {
    // Het is een verlofdag
    echo '<b>2:</b> verlof dinsdag <br />';
}
else {
    // we zijn gewoon open.
    echo '<b>2:</b> Geen feest/verlof dinsdag <br />';
}

?>
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

14/11/2014 15:11:42
Quote Anchor link
dan krijg je zoiets:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
<?php

function isFeestdag($datum)
{

    $year = $datum->format('Y');
    
    $pasen = new DateTime(date('M-d-Y', easter_date($year)));
    
    $feestdagen = array(
        'Nieuwjaar'                => $datum->format('01-01-Y'),
        'Eerste Paasdag'        => $pasen->format('d-m-Y'),
        'Tweede Paasdag'        => $pasen->add(new DateInterval('P1D'))->format('d-m-Y'),
        'Hemelvaart'            => $pasen->add(new DateInterval('P38D'))->format('d-m-Y'),
        'Eerste Pinksterdag'    => $pasen->add(new DateInterval('P10D'))->format('d-m-Y'),
        'Tweede Pinksterdag'    => $pasen->add(new DateInterval('P1D'))->format('d-m-Y'),
        'Eerste Kerstdag'        => $datum->format('25-12-Y'),
        'Tweede Kerstdag'        => $datum->format('26-12-Y'),
    );

    
    return array_search($datum->format('d-m-Y'), $feestdagen);
}

function
isVerlofdag($datum)
{

    $year = $datum->format('Y');
    
    $verlofdagen = array(
        'Allerheiligen'            => $datum->format('01-11-Y'),
    );

    
    return array_search($datum->format('d-m-Y'), $verlofdagen);
}


// stappen van 1 dag
$oneDay = new DateInterval('P1D');

// startdatum
$datum = new DateTime();

// aantal dagen dat we vooruit willen kijken
$days = 365;

$dagnamen = array('Zondag', 'Maandag', 'Dinsdag', 'Woensdag', 'Donderdag', 'Vrijdag', 'Zaterdag');

for($i = 0 ; $i < $days ; $i++)
{

    
    if(isFeestdag($datum)) {
        // Het is een feestdag
        echo '<b>1:</b> feestdag '.$dagnamen[$datum->format('w')].' '.$datum->format('d m Y').'<br />';
    }
else if (isVerlofdag($datum)) {
        // Het is een verlofdag
        echo '<b>1:</b> verlof '.$dagnamen[$datum->format('w')].' <br />';
    }
else {
        // we zijn gewoon open.
        echo '<b>1:</b> Geen feest/verlof '.$dagnamen[$datum->format('w')].' <br />';
    }


    $datum->add($oneDay);
    
}

?>
 
Jaimy A

Jaimy A

14/11/2014 18:41:10
Quote Anchor link
Dit is een beetje waar ik naartoe wil gaan
Afbeelding

nu de code die ik hierboven krijg heb ik al een beetje aangepast

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
// aantal dagen dat we vooruit willen kijken
$days = 7;


waardoor er maar 7 dagen worden weergeven

wat ik krijg als output van uw code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
1: Geen feest/verlof Vrijdag
1: Geen feest/verlof Zaterdag
1: Geen feest/verlof Zondag
1: Geen feest/verlof Maandag
1: Geen feest/verlof Dinsdag
1: Geen feest/verlof Woensdag
1: feestdag Donderdag 20 11 2014


geen idee hoe ik hier verder aan moet sleutelen ik ben wat aan het rond zoeken op het internet maar ik wordt er niet wijzer uit.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

14/11/2014 23:49:30
Quote Anchor link
Ga het eerst eens in een stroomdiagram plaatsen. Of je nou 7 of 3650 dagen vooruit wilt kijken dat maakt geen moer uit. Wat wel! uitmaakt, zoals jij aan de hand van het voorbeeld laat blijken wil je altijd op maandag starten, dat is namelijk de bovenste regel van het schema. Je zult dus eerst de datum van de afgelopen maandag moeten hebben om vervolgens daarmee te starten. Dan zijn er de reguliere openingstijden die per dag kunnen verschillen en ook wat heel goed denkbaar is is dat ze in de toekomst best nog een keer zullen wijzigen. Die openingstijden moeten later dus heel erg makkelijk aan te passen zijn. Als we dan de dag en openingstijden weten dan komen de uitzonderingen. Dat zijn dus de feest en verlofdagen. Die moeten de reguliere openingstijden dan dus 'overschrijven'.

In stapjes:

1. datum van afgelopen maandag bepalen.
2. openingstijden inlezen (kan uit een config file, of database)
3. Kijken of het een feestdag betreft. zo ja openingstijden overschrijven
4. Kijken of het een verlofdag betreft. zo ja openingsrijden overschrijven
5. Output genereren

(Ik krijg een beetje het gevoel of je het lekker door ons laat oplossen dus ga eerst zelf maar even proberen)
 
Eddy E

Eddy E

15/11/2014 19:32:45
Quote Anchor link
Kleine opmerking, wat redelijk makkelijk kan met een IF-statement die kijkt naar de huidige dag: op zaterdag en zondag wil je NIET naar AFGELOPEN maandag kijken, maar vanaf KOMENDE maandag (dus: komende week).
 
Jaimy A

Jaimy A

17/11/2014 20:28:10
Quote Anchor link
ben wat aan het proberen met arrays maar ben hier volledig nieuw.
Er klopt nog steeds iets niet iemand die even naar deze code stukje kan kijken aub

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<?php
$feestdag
= $_GET["id"];
 
$DagenConfig = array(

    "Feest_1" => array(
    "Datum" => "01/01/2015"
    "Weekdag"
=> "1"
    ),
    
    "Feest_2" => array(
    "Datum" => "01/01/2015"
    "Weekdag"
=> "1"
  )
);

 
$output = '';
 
if ($DagenConfig[$feestdag]) {
    
  $config = $DagenConfig[$feestdag];
 
  $output .= 'Datum' . $config["Datum"];
  $output .= 'Weekdag' . $config["Weekdag"];
}
else {
  $output = "Error";
}


echo $output;
 
?>
 
- SanThe -

- SanThe -

17/11/2014 21:48:55
Quote Anchor link
Zet de error reporting aan, dan zie waar het fout gaat.
Bij regels 7 en 12 moet er een komma achter.
 
Jaimy A

Jaimy A

20/11/2014 14:50:26
Quote Anchor link
wat vinden jullie van de volgende code? ben nieuw in array gebruik en weet niet of ik het optimaal benut.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
<?php
$Jaar
= date('Y');                                              // Jaar
$dezeweek1 = date('Y/m/d');                                     // huidige dag
$dezeweek7 = date('Y/m/d', strtotime("+7 day"));                // huidige dag + 7 dagen

//                  Toewijzing feestdagen

$feestdag_15    = date('Y/m/d', mktime (0,0,0,11,24,$Jaar));    // Test 15
$feestdag_16    = date('Y/m/d', mktime (0,0,0,11,25,$Jaar));    // Test 16
    
$F15 = new DateTime($feestdag_15);                              // Voorbereiding omzetten naar numeriek weekdag
$F16 = new DateTime($feestdag_16);                              // Voorbereiding omzetten naar numeriek weekdag
        
if ($feestdag_15 > $dezeweek1 && $feestdag_15 < $dezeweek7){    // Feestdag deze week ?
$feestDag[$F15->format("N")] =                                  // Toewijzing week nummer (1: MA, 2: DI, 3: WOE, ...)                            
array("datum" => $F15->format("d/m/Y"));                        // Weergave welke datum we gesloten zijn.
}

if ($feestdag_16 > $dezeweek1 && $feestdag_16 < $dezeweek7){    // Feestdag deze week ?
$feestDag[$F16->format("N")] =                                  // Toewijzing week nummer (1: MA, 2: DI, 3: WOE, ...)                            
array("datum" => $F16->format("d/m/Y"));                        // Weergave welke datum we gesloten zijn.
}
?>


<!DOCTYPE html>
<html lang="nl"><head><meta charset="utf-8">
<title>Openingsuren - Test</title>
<style>
#containerOpening {
    width: 530px;
}
body {background:#fff;font-family:Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:100%;line-height:1.25em;color:#4e4e4e;}
 .rowWeekdag { color: rgba(0,0,0,1.00); font-size: 12px; float: left; width: 70px; }
 .rowUurLeft { color: rgba(0,0,0,1.00); font-size: 12px; float: left; width: 70px; }
 .rowUurImageOpen { background:url(http://fietsendezwaluw.be/images/openingsuren/new_tijdlijn.gif) no-repeat;  width: 240px; }
 .rowUurImageGesloten { background:url(http://fietsendezwaluw.be/images/openingsuren/new_tijdlijn_sluiting.gif) no-repeat;  width: 240px; }
 .rowUurRight { color: rgba(0,0,0,1.00); font-size: 12px; float: left; width: 70px; }
</style>
</head>

<div id="containerOpening">
<div style="float:left"><img src="http://fietsendezwaluw.be/images/openingsuren/schaduwlinks.jpg" height="250" alt="" /></div>
<div style="float:right"><img src="http://fietsendezwaluw.be/images/openingsuren/schaduwrecht.jpg" height="250" alt=""  /></div>
<table style="width:490px; height:250px; border:0;">
<?php
if ($feestDag['1']) {  
$config = $feestDag['1'];
echo '<tr>
        <td rowspan="7" width="10">&nbsp;</td>
        <td class="rowWeekdag">'
.$config['datum'].'</td>
        <td class="rowUurLeft">09:00-12:00</td>
        <td class="rowUurImageGesloten">&nbsp;</td>
        <td class="rowUurRight">13:00-18:00</td>
      </tr>'
;
}
else {
echo '<tr>
        <td rowspan="7" width="10">&nbsp;</td>
        <td class="rowWeekdag">Maandag</td>
        <td class="rowUurLeft">09:00-12:00</td>
        <td class="rowUurImageOpen">&nbsp;</td>
        <td class="rowUurRight">13:00-18:00</td>
      </tr>'
;
}

if ($feestDag['2']) {  
$config = $feestDag["2"];
echo '<tr>
        <td class="rowWeekdag">'
.$config['datum'].'</td>
        <td class="rowUurLeft">09:00-12:00</td>
        <td class="rowUurImageGesloten">&nbsp;</td>
        <td class="rowUurRight">13:00-18:00</td>
      </tr>'
;
}
else {
echo '<tr>
        <td class="rowWeekdag">Dinsdag</td>
        <td class="rowUurLeft">09:00-12:00</td>
        <td class="rowUurImageOpen">&nbsp;</td>
        <td class="rowUurRight">13:00-18:00</td>
      </tr>'
;
}

if ($feestDag['3']) {  
$config = $feestDag["3"];
echo '<tr>
        <td class="rowWeekdag">'
.$config['datum'].'</td>
        <td class="rowUurLeft">09:00-12:00</td>
        <td class="rowUurImageGesloten">&nbsp;</td>
        <td class="rowUurRight">13:00-18:00</td>
      </tr>'
;
}
else {
echo '<tr>
        <td class="rowWeekdag">Woensdag</td>
        <td class="rowUurLeft">09:00-12:00</td>
        <td class="rowUurImageOpen">&nbsp;</td>
        <td class="rowUurRight">13:00-18:00</td>
      </tr>'
;
}

if ($feestDag['4']) {  
$config = $feestDag["4"];
echo '<tr>
        <td class="rowWeekdag">'
.$config['datum'].'</td>
        <td class="rowUurLeft">09:00-12:00</td>
        <td class="rowUurImageGesloten">&nbsp;</td>
        <td class="rowUurRight">13:00-18:00</td>
      </tr>'
;
}
else {
echo '<tr>
        <td class="rowWeekdag">Donderdag</td>
        <td class="rowUurLeft">09:00-12:00</td>
        <td class="rowUurImageOpen">&nbsp;</td>
        <td class="rowUurRight">13:00-18:00</td>
      </tr>'
;
}

if ($feestDag['5']) {  
$config = $feestDag["5"];
echo '<tr>
        <td class="rowWeekdag">'
.$config['datum'].'</td>
        <td class="rowUurLeft">09:00-12:00</td>
        <td class="rowUurImageGesloten">&nbsp;</td>
        <td class="rowUurRight">13:00-18:00</td>
      </tr>'
;
}
else {
echo '<tr>
        <td class="rowWeekdag">Vrijdag</td>
        <td class="rowUurLeft">09:00-12:00</td>
        <td class="rowUurImageOpen">&nbsp;</td>
        <td class="rowUurRight">13:00-18:00</td>
      </tr>'
;
}

if ($feestDag['6']) {  
$config = $feestDag["6"];
echo '<tr>
        <td class="rowWeekdag">'
.$config['datum'].'</td>
        <td class="rowUurLeft">09:00</td>
        <td class="rowUurImageGesloten">&nbsp;</td>
        <td class="rowUurRight">17:00</td>
      </tr>'
;
}
else {
echo '<tr>
        <td class="rowWeekdag">Zaterdag</td>
        <td class="rowUurLeft">09:00</td>
        <td class="rowUurImageOpen">&nbsp;</td>
        <td class="rowUurRight">17:00</td>
      </tr>'
;
}

if ($feestDag['7']) {  
$config = $feestDag["7"];
echo '<tr>
        <td class="rowWeekdag">Zondag</td>
        <td class="rowUurLeft">Gesloten</td>
        <td class="rowUurImageOpen">&nbsp;</td>
        <td class="rowUurRight"></td>
      </tr>'
;
}
else {
echo '<tr>
        <td class="rowWeekdag">Zondag</td>
        <td class="rowUurLeft">Gesloten</td>
        <td class="rowUurImageOpen">&nbsp;</td>
        <td class="rowUurRight"></td>
      </tr>'
;
}

?>

</table>
</div>
Gewijzigd op 20/11/2014 15:56:30 door Jaimy A
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.