Probleem met session_start()

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jasper De Moor

Jasper De Moor

15/05/2013 17:04:06
Quote Anchor link
Error: Fatal error: Call to undefined function phpsession_start() in /home/vol14/xtreemhost.com/xth_13129488/knightsofedvar.xtreemhost.com/htdocs/pages.php on line 1

Ok dit is de code die in mn website alle paginas zal handlen dus heel makkelijk maar mn session_start wil maar nie werken op al mn andere paginas werkt die perfect de pages.php file staat in dezelfde directory als index.php enzo dus daar zou het al nie aan kunnen liggen ...

En ik snap echt bijna niks van session_start dus een beetje nederlandse uitleg zou handig zijn niet dat ik geen engels kan maar in nederlands is altijd duidelijker :p

Mijn code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
<?php

session_start(); // Start your sessions to allow your page to interact with session variables

include_once("header.php");

include_once("sidebar.php");

include_once("connect.php");



// Function that will convert a user id into their username

function getpage($pid) {

    $sql = "SELECT content FROM pages WHERE id='".$pid."' LIMIT 1";

    $res = mysql_query($sql) or die(mysql_error());

    $row = mysql_fetch_assoc($res);

    return $row['content'];

}




if($_GET['page']=='news'){

echo "".getpage('2')."";

}
elseif($_GET['page']=='downloads'){

echo "".getpage('3')."";;

}
elseif($_GET['page']=='media'){

echo "".getpage('4')."";

}
elseif($_GET['page']=='info'){

echo "".getpage('5')."";

}
elseif($_GET['page']=='home'){

echo "".getpage('1')."";

}


include_once("footer.php");

?>
Gewijzigd op 15/05/2013 17:15:52 door Jasper De Moor
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 08:26:35
 
Jasper De Moor

Jasper De Moor

16/05/2013 19:06:49
Quote Anchor link
Hey,

Ik heb het gefixt blijkbaar was er een fout met mn IDE(notepad++) want nu werkt het ik heb het aangepast via de file manager (online) die bij mn webhost op het cpanel te vinden was .

Als iemand een goeie IDE weet voor mij die niet teveel gebruikt max 1GB ram gebruik en 1,7ghz processor ;)
Ja mijn pc is verschrikkelijk traag ...

Groetjes jasper,
 
Wouter Van Marrum

Wouter Van Marrum

16/05/2013 21:26:54
Quote Anchor link
Jasper De Moor op 16/05/2013 19:06:49:
Hey,

Ik heb het gefixt blijkbaar was er een fout met mn IDE(notepad++) want nu werkt het ik heb het aangepast via de file manager (online) die bij mn webhost op het cpanel te vinden was .

Als iemand een goeie IDE weet voor mij die niet teveel gebruikt max 1GB ram gebruik en 1,7ghz processor ;)
Ja mijn pc is verschrikkelijk traag ...

Groetjes jasper,


sublime text 2 ?
 
Donny Wie weet

Donny Wie weet

16/05/2013 23:04:12
Quote Anchor link
Sublime Text 2 heeft goede extensies die het programmeren ook veel makkelijker maken :)

Wat ook goed is: PHPStorm, is alleen niet volledig gratis maar Google is je beste vriend :)
 
Jasper De Moor

Jasper De Moor

17/05/2013 17:37:00
Quote Anchor link
Ok ik zal is googleën.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.