Probleem met Soundcloud embedden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Martin d

Martin d

24/01/2017 16:20:21
Quote Anchor link
Goedemiddag! Wie kan mij helpen om onderstaande php code werkend te krijgen?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?phpglobal $wp_embed;
$soundcloud_url = 'https://soundcloud.com/morganpage';
echo $wp_embed->run_shortcode( '[embed]' . $soundcloud_url . '[/embed]' ); ?>


Bovenstaande code laadt nu een vaste URL; welke werkt voor WordPress. Doel van deze code is om een SoundCloud player in te laden in een WordPress template file. Echter, wil ik graag de $soundcloud_url variabel maken door onderstaande code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $value = get_post_meta( get_the_ID(), 'listing_facebook', true ); echo $value; ?>


Maar deze code werkt niet als volgt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?phpglobal $wp_embed;
$soundcloud_url = '<?php $value = get_post_meta( get_the_ID(), 'listing_facebook', true ); echo $value; ?>';
echo $wp_embed->run_shortcode( '[embed]' . $soundcloud_url . '[/embed]' ); ?>


Kan iemand mij helpen om dit werkend te krijgen?
- Ariën -:
Gelieve in het vervolg bij code de [code][/code]-tags gebruiken.
Hier kan je meer lezen over de mogelijke opmaakcodes. Tevens heb ik de titel aangepast van 'PHP code' naar 'Probleem met Soundcloud embedden'.

Alvast bedankt!
Gewijzigd op 24/01/2017 16:23:44 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 19:07:41
 
Marlies Maalderink

Marlies Maalderink

24/01/2017 17:05:43
Quote Anchor link
En als je het zo doet? (ervan uitgaande dat de get_post_meta die je hier opvraagt de url bevat)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?phpglobal $wp_embed;
$soundcloud_url = get_post_meta( get_the_ID(), 'listing_facebook', true );
echo $wp_embed->run_shortcode( '[embed]' . $soundcloud_url . '[/embed]' ); ?>


Toevoeging op 24/01/2017 17:23:42:

En er moet een spatie tussen php en global op de eerste regel...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.