probleem met vervolg actie

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Anno hummel

anno hummel

10/02/2011 13:29:10
Quote Anchor link
Hallo ik heb een probleem,

Ik heb de hele php werkend maar ik moet nog een ding van de user hebben, om de laatste actie ui te voeren dit wil mij niet lukken.
hebben jullie de oplossing voor mij.
ik heb echt alles al geprobeert.

hier is een deel als hij hier komt ga hij controleren of alles goed is
dat werkt ook
dus hij komt gewoon bij de eerste ECHO

maar dan moet ik nog een invoerveld hebben zodat de user zijn naam kan invoeren
en ik weet wat ik $user kan gebruiken
echo '<script type="text/javascript">document.location.href = \'http://www.mijnsite.com/popup/api/setpoints.asp?c=...&k=.....&u=$user&m=1&a=5000\'</script>';



een deel van de php

[.code]
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
<?php
if(isset($_GET['actie']) && !empty($_GET['actie']))
{

    if(in_array($_GET['actie'],$acties))
    {

        $actie = mysql_real_escape_string($_GET['actie']);

        switch($actie)
        {
            case
'inloggen':
                if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
                {

                    if(isset($_POST['inlogcode']) && !empty($_POST['inlogcode']))
                    {

                        if(is_numeric($_POST['inlogcode']))
                        {

                            $inlogcode = mysql_real_escape_string($_POST['inlogcode']);
                            // $namepoker = mysql_real_escape_string($_GET['user']);
                            $query = "SELECT id, geactiveerd FROM inlogcodes WHERE inlogcode = '".$inlogcode."'";
                            $resultaat = mysql_query($query);

                            if($resultaat && mysql_num_rows($resultaat) == 1)
                            {

                                $rij     = mysql_fetch_array($resultaat);

                                $id              = $rij['id'];
                                $geactiveerd     = $rij['geactiveerd'];
                                $name       = $rij['user'];
                                if($geactiveerd == 'j')
                                {

                                        echo '<p>Gefeliciteerd, deze inlogcode is succesvol en de punten van <b>'.$name.'</b>,</p>';

                                        echo '<form action="'.$_SERVER['PHP_SELF'].'" method="post">';
                                        echo '<label for="inlogcode">Inlogcode: </label>';
                                        echo '<input type="text" id="inlogcode" name="inlogcode" tabindex="1" value="" title="Uw inlogcode"><br><br>';
                                        echo '<input type="submit" name="versturen" value="Versturen" id="versturen" tabindex="2">';
                                        echo '<input type="reset" id="wissen" name="wissen" value="Wissen" tabindex="3">';
                                        echo '</form>';



                                       mysql_query("UPDATE inlogcodes SET geactiveerd='n' WHERE geactiveerd='j'");
                                       echo '<script type="text/javascript">document.location.href = \'http://www.mijnsite.com/popup/api/setpoints.asp?c=...&k=....&u=$user&m=1&a=5000\'</script>';



                                }
else{
                                    echo '<p>Deze code is nog niet betaald en dus ook nog niet geactiveerd. Je kunt <a href="#" onClick="mbetaal(\'id='.$mollieid.'&parameter[1]='.$id.'&parameter[2]='.$inlogcode.'\');return false;">hier</a> klikken om hem alsnog te activeren.</p>';
                                }
                            }
else{
                                echo '<p>Er bestaat geen account met deze inlogcode!</p>';
                            }
                        }
else{
                            echo '<p>Ik verwacht een numerieke inlogcode!</p>';
                        }
                    }
else{
                        echo '<p>Ik verwacht een inlogcode!</p>';
                    }
                }
else{
                    echo '<form action="'.$_SERVER['PHP_SELF'].'?actie=inloggen" method="post">';
                    echo '<label for="inlogcode">Inlogcode: </label>';
                    echo '<input type="text" id="inlogcode" name="inlogcode" tabindex="1" value="" title="Uw inlogcode"><br><br>';
                    echo '<input type="submit" name="versturen" value="Versturen" id="versturen" tabindex="2">';
                    echo '<input type="reset" id="wissen" name="wissen" value="Wissen" tabindex="3">';
                    echo '</form>';
                }

            break;

            case
'aanvragen':
                $inlogcode  = null;
                                $cijfers    = range(0,9);

                for($i=0; $i < 8; $i++)
                {

                    $inlogcode .= $cijfers[mt_rand(0, 9)];
                }


                {

                    $inlogcode .= $_POST['$inlogcode'];
                    $pokername .=  $_POST['$toevoegen'];
                }


                $query         = "INSERT INTO inlogcodes (inlogcode,user,tijd) VALUES ('".$inlogcode."','".$_POST['pokername']."',NOW())";
                $resultaat     = mysql_query($query);

                if($resultaat && mysql_affected_rows() == 1)
                {

                    echo '<p>Je Pokernaam is <b>'.$pokername.'</b>, het is aan te raden de inlogcode ergens te noteren zodat je deze zomenteen kunt gebruiken om in te loggen.';
                    echo '<p>Je inlogcode is <b>'.$inlogcode.'</b>, het is aan te raden de inlogcode ergens te noteren zodat je deze zomenteen kunt gebruiken om in te loggen. Je kunt nu <a href="#" onClick="mbetaal(\'id='.$mollieid.'&parameter[1]='.mysql_insert_id().'&parameter[2]='.$inlogcode.'\');return false;">hier</a> klikken om deze inlogcode te activeren.</p><p>Als je deze inlogcode geactiveerd hebt kun je <a href="?actie=inloggen">hier</a> inloggen.</p>';

                }
else{
                    echo '<p>Sorry, er ging iets mis met het updaten van de database!</p>';
                }

            break;
        }

    }
else{
        echo 'Sorry, deze actie is niet toegestaan!';
    }
}
else{
        echo '<p>Heb je Wel inlogcode ? Dan kan dat <a href="?actie=inloggen">hier</a>!</p>';
        echo '<p>Heb je nog geen inlogcode maar wilt die graag aanvragen? Dan kan dat <a href="?actie=aanvragen">hier</a>!</p>';
}

?>

Gewijzigd op 10/02/2011 16:21:36 door Anno hummel
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 05:43:29
 
- SanThe -

- SanThe -

10/02/2011 13:34:30
Quote Anchor link
Gebruik eens hoofdletters, punten en komma's en al die bijbehorende dingen. Misschien dat jouw verhaal dan wél te volgen is.
 
Anno hummel

anno hummel

10/02/2011 13:37:42
Quote Anchor link
Ik zal de volgende keer op mijn punten en komma's letten.
 
Johan Dam

Johan Dam

10/02/2011 13:50:38
Quote Anchor link
vergeet ook de [.code] en [./code] niet, deze maken de code een stuk overzichtelijker (zonder de punten dan achter [ natuurlijk)
Gewijzigd op 10/02/2011 16:05:21 door Johan Dam
 
Anno hummel

anno hummel

10/02/2011 14:48:14
Quote Anchor link
het probleem zit hem bij de
echo '<p>Gefeliciteerd, deze inlogcode is succesvol en de punten van <b>'.$name.'</b>,</p>';

ik moet hier nog een invoer hebben van de gebruiker te weten hun naam.
zodat ik die asp kan invullen met de $user

gr anno
Gewijzigd op 10/02/2011 15:07:46 door anno hummel
 
- SanThe -

- SanThe -

10/02/2011 14:57:20
Quote Anchor link
Anno hummel op 10/02/2011 13:37:42:
Ik zal de volgende keer op mijn punten en komma's letten.



Zolang het probleem niet duidelijk is kan ik je niet helpen.
 
Kris Peeters

Kris Peeters

10/02/2011 15:20:23
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$query
= "SELECT id, geactiveerd FROM inlogcodes WHERE inlogcode = '".$inlogcode."'";
?>

Je haalt de user niet van de database.

Maak daar eens van:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$query
= "SELECT id, geactiveerd, user FROM inlogcodes WHERE inlogcode = '".$inlogcode."'";
?>
Gewijzigd op 10/02/2011 15:21:01 door Kris Peeters
 
Anno hummel

anno hummel

10/02/2011 16:18:50
Quote Anchor link
bedankt kris,
ja hij ziet nu ook de user
ik heb nu dit

[.code]
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
echo '<p>Gefeliciteerd, deze inlogcode is succesvol en de punten van <b>'.$name.'</b>,</p>';
mysql_query("UPDATE inlogcodes SET geactiveerd='n' WHERE geactiveerd='j'");
echo '<script type="text/javascript">document.location.href = \'http://www.mijnsite.com/popup/api/setpoints.asp?c=...&k=....&u=$user&m=1&a=5000\'</script>';
?>



de asp werkt dan nog niet
daar ziet hij de naam van de user niet

wat doe ik hier dan fout.

dus wel bij
[.code]
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo '<p>Gefeliciteerd, deze inlogcode is succesvol en de punten van <b>'.$name.'</b>,</p>';
?>



en niet bij de asp string

gr anno
Gewijzigd op 10/02/2011 16:24:09 door anno hummel
 
- SanThe -

- SanThe -

10/02/2011 16:34:24
Quote Anchor link
Je weet wel dat je met bovenstaande UPDATE álle records update.
 
Anno hummel

anno hummel

10/02/2011 16:46:32
Quote Anchor link
ja dat moet ook is maar eenmalig

gr anno
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.