Probleem plugin wordpress en plugin

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Web Ontwikkelaar PHP, Nijmegen

Contactpersoon Roel Kavelaar rkavelaarATsearch-consult.nl 0243528815 0644949337 Organisatie Jong, gezond en sterk groeiende bedrijf dat webbased multimedia oplossingen bouwt in de omgeving Nijmegen. Het bedrijf bouwt voor klanten o.a. geavanceerde websites, webwinkels, webapplicaties en specifieke webbased software. Het bedrijf ontwikkelt en onderhoudt ook verschillende bekende Nederlandse websites. Op dit moment hebben zij een groeiende en brede klantenkring opgebouwd. Met betrekking tot programmeer-, onderhoud-, ontwerp-werkzaamheden wordt een PHP ontwikkelaar gezocht met kennis van contentmanagementsysteemen en frameworks. Locatie Nijmegen Verantwoordelijkheden (Her)Ontwerpen en (her)ontwikkelen in PHP ten behoeve van websites voor klanten, project klussen, onderhoud en specifieke klantwensen (Her)Ontwerpen en (her)ontwikkelen in PHP, PHP

Bekijk vacature »

Bollie Zwollie

Bollie Zwollie

11/07/2019 13:32:55
Quote Anchor link
Ik heb een plugin geactiveerd in mijn wordpress. Wanneer ik deze plugin activeer word bijvoorbeeld de pluginlijst in wordpress met dikke letters weergegeven.

Hoe kan ik het beste beginnen om dit probleem te debuggen. Heb al diverse dingen geprobeerd zoals het veranderen van de laad volgorde van de css files. Helaas helpt dit niet.
 
PHP hulp

PHP hulp

20/07/2019 08:08:54
 
- Ariën -
Beheerder

- Ariën -

11/07/2019 14:39:31
Quote Anchor link
De webdeveloper debugger van je browser loslaten op die tekst en kijken welke CSS-rule dit veroorzaakt.
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.