Probleem toevoegen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior PHP Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale aspecten van Coolblue. Wat doe je als Junior PHP Developer bij Coolblue? Als Junior PHP Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen om te groeien als Junior Developer. Op dat moment komt je wil om steeds te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te kunnen maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan ook goed

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer gezocht!

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het devlopmenttean. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met de

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer werk jij samen in een multidisciplinair ontwikkel team met 1-2 Senior .NET developers, twee front-end developers, Data Scientists en één UX designer. Als team werken jullie aan het ontwikkelen van een Cloud based applicatie en aan het stabieler maken van deze applicatie. Ook unit testing gaat erg belangrijk worden in jouw nieuwe functie. Samen met de Senior .NET ontwikkelaar wordt jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de API. Jullie werken met veel data en incidenteel komen er ook data vraagstukken en zullen er wat queries gedraaid moeten worden. Dit betekend dat jij veel gaat werken met

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Junior PHP (Laravel) Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Laravel Developer! Sta je aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar een leuke baan? Lees dan verder! Voor een softwarebedrijf in omgeving van Schiphol zijn wij op zoek naar een ervaren PHP (Laravel) Developer. Je gaat je bezighouden met het ontwikkelen van innovatieve bedrijfsapplicaties. Samen met het team, bestaande uit designers en developers, maak je mooie oplossingen voor bedrijven in diverse branches. Je zorgt dat de opgeleverde websites perfect werken en de klant meer dan tevreden is. Je kunt rekenen op een afwisselende baan met leuke

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »

Lasrobotprogrammeur/operator

Heb je interesse in trekkers en beschik je overvlijmscherpse precisie? Solliciteer dan op deze vacature! Als Lasoperator ben je vooral bezig met het maken van nieuwe lasrobotprogramma’s en het optimaliseren van bestaande programma’s, zowel online als offline (incl. het bedienen van de Lasrobots). Daarnaast draag je bij aan een optimaal rendement van de las robots. Verder heb je de volgende werkzaamheden: Het meewerken als operator c.q. Robotlassen niveau 2 (van complexe samenstellingen/halffabricaten), het om- en instellen van de diverse stations van lasmallen (productdragers), het afwerken van laswerk (verwijderen lasspetters en oxiden), het bewaken van de machineplanning (op bewerkingen) incl. de

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

Medior Front end developer React

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor op de

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Digital Agency

Functie Jij als Front end developer komt te werken in een van de 8 multidisciplinaire teams binnen de organisatie. Deze teams werken op basis van Scrum agile in 2 wekelijkse sprints. De grootte van de teams varieert van 9-14 collega’s en bestaan altijd uit één of meerdere project managers en een project manager. Samen met je team werk je aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten zoals grote multinationals tot het kleine mkb. De stack waarmee gewerkt wordt is voornamelijk Javascript, ES6, Es.next, HTML, CSS, React.js en Node.js. Wat deze organisatie onderscheid is dat ze echt langdurige partnerships aangaan met hun

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

Productontwikkelaar Food

Wat ga je doen Als Productontwikkelaar Food ga je nieuwe producten ontwikkelen en bestaande producten verbeteren. Je bent hierbij betrokken bij het gehele proces: van productconcept naar proefreceptuur, het realiseren va het product (op kleine schaal) en het testen van producten in een productieomgeving. Verder: Bewaak je de status van verschillende fases van productontwikkeling en lever je tijdig de benodigde data aan Ben je bezig met de optimalisatie van oude en nieuwe recepturen Begeleid of organiseer je proefsessies (sensorisch onderzoek) in het team en/of bij klanten Onderhoud je contacten met de klanten, leveranciers van grondstoffen e.a. externe partijen Houd je

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »
Marcel

Marcel

03/11/2005 13:18:00
Quote Anchor link
Ik heb een scherm klant waar ik de klantgegevens moet toevoegen. Het toevoegen doet het goed. Maar als ik de pagina refresh, dan voegt die gelijk een nieuwe klant toe. Ik weet niet hoe ik dit moet oplossen.

Hieronder heb ik mijn code (insert) om een klant toe te voegen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
<?php
mysql_select_db("sch");

$id = htmlspecialchars(addslashes($_POST['id']), ENT_QUOTES);
$bedrijfsnaam = htmlspecialchars(addslashes($_POST['bedrijfsnaam']), ENT_QUOTES);
$bedrijfsnaam = ucfirst($bedrijfsnaam);

$aanhef = htmlspecialchars (addslashes($_POST['aanhef']), ENT_QUOTES);

$voorletter = htmlspecialchars (addslashes($_POST['voorletter']), ENT_QUOTES);
$voorletter = strtoupper($voorletter);

$tussenvoegsel = htmlspecialchars (addslashes($_POST['tussenvoegsel']), ENT_QUOTES);

$achternaam = htmlspecialchars (addslashes($_POST['achternaam']), ENT_QUOTES);
$achternaam = ucfirst($achternaam);

$straat = htmlspecialchars (addslashes($_POST['straat']), ENT_QUOTES);
$straat = ucfirst($straat);
$huisnummer = htmlspecialchars (addslashes($_POST['huisnummer']), ENT_QUOTES);
$postcode = htmlspecialchars (addslashes($_POST['postcode']), ENT_QUOTES);
$postcode = strtoupper($postcode);

$woonplaats = htmlspecialchars (addslashes($_POST['woonplaats']), ENT_QUOTES);
$woonplaats = ucfirst($woonplaats);

$telefoonthuis = htmlspecialchars (addslashes($_POST['telefoonthuis']), ENT_QUOTES);
$telefoonwerk = htmlspecialchars (addslashes($_POST['telefoonwerk']), ENT_QUOTES);
$mobiel = htmlspecialchars (addslashes($_POST['mobiel']), ENT_QUOTES);
$fax = htmlspecialchars (addslashes($_POST['fax']), ENT_QUOTES);
$email = htmlspecialchars (addslashes($_POST['email']), ENT_QUOTES);
$memo = htmlspecialchars (addslashes($_POST['memo']), ENT_QUOTES);


$query_hoogste = "SELECT kl_klantennr FROM tmpklant ORDER BY kl_klantennr DESC";
$hoogste = mysql_query($query_hoogste, $sch) or die(mysql_error());
$row_hoogste = mysql_fetch_assoc($hoogste);
$totalRows_hoogste = mysql_num_rows($hoogste);

$sql = "INSERT INTO tmpklant (kl_klantennr,  kl_bedrijfsnaam, kl_aanhef, kl_voorletters, kl_tussenvoegsel, kl_achternaam, kl_straatnaam, kl_huisnummer, kl_postcode, kl_woonplaats, kl_telefoonnrthuis, kl_telefoonnrwerk, kl_mobielnr, kl_faxnr, kl_email, kl_opmerking) VALUES ('$id','$bedrijfsnaam','$aanhef','$voorletter','$tussenvoegsel','$achternaam','$straat','$huisnummer','$postcode','$woonplaats','$telefoonthuis','$telefoonwerk','$mobiel','$fax','$email','$memo')";
$resultaat = mysql_query($sql) or die (mysql_error());
?>


En hieronder de form met de input velden:

form id="toevoegen" name="toevoegen" method="post" action="">
<table border="0" width="720" align="center" cellpadding="1" cellspacing="1" bgcolor="#E9ECEF">
<tr>
<td class="style9">Bedrijfsnaam</td>
<td><input name="bedrijfsnaam" type="text" id="bedrijfsnaam" style="background-color:#D0D0D0; border:1px solid;"/></td>
<td colspan="7" rowspan="12" class="style2"><span class="style10"><strong>Memo</strong></span>
<textarea name="memo" cols="50" rows="10" wrap="off" id="memo" style="background-color:#D0D0D0; border:1px solid;"></textarea>
<p>Voeg reparatie toe<br />
<a href="../bestelling_verkoop/bestel.php?kl_klantennr=
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $vars_pdm_kl_klantennr; ?>
" target="_self">Voeg Bestelling Verkoop toe </a><br />
<a href="../bestelling_supplies/index.php?kl_klantennr=
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $vars_pdm_kl_klantennr; ?>
" target="_self">Voeg Bestelling Supplies toe </a><br />
Voeg Buitendienst Afspraak toe </p></td>
</tr>
<tr>
<td class="style10" ><strong>Aanhef</strong></td>
<td><select name="aanhef" style="background-color:#D0D0D0; border:1px solid;">
<option>Selecteer</option>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
             do
             {
          ?>

<option value="Mevr">Mevr</option>
<option value="Dhr">Dhr</option>
<option value="Fam">Fam</option>
<option value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $row_klanten['kl_aanhef']?>
">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $row_klanten['kl_aanhef']?>
</option>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
            } while ($row_klanten = mysql_fetch_assoc($klanten));
                 $rows = mysql_num_rows($klanten);
                if($rows > 0) {
              mysql_data_seek($klanten, 0);
               $row_klanten = mysql_fetch_assoc($klanten);
            }

          ?>

</select></td>
</tr>
<tr>
<td class="style10"><strong>Voorletter</strong></td>
<td><input name="voorletter" type="text" id="voorletter" style="background-color:#D0D0D0; border:1px solid;"/></td>
</tr>
<tr>
<td class="style9">Voorvoegsel</td>
<td><input name="tussenvoegsel" type="text" id="tussenvoegsel" style="background-color:#D0D0D0; border:1px solid;"/></td>
</tr>
<tr>
<td class="style9">Achternaam</td>
<td><input name="achternaam" type="text" id="achternaam" style="background-color:#D0D0D0; border:1px solid;" /></td>
</tr>
<tr>
<td class="style9">Straat</td>
<td><input name="straat" type="text" id="straat" style="background-color:#D0D0D0; border:1px solid;"/></td>
</tr>
<tr>
<td class="style2"><span class="style10"><strong>Huisnummer</strong></span></td>
<td><input name="huisnummer" type="text" id="huisnummer" style="background-color:#D0D0D0; border:1px solid;"/></td>
</tr>
<tr>
<td class="style2"><span class="style10"><strong>Postcode</strong></span></td>
<td><input name="postcode" type="text" id="postcode" style="background-color:#D0D0D0; border:1px solid;"/></td>
</tr>
<tr>
<td class="style2"><span class="style10"><strong>Woonplaats</strong></span></td>
<td><input name="woonplaats" type="text" id="woonplaats" style="background-color:#D0D0D0; border:1px solid;"/></td>
</tr>
<tr>
<td class="style2"><span class="style10"><strong>Telefoonthuis</strong></span></td>
<td><input name="telefoon" type="text" id="telefoonthuis" style="background-color:#D0D0D0; border:1px solid;"/></td>
</tr>
<tr>
<td class="style2"><span class="style10"><strong>Telefoonwerk</strong></span></td>
<td><input name="telefoonwerk" type="text" id="telefoonwerk" style="background-color:#D0D0D0; border:1px solid;"/></td>
</tr>
<tr>
<td class="style2"><span class="style10"><strong>Mobiel</strong></span></td>
<td><input name="mobiel" type="text" id="mobiel" style="background-color:#D0D0D0; border:1px solid;"/></td>
</tr>
<tr>
<td height="25" class="style2"><span class="style10"><strong>Fax</strong></span></td>
<td><input name="fax" type="text" id="fax" style="background-color:#D0D0D0; border:1px solid;"/></td>
</tr>
<tr>
<td class="style2"><span class="style9">Email</span></td>
<td><input name="email" id="email" type="text" style="background-color:#D0D0D0; border:1px solid;"/></td>
<td rowspan="2" class="style2"><a href="#" onmouseout="MM_swapImgRestore()" onmouseover="MM_swapImage('vorige','','../Images/Big_icons/back_f2.png',1)"><img src="../Images/Big_icons/back.png" alt="vorige" name="vorige" width="32" height="32" border="0" id="vorige" /></a></td>
<td rowspan="2" class="style2">&nbsp;</td>
<td rowspan="2" class="style2">&nbsp;</td>
<td rowspan="2" class="style2"><a href="javascript:BRB_PHP_DelWithCon('verwijderklant.php','kl_klantennr',
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $row_klanten['kl_klantennr']; ?>
,'U bent van plan een klant te verwijderen!

Weet u het zeker?');">verwijder klant</a></td>
<td rowspan="2" class="style2">&nbsp;</td>
<td rowspan="2" class="style2"><a href="#" onmouseout="MM_swapImgRestore()" onmouseover="MM_swapImage('volgende','','../Images/Big_icons/next_f2.png',1)"><img src="../Images/Big_icons/next.png" alt="volgende" name="volgende" width="32" height="32" border="0" id="volgende" /></a></td>
<td rowspan="2" class="style2"><a href="print_klant.php?kl_klantennr=
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $vars_pdm_kl_klantennr; ?>
"><img src="../Images/Icons/printen.png" alt="printen" width="16" height="16" border="0" /></a>
<input type="image" src="../Images/Big_icons/addusers.png" width="48" height="48" align="right" /> </td>
</tr>
<tr>
<td class="style9">Nieuwsbrief</td>
<td>ja
<input name="radiobutton" type="radio" value="radiobutton" />
nee
<label>
<input name="radiobutton" type="radio" value="radiobutton" />
</label></td>
</tr>
</table>
</form>
</body>
</html>

Ik hoop dat jullie mijn kunnen helpen.
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 00:53:16
 
Marcel

Marcel

04/11/2005 12:20:00
Quote Anchor link
Hij doet nu wel.

Ik heb de request_method toegevoegd.

Nu heb ik mijn zoekfunctie toegevoegd.

Maar als ik iets zoek dan voegt die gelijk een klant toe.

Mijn zoekfunctie script:

<form id="zoek" name="zoek" method="post" action="">
<table border="0" width="720" align="center" cellpadding="1" cellspacing="1" bgcolor="#E9ECEF">
<tr>
<td class="style9" width="13%">Zoek</td>
<td><input name="zoek" type="text" id="zoek" style="background-color:#D0D0D0; border:1px solid;" /></td>
</tr>
<tr>
<td colspan="2"><center><input type="submit" name="Submit" value="zoek" /></center></td>
</tr>
</table>
</form>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
<?php
if(isset($_POST['zoek']))
{

    $zoek = $_POST['zoek'];
    $sql = "SELECT * FROM klanten WHERE  kl_achternaam LIKE '%" . $zoek ."%' OR (kl_bedrijfsnaam) LIKE '%" . $zoek . "%'
    OR (kl_straatnaam) LIKE '%"
. $zoek . "%'";
    
    $resultaat = mysql_query($sql) or die (mysql_error());
    
    $num = mysql_num_rows($resultaat);
    
 if(empty($num))
 {

     echo "" . $zoek . " werd niet gevonden...";
 }

 else
 {
    
      echo "Resultaten:";
      echo "<strong>";
      echo "&nbsp;";
      echo $num;
      echo "&nbsp;";
      echo "records gevonden.";
      echo "</strong>";
      echo "<br/><br/>";
    
echo "<table width='200' border='1'>";
    echo "<tr>";
      echo "<td>ID</td>";
      echo "<td>Bedrijfsnaam</td>";
      echo "<td>Aanhef</td>";
      echo "<td>Voorletter</td>";
      echo "<td>Voorvoegsel</td>";
      echo "<td>Achternaam</td>";
      echo "<td>Straatnaam</td>";
      echo "<td>Huisnummer</td>";
      echo "<td>Postcode</td>";
      echo "<td>Woonplaats</td>";
      echo "<td>Telefoonnr</td>";
      echo "<td>Telefoonwerk</td>";
      echo "<td>Mobielnr</td>";
      echo "<td>Faxnr</td>";
      echo "<td>Email</td>";
      echo "<td>Nieuwsbrief</td>";
      echo "<td>Opmerking</td>";
    echo "</tr>";
  while($row = mysql_fetch_object($resultaat))
  {

        echo "<tr><td>";
        echo $row->kl_klantennr;
        echo "</td><td>";
        echo $row->kl_bedrijfsnaam;
        echo "</td><td>";
        echo $row->kl_aanhef;
        echo "</td><td>";
        echo $row->kl_voorletters;
        echo "</td><td>";
        echo $row->kl_tussenvoegsel;
        echo "</td><td>";
        echo $row->kl_achternaam;
        echo "</td><td>";
        echo $row->kl_straatnaam;
        echo "</td><td>";
        echo $row->kl_huisnummer;
        echo "</td><td>";
        echo $row->kl_postcode;
        echo "</td><td>";
        echo $row->kl_woonplaats;
        echo "</td><td>";
        echo $row->kl_telefoonnrthuis;
        echo "</td><td>";
        echo $row->kl_telefoonnrwerk;
        echo "</td><td>";        
        echo $row->kl_mobielnr;
        echo "</td><td>";        
        echo $row->kl_faxnr;
        echo "</td><td>";        
        echo $row->kl_email;
        echo "</td><td>";        
        echo $row->kl_nieuwdbrief;
        echo "</td><td>";            
        echo $row->kl_opmerking;
        echo "</td></tr>";
     }

           echo "</table>";
          echo "<br><br>";
 }
}

?>


Hoe kun ik nu zeggen welke form hij moet submitten?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

04/11/2005 14:25:00
Quote Anchor link
Dat komt door de query bovenin je code.

Je moet er een IF conditie omheen zetten die checkt welk formulier verzonden is

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
  // verzonden?

  if (isset ($_POST['naam_van_submit1'])) {
    // insert block
  }
  elseif (isset ($_POST['naam_van_submit2'])) {
    // zoek block
  }
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

04/11/2005 14:36:00
Quote Anchor link
Ik heb nog een andere tip. Je doet nu heel vaak dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
  $string
= htmlspecialchars(addslashes($_POST['string']), ENT_QUOTES);
?>


Daar kun je heel goed een functie van maken. Je code wordt er ook een stuk leesbaarder op.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
  // safe string
  function safe_string ($string, $uc = false) {
    if ($uc) {
      return ucfirst (htmlspecialchars(addslashes($string), ENT_QUOTES));
    else {
      return htmlspecialchars(addslashes($string), ENT_QUOTES);
    }
  }

?>


En dan verderop in je pagina:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
  $bedrijfsnaam
= safe_string ($_POST['bedrijfsnaam'], true);
  $telefoonnummer = safe_string ($_POST['telefoonnummer']);
?>


Als je een beginhoofdletter wilt, moet je als tweede argument true opgeven. Als je dat niet wilt, hoef je geen tweede op te geven, want dan gaat de functie uit van "false".
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.