Probleem tr voor xhtml vallid

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving: De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van bromen snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie.De opdracht bestaat uit: het programmeren van de diverse modules;het tijdens demo's tonen van de

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving Voor de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een softwareontwikkelaar Cleopatra. De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van brom- en snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie. Functie

Bekijk vacature »

Roy marijnissen

roy marijnissen

20/08/2010 16:38:51
Quote Anchor link
Een nieuwe site van me is bijna xhtml vallid. Alleen krijg ik nog 3 error's over tr's die niet goed zouden staan. Nu heb ik al een hoop dingen proberen te verplaatsen maar zover ik weet is de structuur van de table/tr/td opbouw gewoon goed en ik vindt niks om het op te lossen en dat alles nog goed werkt. Heeft iemand van jullie misschien enig idee hoe ik dit kan oplossen ?

Site :
http://tinyurl.com/3yuo4au

w3c:
http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Ftinyurl.com%2F3yuo4au&charset=%28detect+automatically%29&doctype=Inline&group=0&user-agent=W3C_Validator%2F1.1
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 11:24:15
 
Veur Heur

Veur Heur

20/08/2010 16:50:47
Quote Anchor link
Je vergeet een </tr> ...
 
Richard van Velzen

Richard van Velzen

20/08/2010 16:58:06
Quote Anchor link
Bijvoorbeeld regel 131:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
                </td><tr>


Daar mis je een </tr>.
 
Roy marijnissen

roy marijnissen

20/08/2010 17:11:18
Quote Anchor link
Ik had al geprobeerd die eerst af te sluiten maar dan werkt de site niet goed meer en krijg ik ineens 30 error's ! Ik heb hieronder nog even de code staan waar het om gaat, misschien dat jullie er wat mee kunenn !

http://www.plaatscode.be/139868/
 
Veur Heur

Veur Heur

20/08/2010 17:39:07
Quote Anchor link
uberhaubt tables...kijk eens naar css
 
Roy marijnissen

roy marijnissen

20/08/2010 17:44:59
Quote Anchor link
Ja ik weet het. Rest van de site is ook helemaal met div's. Dit script is al een wat verouderd script maar werkt verder nog prima en heb geen tijd/zin alles aan te passen als het goed werkt. Zou hem alleen graag op die laatste 3 puntjes vallid willen krijgen :)
 
Thumb nail

Thumb nail

20/08/2010 23:37:15
Quote Anchor link
Roy marijnissen op 20/08/2010 17:44:59:
Ja ik weet het. Rest van de site is ook helemaal met div's. Dit script is al een wat verouderd script maar werkt verder nog prima en heb geen tijd/zin alles aan te passen als het goed werkt. Zou hem alleen graag op die laatste 3 puntjes vallid willen krijgen :)

dan werkt het dus niet goed als het niet valid is. -_-
 
Roy marijnissen

roy marijnissen

21/08/2010 01:12:35
Quote Anchor link
Je hebt wel gelijk :) Ben ondertussen maar begonnen met het omzetten naar div's. Gaat al redelijk goed. Bedankt voor jullie hulp in ieder geval !
 
Richard van Velzen

Richard van Velzen

21/08/2010 01:14:45
Quote Anchor link
Vertel nou eens, wat is nou echt het probleem met die 3 fouten volgens het W3C? Wat *doet* het nu niet? Is het je eergevoel, dat alles per se goed moet zijn? Elke browser zal het goed weergeven, Google zal er echt niet moeilijk over doen.

Waar maak je je druk over?
 
Roy marijnissen

roy marijnissen

21/08/2010 11:37:46
Quote Anchor link
Ik wil inderdaad gewoon dat alles goed is. Heb nu binnen 1 uurtje alles goed omgezet naar div's en nu werkt alles en zonder problemen :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.