probleempje met File_get_html

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Theon Ebbers

Theon Ebbers

08/09/2016 12:07:11
Quote Anchor link
Ik probeer van een externe website de agenda op mijn website te plaatsen.
De agenda bevind zich in een tabel in de div met id="week", en die zit in de div="content".
Ik kan alle divs bereiken behalve de divs inside de div "content".
dus:
<div id="content">
<div id="week">
<table>
<tr>
<td></td>
.....
<td></td>
</tr>
</table>
</div>
</div>

en nu wil ik dus eigenlijk alleen de 'tr' hebben waarin mijn team voorkomt.

Hoe kom ik daar bij.
Ben al ruim een week allerlei forums aan het door spitten, maar kom niet verder.
 
PHP hulp

PHP hulp

21/05/2024 04:49:27
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

08/09/2016 12:29:00
Quote Anchor link
Vraag na bij de website of ze een API hebben. Wat je hier probeert te doen is rippen, en dat soort topics wordt niet op prijs gesteld.
 
Theon Ebbers

Theon Ebbers

08/09/2016 12:44:27
Quote Anchor link
Helaas hebben ze daar geen API voor. Dat zou veel makkelijker zijn geweest.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/09/2016 12:47:28
Quote Anchor link
Om welke site gaat het, als ik vragen mag? Want er bestaat een auteursrecht en een databankrecht.
Heb je ze eventueel al gevraagd om een API? Deze hoeven niet altijd gedocumenteerd te zijn.
Gewijzigd op 08/09/2016 12:49:14 door - Ariën -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.