probleempje met full directory list

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Eric T

Eric T

10/06/2013 09:46:23
Quote Anchor link
*Doel*
Het verkrijgen van een lijst van alle (sub)directories vanaf de rootdir.

*code*
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<?php


function listFolderFiles($dir){
    $dirarray = array();
    $ffs = scandir($dir);
    echo '<ol>';
    foreach($ffs as $ff){
        if($ff != '.' && $ff != '..'){
            echo '<li>'.$ff;
            if(is_dir($dir.'/'.$ff)) {
                listFolderFiles($dir.'/'.$ff);
                echo $dir.'/'.$ff." is a directory!<br>";
                array_push($dirarray, $dir.'/'.$ff);
            }

            echo '</li>';
        }
    }

    echo '</ol>';
    print_r($dirarray);
}



listFolderFiles($_SERVER["DOCUMENT_ROOT"]);

echo "<br><br><br>";

?>



*directory structuur*

algemeen.php
clf.php
contact.php
count.php
dir.php
index.php
images
div_background.jpg
div_bg.jpg
index.php
logo.jpg
images/subfolder1
background.jpg
images/subfolder/logofolder
logo.jpg
vakantie
filzmoos.php
flachau.php
header.php
index.php


*Gewenste output*
root/images
root/images/subfolder1
root/images/subfolder1/logofolder
root/vakantie

*Probleem*
De output die dirarray laat zien op het scherm is nu:
Array (
[0] => /root/images
[1] => /root/vakantie )

Binnen de loop zie ik wel dat ook de subfolders aan de array worden toegevoegd,
maar aan het einde als ik de lijst in 1 overzicht helemaal wil hebben,
zijn alleen de subfolders van de root nog zichtbaar, en niet meer die binnenin images (root/images/subfolder1 en root/images/subfolder1/logofolder)...

Iemand enig idee waarom het fout gaat, en natuurlijkbovenal...hoe op te lossen???

Ben er nou al uren mee aan het puzzelen, maar kzie de fout niet :-(

Alvast veel dank voor de hulp!

vr gr Eric
Gewijzigd op 10/06/2013 09:53:22 door Eric T
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 22:02:03
 
- SanThe -

- SanThe -

10/06/2013 10:48:00
 
Eric T

Eric T

10/06/2013 11:06:43
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.