probleempje met profielscript

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

R

R

16/02/2006 20:14:00
Quote Anchor link
hey mensen ik heb een profielscript maar ik heb een vreemd probleem

ik heb een velf genaamd profielinhoud, heb daar een ubb script voor,, en laat dan zien met

print bb_bericht($row[profielinhoud]);

als je ubb code gebruikt werkt dat ook gewoon netjes, maar het probleem is dat wanneer je geen ubb code intikt maar gewoon HTML dat hij dan een html output laat zien,, maar dat wil ik niet,, hoe kan ik dat oplossen


in de tabel is de type van profielinhoud "TEXT"
 
PHP hulp

PHP hulp

02/05/2024 14:40:24
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

16/02/2006 20:16:00
Quote Anchor link
Je bedoeld htmlentities?
 
R

R

16/02/2006 20:22:00
Quote Anchor link
ik wil juist dat hij GEEN html laat zien,, wat hij nu dus wel doet
 

16/02/2006 20:25:00
Quote Anchor link
strip_tags();
Gewijzigd op 16/02/2006 20:26:00 door
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

16/02/2006 20:25:00
Quote Anchor link
Met htmlentities voorkom je in ieder geval dat die html codes door de browser uitgevoerd worden. Met eregi zou je dan bijv. alles tussen < & > kunnen verwijderen.
 

16/02/2006 20:28:00
Quote Anchor link
met strip_tags() gooit hij alle html eruit, en er blijft ook niks van over zoals bij htmlentities wel het geval is(bij htmlentities word het alleen neit meer uitgevoerd)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.