Problemen met Captcha

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jacco Engel

Jacco Engel

09/06/2009 08:11:00
Quote Anchor link
Mensen,

Ik probeer al een tijdje een CAPTCHA te implementeren in 1 van mn sites.

De laatste poging heb ik gedaan met :

http://phphulp.nl/php/scripts/8/1510/

Maar op 1 of andere manier, welk script ik ook probeer, ik krijg altijd een andere code in mn sessie dan in mn plaatje.

Doe ik iets verkeerd of ben ik gewoon gek aan het worden?
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 23:18:48
 
Mr.Moe

Mr.Moe

09/06/2009 09:12:00
Quote Anchor link
kan je mss wat code van jezelf laten zien?

waarschijnlijk roep je de captcha op de verkeerde plaats aan waardoor de sessie wel refresht maar het plaatje niet meer.
 
Jacco Engel

Jacco Engel

09/06/2009 09:38:00
Quote Anchor link
zijn 666 regels, kan het wel even kort/relevant omschrijven

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
print_r($_POST) ;
print_r($_SESSION) ;
/*--- Hier verwerking van het form ---*/
/*--- HTML genereren ---*/
$var .= '<img src="captcha.php"' />'; //staat in het HTML genereren deel
echo $var ;



Rare is dat de waarde in de sessie niet overeenkomt met de vorige huidige of volgende captcha
 
- SanThe -

- SanThe -

09/06/2009 09:44:00
Quote Anchor link
Waar zet je de code in de session?
Ik captcha.php wordt de code gegenereerd?
 
Jacco Engel

Jacco Engel

09/06/2009 09:52:00
Quote Anchor link
in mijn openingspost link ik naar een captcha script, die gebruik ik in een relatief standaard formulier
 
Mr.Moe

Mr.Moe

09/06/2009 11:04:00
Quote Anchor link
Al eens een andere captcha geprobeerd? Want het is wel heel vreemd dat de waarde in de sessie niet overeen komt met de huidige, vorige of volgende captcha.

Hoe dat het nu staat in je codeblokje, zou het gelijk moeten zijn aan de vorige captcha.
 
Hipska BE

Hipska BE

09/06/2009 11:10:00
Quote Anchor link
ik raad altijd iedereen aan reCaptcha te gebruiken. Facebook gebruikt het ook niet zomaar he..
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.