Problemen met een Parse error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Marcel Santing

Marcel Santing

14/12/2010 12:45:55
Quote Anchor link
Geachte mensen,

Ik probeer een excel sheet aan te maken, dit is de eerste keer dat ik het gebruik. Nu probeer ik mijn script uit te voerden echter krijg een parse error. Dit is meestal omdat ik een accolade "{}" ben vergeten. Echter nu heb ik alles redelijk goed. Toch niet goed genoeg.

zie code onder:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
<?php

require_once 'Spreadsheet/Excel/Writer.php';

// Creating a workbook
$workbook = new Spreadsheet_Excel_Writer();
 
/* Sending HTTP headers, this will popup a file save/open
dialog in the browser when this file is run
*/

$workbook->send('mpsdata.xls');

$workbook = new Spreadsheet_Excel_Writer();
$format_bold =& $workbook->addFormat();
$format_bold->setBold();

$worksheet =& $workbook->addWorksheet(); {
$worksheet->write(0, 0, "Datum", $format_bold);
$worksheet->write(0, 1, "Aantal", $format_bold);
$worksheet->write(0, 2, "Firma", $format_bold);
$worksheet->write(0, 3, "Straat", $format_bold);
$worksheet->write(0, 4, "Postcode", $format_bold);
$worksheet->write(0, 5, "Woonplaats", $format_bold);
$worksheet->write(0, 6, "LCode", $format_bold);
}

$i=1;
while ($row = mysql_fetch_assoc($result)) {
$worksheet->write($i, 0, "$row[CDATE]"; <--------- "hier begint de parse error"
$worksheet->write($i, 1, "$row[COUNT( RPOSTAL )]";
$worksheet->write($i, 2, "$row[RNAME1]";
$worksheet->write($i, 3, "$row[RSTREET]";
$worksheet->write($i, 4, "$row[RPOSTAL]";
$worksheet->write($i, 5, "$row[RCITY]";
$worksheet->write($i, 6, "$row[RCOUNTRYN]";
$i++;
}

        $workbook->send('mpsdata.xls');
        $workbook->close();

mysql_free_result($result);
?>


Zou iemand hier even mij kunnen assisteren?
Gewijzigd op 14/12/2010 13:10:31 door Marcel Santing
 
PHP hulp

PHP hulp

09/05/2024 02:26:04
 
- SanThe -

- SanThe -

14/12/2010 12:54:54
Quote Anchor link
Marcel Santing op 14/12/2010 12:45:55:
... echter krijg een parse error.


Welke?

Toevoeging op 14/12/2010 12:58:31:

Haakje vergeten.
 
Marcel Santing

Marcel Santing

14/12/2010 13:00:35
Quote Anchor link
- SanThe - op 14/12/2010 12:54:54:
Marcel Santing op 14/12/2010 12:45:55:
... echter krijg een parse error.


Welke?

Toevoeging op 14/12/2010 12:58:31:

Haakje vergeten.

Parse error: syntax error, unexpected ';'



Toevoeging op 14/12/2010 13:08:41:

- SanThe - op 14/12/2010 12:54:54:
Marcel Santing op 14/12/2010 12:45:55:
... echter krijg een parse error.


Welke?

Toevoeging op 14/12/2010 12:58:31:

Haakje vergeten.


Mag je mij vertellen waar, ik zie het namelijk niet meer....
 
- SanThe -

- SanThe -

14/12/2010 13:21:27
Quote Anchor link
Al deze regels missen het afsluithaakje )
$worksheet->write($i, 0, "$row[CDATE]"; <--------- "hier begint de parse error"
$worksheet->write($i, 1, "$row[COUNT( RPOSTAL )]";
$worksheet->write($i, 2, "$row[RNAME1]";
$worksheet->write($i, 3, "$row[RSTREET]";
$worksheet->write($i, 4, "$row[RPOSTAL]";
$worksheet->write($i, 5, "$row[RCITY]";
$worksheet->write($i, 6, "$row[RCOUNTRYN]";
 
Marcel Santing

Marcel Santing

14/12/2010 13:22:32
Quote Anchor link
Ik zie het, heb er wel 1000 keer overheen gekeken.... Zo diep zat ik met dit script..... ik zag het niet meer
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.