problemen met haakjes gebruik

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ruud van Dijk

Ruud van Dijk

06/10/2008 11:31:00
Quote Anchor link
ik heb problemen met haakjes gebvruik van een javascript binnnen een echo + variables het gaat om de volgende regel:

<a href="< ?php echo $pagina; ?>?folder=< ?php echo "javascript:encodeURIComponent(".$folder.$file.")"; ?> /#verkenner">

wie kan me helpen ?:)

EDIT: om de kleurcodes enzo tegen te gaan in de forum heb ik spatie gezet tussen < en ?php
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ruud van Dijk
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 09:13:20
 
Robert Deiman

Robert Deiman

06/10/2008 11:34:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="<?php echo $pagina; ?>?folder=<?php echo "javascript:encodeURIComponent('".$folder.$file."')"; ?> /#verkenner">


edit:
In JavaScript moet je de waarde voor encodeURIComponent wel tussen ' ' zetten.

Een combinatie van HTML + php zet je op het forum tussen HIER DE CODE
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robert Deiman
 
Ruud van Dijk

Ruud van Dijk

06/10/2008 11:47:00
Quote Anchor link
oke ;)

maarum dit werkt trouwens nog niet
hij zet het nog steeds in de url namleijk:
verkenner.php?folder=javascript:encodeURIComponent('01-01-2006')%20/#verkenner

en hij hoort hem uittevoeren ipv in de url te zetten
 
Ruud van Dijk

Ruud van Dijk

06/10/2008 13:24:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="<?php echo $pagina; ?>?folder=<?php echo rawurlencode($folder.$file); ?>/#verkenner">


doet het hem :)
 
- SanThe -

- SanThe -

06/10/2008 13:29:00
Quote Anchor link
Netjes dat je even de oplossing geeft. Bedankt.

Maar let hier ook even op voortaan.
Niet Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.