problemen met mijn tabel

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Samet

samet

23/02/2005 11:46:00
Quote Anchor link
heyyy,

ik heb een probleem , het is geen php probleem maar gewoon html. ik heb een tabel gemaakt met de juiste afmetingen alleen als ik het dan ga preview in mijn webbrowser dan worden de cels in de tabel groter waar ik iets heb in staan (alleen als ik het ga laden in mijn ebbrowser) en het ligt niet aan mijn browser want ik heb het in 2 andere ook geprobeerd.

please help!!!!
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 18:58:47
 
Winston Smith

Winston Smith

23/02/2005 13:36:00
Quote Anchor link
Heb je plaatjes in je tabel staan?
Als je tekst hebt, dan kan je het met css oplossen door overflow te gebruiken.

Plaatjes zul je kleiner moeten maken. Met php kan dat ook automatisch, maar weet zelf niet hoe. Waarschijnlijk gd2. Kijk even voor een tutorial of script hier op phphulp of op phpfreakz.
 
Samet

samet

23/02/2005 13:38:00
Quote Anchor link
tnx dude!!!
 
Samet

samet

23/02/2005 13:47:00
Quote Anchor link
overflow werkt nie:(

ik heb geen plaatje in mijn tabel
echt alleen tekst
 
Winston Smith

Winston Smith

23/02/2005 13:54:00
Quote Anchor link
Hoe heb je je tabel in elkaar gezet dan? Met percentages of pixels? Post dat stukje code even hier.

Edit: wat ook wel eens wil werken is je td ook een breedte meegeven, bv. 25%. Dan blijft die wel vast staan (bij mij wel tenminste)
Gewijzigd op 23/02/2005 13:55:00 door Winston Smith
 
Samet

samet

23/02/2005 14:00:00
Quote Anchor link
dit is het dan:


<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" class="vios_style">
<tr bordercolor="#FFFFFF">
<td bgcolor="#FF0000"><blockquote class="style20">
<p><span class="style16">Aantrede (gemeten op de looplijn ): </span></p>
</blockquote></td>
<td bgcolor="#FF897A"><blockquote>minimaal 220 mm </blockquote></td>
</tr>
<tr bordercolor="#FFFFFF">
<td bgcolor="#FF0000"><blockquote class="style20">
<p><span class="style16">Optrede:</span></p>
</blockquote></td>
<td bgcolor="#FF897A"><blockquote>maximaal 185 mm </blockquote></td>
</tr>
<tr bordercolor="#FFFFFF">
<td bgcolor="#FF0000"><blockquote class="style20">
<p><span class="style16">Vrije hoogte boven de trap: </span></p>
</blockquote></td>
<td bgcolor="#FF897A"><blockquote>minimaal 2300 mm </blockquote></td>
</tr>
<tr bordercolor="#FFFFFF">
<td bgcolor="#FF0000"><blockquote class="style20">
<p><span class="style16">Wel:</span></p>
</blockquote></td>
<td bgcolor="#FF897A"><blockquote>40 mm </blockquote></td>
</tr>
</table>
 
Winston Smith

Winston Smith

23/02/2005 14:29:00
Quote Anchor link
Geef je tabel breedtes mee. Bv. 100% voor de hele tabel en 50% voor de TD. Dat kan je ook in je css doen, dat staat netter (border="0" cellpadding etc. kan ook in je css, houdt het overzichtelijk ;) )
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.