problemen met navigatie balk

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jonathan hoyer

jonathan hoyer

03/07/2012 16:06:41
Quote Anchor link
hee weet iemand toevallig als ik naar de volgende pagina ga
http://www.orthomedix.nl/tarieven.html
zegt de site dat ik op 2 links ben maar als ik op deze ben
zegt ie dat ik maar op 1 link ben http://www.orthomedix.nl/index.html
waar kan dit aan liggen?
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 09:12:23
 
Q S

Q S

03/07/2012 16:10:52
Quote Anchor link
Er gaat wel meer niet goed kijk maar naar deze link

http://www.orthomedix.nl/rugscholing.html

Hoe is het menu opgebouwd?

Toevoeging op 03/07/2012 16:20:56:

O jee, ik zit nu in de bron te kijken, dat ziet er niet best uit.

Een menu in een tabel?? Daar kun je beter een lijst van maken.
Tevens gaat het nu helemaal fout doordat je aan verschillende links dezelfde ID's hebt gegeven.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<td width="90" align="left"><a href="/revalidatie.html" id="fysiotherapy">Revalidatie</a></td>
<td width="70" align="left"><a href="/mckenzie.html" id="fysiotherapy">Mckenzie</a></td>
<td width="150" align="left"><a href="/rugscholing.html" id="tarieven">Rugscholing/Ergonomie</a></td>
<td width="70" align="left"><a href="/tarieven.html" id="tarieven">Tarieven</a></td>
Gewijzigd op 03/07/2012 16:21:28 door Q S
 
Jonathan hoyer

jonathan hoyer

03/07/2012 16:22:07
Quote Anchor link
ja het leuke is dat ik deze site niet heb gebouwd maar aan mij gevraagd is om deze aan te passen
ik vond dit al raar dat het in een tabel gemaakt was


Toevoeging op 03/07/2012 16:22:51:

heb nu een deel uit de css weg gehaald en nu werkt het behalve de a:active
 
Wouter J

Wouter J

03/07/2012 16:24:42
Quote Anchor link
Aangezien jij de gene bent die deze website goed moet maken zal je dan de hele code overnieuw moeten scripten. Het is een fout als je nu doorgaat met deze foute code. Dat is even fout als dat je een klein krot hutje hebt en daar gewoon een zwaar dak op gooit onder het motto: Ik moest het wat verbeteren. Na een tijdje zakt het hele hutje in.
Zo werkt het ook met een table website, het werkt nu nog, maar slecht, maar het is 100% fout. Verbeter eerst wat er fout is en ga dan pas met de kleine finetunetjes beginnen.
 
Q S

Q S

03/07/2012 16:25:06
Quote Anchor link
Is het allemaal echt platte html dus elke pagina weer alles kopieren etc etc?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.