Problemen met script...

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Matshofman

matshofman

14/03/2008 23:11:00
Quote Anchor link
Hallo ik ben bezig aan een scriptje maar er zit ergens een fout en ik kan hem niet vinden... Ik hoop dat jullie me kunne helpen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
<?php         while($row = mysql_fetch_array($result)){

            if($row['online'] == "Wi-Fi"){
                $1 = "CHECKED";
            }

            if($row['online'] == "DS to DS"){
                $2 = "CHECKED";
            }

            if($row['online'] == "Wi-Fi en DS to DS"){
                $3 = "CHECKED";
            }

            if($row['online'] == "Nee"){
                $4 = "CHECKED";
            }


            echo('
                <form method="post" action="'
. $_SERVER['PHP_SELF'] .'" >
                
                <table width="380">
        
                <tr><td><b>Titel</b></td><td>
                <input type="text" size="60" value="'
.$row['titel'].'" name="titel"></td></tr>
                
                <tr><td><b>Tekst</b></td><td>
                <textarea cols="80" rows="15" name="tekst">'
.$row['tekst'].'</textarea></td></tr>


                <tr><td colspan="2" align="center"><p><u><b>Cijfers</b></u></td></tr>


                <tr><td><b>Graphics</b></td><td>
                <input type="text" size="3" name="score1" value="'
.$row['score1'].'"></td></tr>

                <tr><td><b>Touchscreen</b></td><td>
                <input type="text" size="3" name="score2" value="'
.$row['score2'].'"></td></tr>

                <tr><td><b>Besturing</b></td><td>
                <input type="text" size="3" name="score3" value="'
.$row['score3'].'"></td></tr>

                <tr><td><b>Gameplay</b></td><td>
                <input type="text" size="3" name="score4" value="'
.$row['score4'].'"></td></tr>

                <tr><td><b>Levensduur</b></td><td>
                <input type="text" size="3" name="score5" value="'
.$row['score5'].'"></td></tr>

                <tr><td><b>Geluid</b></td><td>
                <input type="text" size="3" name="score6" value="'
.$row['score6'].'"></td></tr>

                <tr><td><b>Geheel</b></td><td>
                <input type="text" size="3" name="score7" value="'
.$row['score7'].'"></td></tr>


                <tr><td colspan="2" align="center"><p><u><b>Gegevens</b></u></td></tr>


                <tr><td><b>Uitgever</b></td><td>
                <input type="text" size="40" name="uitgever" value="'
.$row['uitgever'].'"></td></tr>

                <tr><td><b>Ontwikkelaar</b></td><td>
                <input type="text" size="40" name="ontwikkelaar" value="'
.$row['ontwikkelaar'].'"></td></tr>

                <tr><td><b>Genre</b></td><td>
                <input type="text" size="40" name="genre" value="'
.$row['genre'].'"></td></tr>

                <tr><td><b>Releasedatum</b></td><td>
                <input type="text" size="40" name="release" value="'
.$row['release'].'"> <i>dd/mm/jjjj</i></td></tr>

                <tr><td><b>Online</b></td><td>
                <input type="radio" name="online" value="Wi-Fi" '
.$1.'>Wi-Fi, <input type="radio" name="online" value="DS to DS" '.$2.'>DS to DS, <input type="radio" name="online" value="Wi-Fi en DS to DS" '.$3.'>Wi-Fi en DS to DS, <input type="radio" name="online" value="Nee" '.$4.'>Nee</td></tr>
                
                </table>
                <p>

                <input type="submit" name="submit" value="Post">
                
                </form>'
);
            }
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 15:14:15
 
Arwin  vdv

Arwin vdv

14/03/2008 23:29:00
Quote Anchor link
Het is ook handig om even de foutmelding te weergeven

(
de fout is dat je niet $1 $2 $3 ... kan doen, mag niet numeriek zijn.
)
 
Gerben G

Gerben G

14/03/2008 23:40:00
Quote Anchor link
Je mag en variable niet met een getal laten beginnen. Gebruik eerst een letter en dan pas een getal (of kies gewoon duidelijke namen voor je variablen...)
 
Matshofman

matshofman

15/03/2008 10:53:00
Quote Anchor link
Oja helemaal vergeten dat je niet met cijfer mag beginnen... Stom

Danku voor het helpen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.