Professionele websites - webshops en hosting aangeboden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Furio Scripting

Furio Scripting

17/03/2019 21:51:40
Quote Anchor link
Beste forumleden,

Mijn naam is Furio en ben sinds 2011 begonnen als ondernemer in de webdesign. Na jaren fulltime actief geweest te zijn heb ik ontzettend veel geleerd op het gebied van E-commerce en web developement/hosting in het algemeen. ook phphulp heeft mij veel geholpen met bepaalde problemen die op mijn pad kwamen. Top forum!

Ik kan je helpen bij het ontwikkelen van custom made systemen maar ook zeker bij open source software zoals Magento 2, Prestashop, Opencart. Hosting ben ik inmiddels ook gespecialiseerd in door jaren van trial en error. Een laadtijd van minder dan een seconde is realiseerbaar en 99% uptime is vanzelf sprekend.

Mijn uurtarief ligt rond de 45 euro per uur maar meestal spreek ik van te voren een totaal prijs af voor een project, hier zal ik nooit overheen gaan.

Mocht je een project hebben of een mooie webshop willen hebben stuur mij dan even een prive bericht en dan kom ik binnen 1 dag met een reactie.

Met vriendelijke groet,
Furio Scripting
 
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.