Professionele websites - webshops en hosting aangeboden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mobile Developer in Oost-Nederland (Android en/of

Bedrijfsomschrijving Een unieke kans voor Mobile Developers in Oost-Nederland. Deze prachtige organisatie is namelijk opzoek naar een Mobile Developer. Mobile Development en Ops Engineering gaan hand in hand bij deze organisatie dat een hoog verantwoordelijkheidsgevoel draagt. Als organisatie ontwikkelt zij dan ook veelal mobiele applicaties ter inspiratie en ondersteuning van belangrijke sectoren in Nederland. Met het technische team van gepassioneerde developers en engineers voeren ze dagelijks veelal diverse, inspirerende en complexe werkzaamheden uit. Door gebruik van innovatieve software en de nieuwste platformen binnen de sector is deze klant dan ook zeker als vooruitstrevend te betitelen waar zijn enorm veel waarde

Bekijk vacature »

Furio Scripting

Furio Scripting

17/03/2019 21:51:40
Quote Anchor link
Beste forumleden,

Mijn naam is Furio en ben sinds 2011 begonnen als ondernemer in de webdesign. Na jaren fulltime actief geweest te zijn heb ik ontzettend veel geleerd op het gebied van E-commerce en web developement/hosting in het algemeen. ook phphulp heeft mij veel geholpen met bepaalde problemen die op mijn pad kwamen. Top forum!

Ik kan je helpen bij het ontwikkelen van custom made systemen maar ook zeker bij open source software zoals Magento 2, Prestashop, Opencart. Hosting ben ik inmiddels ook gespecialiseerd in door jaren van trial en error. Een laadtijd van minder dan een seconde is realiseerbaar en 99% uptime is vanzelf sprekend.

Mijn uurtarief ligt rond de 45 euro per uur maar meestal spreek ik van te voren een totaal prijs af voor een project, hier zal ik nooit overheen gaan.

Mocht je een project hebben of een mooie webshop willen hebben stuur mij dan even een prive bericht en dan kom ik binnen 1 dag met een reactie.

Met vriendelijke groet,
Furio Scripting
 
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.