Programmeur gezocht

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Jerry php

Jerry php

06/01/2014 20:03:04
Quote Anchor link
Soort werkzaamheden:
programmeren


Omschrijving van de werkzaamheden:
LET OP: onderstaande eisen zijn mogelijk, het is dus NIET verplicht om aan al deze eisen te voldoen.


Het gaat om alle soorten projecten, denk hierbij aan custom website vanaf 0 opbouwen tot een wordpress website opbouwen met zelf gemaakte of omgebouwde plugins. Er zitten vele verschillende opdrachten bij. Het is niet verplicht tegen alle opdrachten ja te kunnen zeggen, natuurlijk is het voor ons mooi meegenomen als je veel talen beheerst en tegen veel opdrachten ja kunt zeggen.

Ons bedrijf bestaat op dit moment uit een projectleider (ik) en 2 programmeurs. Beide zijn ze parttime beschikbaar en werken ze zo veel mogelijk. Het bedrijf heet JEO-scripts, enkel gaat wij binnenkort over naar een nieuwe bedrijfsnaam die ik nog niet bekend wil maken. Wij zijn nu ongeveer iets langer als 1 jaar actief en zijn begonnen met een kleine opdracht. Dit is nu uitgelopen en daarom zoeken we meer programmeurs. Wij zijn professioneel en hebben veel tevreden klanten, deze kwaliteit willen we ook graag zo houden.

We hebben al een programmeur erbij die opdrachten voor ons maakt, enkel wordt het nog drukker op dit moment en zoeken we dus per direct iemand voor erbij. Je kunt gewoon vanuit thuis werken en overleg gaat via skype/mail/app/bellen. Verder is gewoon belangrijk dat je je afspraken nakomt en niet midden in een project zegt, ik kap ermee. Het salaris is ook zelf te bepalen, dit kan per uur zijn of per project die wij jou geven. Onze voorkeur gaat naar projectprijs.


Wij geven je bij interesse voor deze vacature een voorbeeld project waar je dan een prijs voor moet geven + tijdsindicatie.


Wij kiezen de programmeurs uit die geschikt zijn, dit baseren we op meerdere dingen, zoals onder andere de prijs en tijdindicatie van het voorbeeld project.


We zijn op zoek naar meerdere programmeurs dus je kunt altijd blijven reageren.


Wat hebben wij te bieden aan jou?
- flexibele, zelf in te delen, werktijden
- gezellig contact met een lolletje op zijn tijd.
- afwisselende projecten
- mailadres van de zaak
- planning waar je alles op kunt zien van je eigen opdrachten + van de rest van het bedrijf.


Je kunt ons bereiken via mail of prive bericht, contact zal dan via daar verder verlopen.
prive mail: [email protected]


met vriendelijke groet,


Jeremy Evers
Gewijzigd op 06/01/2014 20:39:49 door Jerry php
 
PHP hulp

PHP hulp

22/04/2024 06:13:41
 
Local Dev

Local Dev

06/01/2014 20:32:20
Quote Anchor link
Graag meer info over uw bedrijf, indien mogelijk.
 
Jerry php

Jerry php

06/01/2014 20:40:11
Quote Anchor link
Local Dev op 06/01/2014 20:32:20:
Graag meer info over uw bedrijf, indien mogelijk.


Aangepast in het bericht. :)
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.