Programmeur php/(my)sql /javascript

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Java programmeur

Als Senior Java programmeur bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community. Deze bestaat uit ruim 100 gepassioneerde en zeer ervaren Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Bijvoorbeeld een systeem voor het ondersteunen van treinverkeersleiders bij ProRail of een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Tendernet, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Alphabet en de Politie. Werken bij Sogeti De

Bekijk vacature »

Paul Derhaag

Paul Derhaag

09/08/2010 23:29:10
Quote Anchor link
Voor mijn werk zoek ik een programma dat de gegevens die worden ingevoerd opslaat in een sql database. Het moet systematisch in de database komen, maar wordt niet systemetisch ingevoerd. Ik ben er al aan bezig, maar heb het te druk om een en ander voldoende snel af te maken.
De oplossing die ik heb bedacht werkt via DOM programmeren, waarbuij het aantal velden kan worden uitgebreid en verminderd. Na invullen van de gegevens wordt het opgeslagen in de database. Bij terugzien van de ingevoerde gegevens is tijdwinst erg belangrijk, zodat mijn idee is om alle gerelateerde data uit de database in een javascript matrix te laden, zodat het beschikbaar is zonder serververkeer.
Het programmeren kost mij erg veel tijd omdat het niet mijn opleiding is. Als betaling kunnen we afspraken per uur, of voor (delen van) de klus een vast bedrag. Als het werkt is er waarschijnlijk een markt voor verkoop en uitbreiding of diversificatie; hetgeen weer werk met zich meebrengt.
Het is niet speciaal lastig programmeren, maar ik ben wel erg kien op netjes programmeren en met zo weinig mogeklijk stappen het doel bereiken.
Reactie graag naar paulderhaag@gmail.com
 
PHP hulp

PHP hulp

04/02/2023 16:51:40
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

10/08/2010 09:18:37
Quote Anchor link
Wellicht zou je al een heel eind geholpen zijn als je even naar MongoDB kijkt. Dit is in priniciepe geen MySQL Database, maar een flatfile-json db. Voordeel van dit systeem is, is dat je neit aan een aantal velden vast zit, maar dat het altijd uitbreidbaar is!

voor meer info zie: http://www.mongodb.org/
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.