Programmeur php/(my)sql /javascript

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ervaren C#.NET programmeur

Functieomschrijving Voor een moderne werkgever in regio Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur die graag de uitdaging aangaat. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties voor diverse klanten, waarbij complexe processen optimaal worden ondersteund. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties; Schrijven van hoogwaardige, herbruikbare codes; Schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen; Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen; Troubleshooten en oplossen van bugs in softwaretoepassingen; Werken met databases en dataopslagoplossingen; Implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Paul Derhaag

Paul Derhaag

09/08/2010 23:29:10
Quote Anchor link
Voor mijn werk zoek ik een programma dat de gegevens die worden ingevoerd opslaat in een sql database. Het moet systematisch in de database komen, maar wordt niet systemetisch ingevoerd. Ik ben er al aan bezig, maar heb het te druk om een en ander voldoende snel af te maken.
De oplossing die ik heb bedacht werkt via DOM programmeren, waarbuij het aantal velden kan worden uitgebreid en verminderd. Na invullen van de gegevens wordt het opgeslagen in de database. Bij terugzien van de ingevoerde gegevens is tijdwinst erg belangrijk, zodat mijn idee is om alle gerelateerde data uit de database in een javascript matrix te laden, zodat het beschikbaar is zonder serververkeer.
Het programmeren kost mij erg veel tijd omdat het niet mijn opleiding is. Als betaling kunnen we afspraken per uur, of voor (delen van) de klus een vast bedrag. Als het werkt is er waarschijnlijk een markt voor verkoop en uitbreiding of diversificatie; hetgeen weer werk met zich meebrengt.
Het is niet speciaal lastig programmeren, maar ik ben wel erg kien op netjes programmeren en met zo weinig mogeklijk stappen het doel bereiken.
Reactie graag naar [email protected]
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 09:28:04
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

10/08/2010 09:18:37
Quote Anchor link
Wellicht zou je al een heel eind geholpen zijn als je even naar MongoDB kijkt. Dit is in priniciepe geen MySQL Database, maar een flatfile-json db. Voordeel van dit systeem is, is dat je neit aan een aantal velden vast zit, maar dat het altijd uitbreidbaar is!

voor meer info zie: http://www.mongodb.org/
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.