progressbar tijdens consumeren webservice

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Medior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging graag met

Bekijk vacature »

Technisch Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! In deze functie werk jij voornamelijk aan: Het onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Het opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werk je aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkel en implementeren je MS PowerApps en Power BI. Bedrijfsprofiel Je komt terecht bij een familiair

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Jij gaat in deze functie aan de slag met uitdagende projecten en het creëren van maatwerk software, vooral middels SQL. Iedere klant/project is weer anders, maar dat maakt dit bedrijf en de functie erg uniek & uitdagend. Verder heb je de volgende taken: Ontwikkelen en ontwerpen van SQL databases. T-SQL wordt hierbij gebruikt als programmeer laag; Optimalisatie van query's, voor een verbeterde efficiency; Begeleiden van junior developers, mits je dit leuk vindt; Heb je meer interesse in een rol als consultant, dan is dit ook mogelijk. Je heb hier meer

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Full stack web- en appdevelopment; Vertalen van de functionele wensen naar de technische specificaties; Sturing geven aan/klank board zijn voor de software teams; Trainen van de software teams; Sparren met klanten; Meedenken over architectuur. Hier ga je werken De organisatie is een bureau welke websites en mobiele applicaties bouwt voor verschillende toonaangevende organisaties. Hierbij richten zij zich voornamelijk op de sectoren leisure, overheid en zorg. De sfeer intern kenmerkt zich door informaliteit, gezelligheid en ambitie. Ze werken dag in dag uit samen om mooie producten op te leveren voor hun klanten. Op dit moment zijn er

Bekijk vacature »

Senior Fullstack developer wanted! (C#, Java, Angu

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar ontbreekt er aan passie en motivatie niks. Jij bent communicatief sterk en pakt iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. Op projectbasis ga jij met je team of met enkele andere ontwikkelaars intern aan de slag bij diverse partners. Op basis van het project ga jij aan de slag en zijn de werkzaamheden en technieken erg divers. Jouw werkgever stelt jouw ontwikkeling hierin voorop, zo krijg je een vast vertrouwenspersoon die één keer in de maand op locatie van jouw project zal kijken hoe het gaat en of er eventuele aandachtspunten zijn. Daarnaast krijg

Bekijk vacature »

Integratie expert - Java Developer

Dit ga je doen Nieuw koppelingen ontwerpen, ontwikkelen en implementeren; Je schakelt met de klanten om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Strategisch kijken naar nieuwe mogelijkheden op bestaande of nieuwe koppelingen zo effectief mogelijk te realiseren; Je bestaande toolset afwegen tegen nieuwe mogelijkheden om integratiedoelen steeds effectiever en/of effcienter te bewerkstelligen; Bestaande software koppelingen beheren, dit zijn koppelingen met zowel interne als externe systemen; Overleg met zowel directe collega's als met stakeholders om nieuwe integratieplannen concreet te maken; Je kunt de junioren meenemen op sleeptouw. Hier ga je werken Onze klant is op zoek naar een ervaren

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel, Docker, Gitlab-CI)

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit 4 ontwikkelaars. Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. Een groot deel van de systemen is gebouwd met behulp van het Laravel framework en PHP (minimaal 7.2), Docker voor lokaab gebruik en Gitlab-CI voor het deployen

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Gezocht: Software Developer C# .NET voor een dynamische organisatie! Ben je onlangs afgestudeerd of ben je toe aan de volgende stap in je professionele carrière? Lees dan verder! We zijn momenteel op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die onze eindklant in de regio Arnhem kan versterken. In deze functie werk je aan verschillende projecten en bezoek je vaak klanten. Je kunt een rol verwachten met veel uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid. Bedrijfsprofiel Binnen welke organisatie ga je aan de slag? Je gaat werken bij een organisatie die zich specialiseert in het

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het development team. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met

Bekijk vacature »

Senior Product Developer

Functieomschrijving Als senior Product Developer ben je verantwoordelijk voor bestaande mobiliteitsproducten en de ontwikkeling van nieuwe mobiliteitsconcepten. Met behulp van diverse klantonderzoeken, klantsessies en salesmeetings zorg je ervoor dat je de veranderende mobiliteitsbehoeften in de markt kent. Hier speel je op in door innovatieve, flexibele, efficiënte en duurzame vervoersoplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren en uiteindelijk samen met Sales en Marketing collega’s in de markt te zetten. Je initieert en neemt deel aan (internationale en afdeling overschrijdende) projecten, vaak in de rol van projectleider. In die rol bewaak je de voortgang, coördineer je de activiteiten en zorg je voor

Bekijk vacature »

SQL Database ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »
De Clercq Andy

De Clercq Andy

01/09/2017 10:54:18
Quote Anchor link
Hallo,
ik heb een werkende webservice die een pdf bestand aanmaakt en eens klaar ok returnt in json.
Gewoon aanroepen en uitlezen boodschap (ok) lukt perfect. Nadeel is dat het soms relatief lang duurt.
Daarom zou ik graag een progressbar of als dat njet lukt toch een boodschap tonen tijdens het consumeren an die service. Progressbar op zich heb ik al gemaakt met ajax en ook ene in html5 maar nu begrijp ik niet hoe ik dit gebruik in mijn php code.
Waar plaats ik wat opdat hij dit tijdens het consumeren toont?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
set_time_limit(0);
include ('../../class/dagboek.class.php');
$id = 583;
$webservice = new webservice($id);
$response = $webservice -> getdagboek($id);
echo $response;
?>

Dit is een kort iets waarin ik die service aanroep, eens deze uitgevoerd kan de gebruiier de aangemaakte pdf downloaden. Ook hiervoor heb ik al code. Probleem ligt hem dus louter bij implementeren progressbar.
Hoe ne waar moet dat?
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 02:36:41
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

01/09/2017 12:42:07
Quote Anchor link
Waarom geen spinner, bijvoorbeeld in de stijl van material design?

https://codepen.io/mrrocks/pen/EiplA

Zo bespaar je alle overhead voor het berekenen of schatten van percentages of seconden voor een nauwkeurig oplopende progress bar.
 
De Clercq Andy

De Clercq Andy

01/09/2017 14:22:37
Quote Anchor link
Dit lijkt inderdaad een goede oplosssing. Probleem blijft wel hoe integreer ik dit binnen mijn bestaande code.
Op deze manier lege pagina tot ok komt
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
<?php
set_time_limit(0);
include ('../../class/dagboek.class.php');
$id = 583;
?>

<html>
<head>
    <title>Testen spinner</title>
    <style>
    // This is just to center the spinner

html, body { height: 100%; }

body {
   display: flex;
   align-items: center;
   justify-content: center;
}

// Here is where the magic happens

$offset: 187;
$duration: 1.4s;

.spinner {
  animation: rotator $duration linear infinite;
}

@keyframes rotator {
  0% { transform: rotate(0deg); }
  100% { transform: rotate(270deg); }
}

.path {
  stroke-dasharray: $offset;
  stroke-dashoffset: 0;
  transform-origin: center;
  animation:
    dash $duration ease-in-out infinite,
    colors ($duration*4) ease-in-out infinite;
}

@keyframes colors {
    0% { stroke: #4285F4; }
    25% { stroke: #DE3E35; }
    50% { stroke: #F7C223; }
    75% { stroke: #1B9A59; }
  100% { stroke: #4285F4; }
}

@keyframes dash {
 0% { stroke-dashoffset: $offset; }
 50% {
   stroke-dashoffset: $offset/4;
   transform:rotate(135deg);
 }
 100% {
   stroke-dashoffset: $offset;
   transform:rotate(450deg);
 }
}
    </style>
</head>
<body>
<svg class="spinner" width="65px" height="65px" viewBox="0 0 66 66" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg">
   <circle class="path" fill="none" stroke-width="6" stroke-linecap="round" cx="33" cy="33" r="30"></circle>
</svg>
<?php
$webservice
= new webservice($id);
$response = $webservice -> getdagboek($id);
sleep(10);
echo $response;
?>

</body>
</html>
Gewijzigd op 01/09/2017 14:24:11 door De Clercq Andy
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

02/09/2017 13:20:34
Quote Anchor link
De svg staat nu buiten je body. dat is natuurlijk niet goed. Verder kan ik je zo nog even niet helpen omdat ik geen code zie dat de pdf genereert?
Gewijzigd op 03/09/2017 00:18:24 door Frank Nietbelangrijk
 
De Clercq Andy

De Clercq Andy

02/09/2017 15:33:58
Quote Anchor link
Die pdf wordt aangemaakt in de webservice. Doet hier niet echt iets.
Eens dit script uitgevoerd zou er een button moeten komen die een download button toont.
Dit is eens de ok gereturnd is.
Intussen met dus deze spinner komen.
waarom staat hij buiten de body? Body open op 64 en de svg open op 65.
Of is er iets anders mis?
Alvast bedankt voor de reactie!
Gewijzigd op 02/09/2017 15:41:21 door De Clercq Andy
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

03/09/2017 00:30:24
Quote Anchor link
Sorry de svg staat wel in de body. Had zeker mijn bril niet op :P

Om dit soort dingen te maken moet je heel erg goed denken in requests en responds en het feit dat PHP pas aan de gang gaat als de client een request doet.

aanpak:
de pagina waar de AJAX ook instaat moet voorzien worden van Ward zijn spinner. Deze moet zichtbaar worden net voordat de ajax request gedaan wordt.

Op dezelfde pagina moet een download knop komen welke in beginsel verborgen is. pa s wanneer het response komt met de JSON OK moet de download knop zichtbaar gemaakt worden.
 
De Clercq Andy

De Clercq Andy

15/09/2017 11:43:30
Quote Anchor link
Hallo,
heb al heel wat getest en gezocht.
Nu heb ik een werkende class voor mijn progressbar in php.
Deze tonen in een "gewone" pagina lukt perfect.
Aanroepen en checken json stond al op punt.
Hoe combineer ik nu beide?
Voorlopig komt ik niet verder dan eeuwige lussen of foutmeldingen.
Dit is mijn probeersel:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
<?php
set_time_limit(0);
include ('../../class/dagboek.class.php');
include ('../../class/progressbar.class.php');
$id = 583;
?>

<head>
    <title>Testen progressbar</title>
<?php
Progressbar::draw_css();
?>

</head>
<body>
<?php
$progressbar
= new Progressbar(100,'%d van %d voltooid');
$webservice = new Webservice($id);
$progressbar->draw();
do {
    $progressbar -> tick();
    }

while ($json !== $webservice -> getdagboek($id));
if ($json ="ok")
{

echo $json;
}

else
{
echo "Er is iets fout gelopen";
}


?>

</body>
</html>

Hoe kan ik de pagina wijs maken dat de progressbar enkel is tijden aanroepen webservice?
Gewijzigd op 15/09/2017 11:44:58 door De Clercq Andy
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

15/09/2017 19:46:57
Quote Anchor link
PHP draait op de webserver. Als jij met je webbrowser een .php pagina opvraagt bij je webserver dan gaat je server eerst dat script uitvoeren en wacht tot het script beëindigd is. Pas wanneer het script beëindigd is zal de output van het script eenmalig naar de browser verstuurd worden. En pas dan wordt er een pagina getoond.

Wil je een scriptje laten draaien in de browser dan kan dat niet met PHP maar wel met javascript.

Nu zie ik dus in PHP een do while staan die iets met een progressbar probeert te doen. Dat gaat dus niet met PHP.
 
De Clercq Andy

De Clercq Andy

16/09/2017 16:47:43
Quote Anchor link
Hey,
dacht ik ook maar daar die php class met progressbar werd ik verward, sorry.
Maar kan ik die php progressbar niet aanroepen in jquery ofzo.
Dat ken ik een beetje, maar nog niet zo goed.
Verder blijft dan ook nog mijn probleem waar plaats ik die jquery?
 
Rob Doemaarwat

Rob Doemaarwat

16/09/2017 18:47:25
Quote Anchor link
Als je een progress bar wilt tonen (en geen spinner begrijp ik), dan moet je vanuit je webservice wel feedback krijgen over hoe ver ie is (anders kun je dat ook niet terugkoppelen naar je progress bar). Als je alleen maar weet wanneer ie 'klaar' is zal je progress bar alleen de standen 0% (start) en 100% (klaar) tonen. Niet heel spannend.

Als je feedback krijgt kun je deze waarde bijvoorbeeld in de sessie opslaan. Deze moet je dan steeds openen (session_start()) en sluiten (session_write_close()). Hierdoor kunnen andere scripts ook door, zonder dat ze op de sessie moeten wachten. Op die manier kun je dan via een parallelle, asynchrone aanroep vanaf de client (javascript/jQuery) in diezelfde sessie kijken hoe ver het genereren is, en dit terugkoppelen naar de client (browser).

Krijg je geen feedback uit de webservice, dan kun je ook inschatten hoe lang het ongeveer gaat duren. De progress bar laat je client-side (javascript) in die tijd van 0 to 90% gaan. Als de webservice daarna toch nog niet klaar is laat je 'm nog heel langzaam doorlopen, maar zodanig dat ie nooit de 100% haalt. Pas als de webservice echt klaar is knal je 'm naar de 100% (en dus ook als ie 'te vroeg' klaar is.

Dus niet echt een weergave van de progressie, maar in Windows zit ik ook regelmatig naar dit soort 'progress bars' te kijken ...
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

17/09/2017 13:04:59
Quote Anchor link
Neem gewoon een spinner zoals Ward zei. Die blijf rustig doordraaien totdat taak verwerkt is. Een echte progressbar waar telkens de actuele stand van zaken voor opgehaald moet worden heeft veel nadelen.
 
De Clercq Andy

De Clercq Andy

22/09/2017 14:26:18
Quote Anchor link
Hey,
na heel wat zoeken en testen heb ik een spinner gemaakt.
Hieronder de code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
<html>
<head>
<style>
.sk-fading-circle {
  margin: 100px auto;
  width: 40px;
  height: 40px;
  position: relative;
}

.sk-fading-circle .sk-circle {
  width: 100%;
  height: 100%;
  position: absolute;
  left: 0;
  top: 0;
}

.sk-fading-circle .sk-circle:before {
  content: '';
  display: block;
  margin: 0 auto;
  width: 25%;
  height: 25%;
  background-color: #26888E;
  border-radius: 100%;
  -webkit-animation: sk-circleFadeDelay 1.2s infinite ease-in-out both;
          animation: sk-circleFadeDelay 1.2s infinite ease-in-out both;
}
.sk-fading-circle .sk-circle2 {
  -webkit-transform: rotate(30deg);
      -ms-transform: rotate(30deg);
          transform: rotate(30deg);
}
.sk-fading-circle .sk-circle3 {
  -webkit-transform: rotate(60deg);
      -ms-transform: rotate(60deg);
          transform: rotate(60deg);
}
.sk-fading-circle .sk-circle4 {
  -webkit-transform: rotate(90deg);
      -ms-transform: rotate(90deg);
          transform: rotate(90deg);
}
.sk-fading-circle .sk-circle5 {
  -webkit-transform: rotate(120deg);
      -ms-transform: rotate(120deg);
          transform: rotate(120deg);
}
.sk-fading-circle .sk-circle6 {
  -webkit-transform: rotate(150deg);
      -ms-transform: rotate(150deg);
          transform: rotate(150deg);
}
.sk-fading-circle .sk-circle7 {
  -webkit-transform: rotate(180deg);
      -ms-transform: rotate(180deg);
          transform: rotate(180deg);
}
.sk-fading-circle .sk-circle8 {
  -webkit-transform: rotate(210deg);
      -ms-transform: rotate(210deg);
          transform: rotate(210deg);
}
.sk-fading-circle .sk-circle9 {
  -webkit-transform: rotate(240deg);
      -ms-transform: rotate(240deg);
          transform: rotate(240deg);
}
.sk-fading-circle .sk-circle10 {
  -webkit-transform: rotate(270deg);
      -ms-transform: rotate(270deg);
          transform: rotate(270deg);
}
.sk-fading-circle .sk-circle11 {
  -webkit-transform: rotate(300deg);
      -ms-transform: rotate(300deg);
          transform: rotate(300deg);
}
.sk-fading-circle .sk-circle12 {
  -webkit-transform: rotate(330deg);
      -ms-transform: rotate(330deg);
          transform: rotate(330deg);
}
.sk-fading-circle .sk-circle2:before {
  -webkit-animation-delay: -1.1s;
          animation-delay: -1.1s;
}
.sk-fading-circle .sk-circle3:before {
  -webkit-animation-delay: -1s;
          animation-delay: -1s;
}
.sk-fading-circle .sk-circle4:before {
  -webkit-animation-delay: -0.9s;
          animation-delay: -0.9s;
}
.sk-fading-circle .sk-circle5:before {
  -webkit-animation-delay: -0.8s;
          animation-delay: -0.8s;
}
.sk-fading-circle .sk-circle6:before {
  -webkit-animation-delay: -0.7s;
          animation-delay: -0.7s;
}
.sk-fading-circle .sk-circle7:before {
  -webkit-animation-delay: -0.6s;
          animation-delay: -0.6s;
}
.sk-fading-circle .sk-circle8:before {
  -webkit-animation-delay: -0.5s;
          animation-delay: -0.5s;
}
.sk-fading-circle .sk-circle9:before {
  -webkit-animation-delay: -0.4s;
          animation-delay: -0.4s;
}
.sk-fading-circle .sk-circle10:before {
  -webkit-animation-delay: -0.3s;
          animation-delay: -0.3s;
}
.sk-fading-circle .sk-circle11:before {
  -webkit-animation-delay: -0.2s;
          animation-delay: -0.2s;
}
.sk-fading-circle .sk-circle12:before {
  -webkit-animation-delay: -0.1s;
          animation-delay: -0.1s;
}

@-webkit-keyframes sk-circleFadeDelay {
  0%, 39%, 100% { opacity: 0; }
  40% { opacity: 1; }
}

@keyframes sk-circleFadeDelay {
  0%, 39%, 100% { opacity: 0; }
  40% { opacity: 1; }
}
</style>
<title>Spinner</title>
</head>
<body>
<div class="sk-fading-circle">
  <div class="sk-circle1 sk-circle"></div>
  <div class="sk-circle2 sk-circle"></div>
  <div class="sk-circle3 sk-circle"></div>
  <div class="sk-circle4 sk-circle"></div>
  <div class="sk-circle5 sk-circle"></div>
  <div class="sk-circle6 sk-circle"></div>
  <div class="sk-circle7 sk-circle"></div>
  <div class="sk-circle8 sk-circle"></div>
  <div class="sk-circle9 sk-circle"></div>
  <div class="sk-circle10 sk-circle"></div>
  <div class="sk-circle11 sk-circle"></div>
  <div class="sk-circle12 sk-circle"></div>
</div>
</body>
</html>

Maar nu blijft mijn probleem, hoe laat ik dit lopen zolang de webservice niet klaar is?
Dus hoe integreer ik bovenstaande spinner in deze pagina?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
set_time_limit(0);
include ('../../class/dagboek.class.php');
$id = 583;
$webservice = new webservice($id);
$response = $webservice -> getdagboek($id);
echo $response;
?>

Alvast bedankt om mee te denken!
Gewijzigd op 22/09/2017 14:29:09 door De Clercq Andy
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.