Pro-Soft Web Development

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pro-Soft Web Development

Pro-Soft Web Development

30/11/2011 23:53:08
Anchor link
Beste PhpHulp leden,


Pro-Soft
Pro-Soft is een nieuw bedrijfje, gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en publiceren van websites. Wij zijn nog een jong bedrijf en hebben nog maar een kleine portfolio, echter zijn wij al bezig met verschillende projecten die binnenkort zullen worden toegevoegd aan onze portfolio.

Wij zijn een relatief goedkoop internet bureau. Onze standaard tarief is 30 Euro/uur.

Onze diensten
Zoals eerder gezegd, is Pro-Soft een web development bedrijf. Wij vertalen de wensen van de klant in een functionele website. Wij ontwikkelen zowel simpele, informatieve websites als complexe webapplicaties.

Outsourcing
Pro-Soft werkt niet alleen in Nederland, wij hebben ook partners in India.

In India is men meer gespecialiseerd in de complexe applicaties. Terwijl wij hier in Nederland gemakkelijk 60/65 Euro/uur moeten betalen voor een uitgebreide website (denk aan een fully customized blog met zelfgemaakte CMS), betalen mensen in India hier slechts 20/30/40 Euro/uur voor.

Wij hebben besloten om daarom verschillende projecten te outsourcen en in India te laten maken. Dus als u een ingewikkeld en groot project heeft, is het mogelijk dat wij de meeste onderdelen in India laten ontwikkelen. Dit zorgt voor ongelooflijk lage prijzen (in India vaak 18 Euro/uur) en u kunt rekenen op een netjes afgewerkte website.

Voordelen van outsourcen zijn eindeloos, maar er hangen kleine nadelen aan. Gelukkig voor u, zorgen wij ervoor dat de problemen worden verholpen. De problemen zijn namelijk meestal veroorzaakt door de manier van werken in India op het gebied van IT. De programmeurs doen precies wat er wordt gezegd, maar als er een stukje informatie mist, nemen ze zelf geen initiatief. Dus bepaalde onderdelen van sommige sites laten ze geheel links liggen of vullen ze aan met ongepaste alternatieven. Gelukkig zorgen wij er in Nederland voor dat alles naar behoren gaat en nemen wij meteen contact met u op als wij informatie over uw website missen voor de ontwikkeling.

Tot zover dus ons bedrijf, Pro-Soft.

Mocht u een webproject hebben en zoekt u een bedrijf die dit goedkoop en netjes kan leveren, dan kunt u altijd bij ons terecht.


Met vriendelijke groet,
Pro-Soft staff
Pro-Soft.nl
Contact
Algemene vragen over Pro-Soft: [email protected]
Een offerte aanvragen?: [email protected]
Gewijzigd op 01/12/2011 11:05:16 door Erik Rijk
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 12:21:08
 
Nick van der heijden

nick van der heijden

01/12/2011 00:46:46
Anchor link
De reactie van deze gebruiker is verwijderd.[/modedit]
Gewijzigd op 06/12/2011 15:42:09 door Chris -
 
 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.