protected variabelen werken niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Roel

Roel

09/03/2007 14:13:00
Quote Anchor link
Dag php-ers,

Ik heb zojuist een hosting pakket besteld bij TransIP.
Nou heb ik mijn website over gezet en krijg ik foutmeldingen.
De foutmelding die ik krijg heb ik duidelijker gemaakt in het volgende script :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php

class Blaat {

protected static $blaat;

public static function setBlaat($blaat) {
self::$blaat = $blaat;
print self::$blaat;
}

}


Blaat::setBlaat('woot');

?>


Dit script geeft de volgende foutmelding :
Fatal error: Cannot access protected property Blaat::$blaat in /sites/clickthewinningpixel.com/www/test2.php on line 9

Iemand enig idee waar dit op slaat? op andere servers werkt het script wel.
Ik weet ook 100% zeker dat een protected variabele op deze manier aanroepbaar moet zijn.

Met vriendelijke groeten,
RoeZ
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 17:36:32
 
Roel

Roel

09/03/2007 14:34:00
Quote Anchor link
Ik heb ontdekt dat het probleem bij de configuratie van php ligt.
PHP5.2.0 kan namelijk niet goed samenwerken met eAccelerator, waardoor dus deze hele vreemde bug ontstaat
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.