Prototype error in Firefox

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Niels van K

Niels van K

23/08/2008 22:16:00
Quote Anchor link
Hi all,

Ik zit met het volgende probleem:

In FireFox geeft prototype de volgende error:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
getValue()(null)prototype.js (regel (3517)
modify_ip(45)javascri...beheer.js (regel (74)
onclick(click clientX=758, clientY=413)
var method = element.tagName.toLowerCase();


Echter werkt in IE alles feilloos. Dit Javascriptje word gebruikt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
function modify_ip(kid){
    var amount = $F('amount'+kid);
    var information = $F('information'+kid);
    var url = 'includes/pages/ajax/admin_editip.php';
    var params = 'k_id=' + kid + '&amount=' + amount + '&information=' + information;
    new Ajax.Updater('ajaxresponse', url, { method: 'get', parameters: params });
    document.getElementById("ajaxresponse").style.display = "block";
}


HTML / PHP:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
echo '<tr>
    <td>'
. $result_p['name'] . '</td>
    <td><input type="text" name="amount'
.$result_ip['k_id'].'" value="' . $result_ip['amount'] .
                        '" /></td>
        <td><input type="text" name="information'
.$result_ip['k_id'].'" value="' . $result_ip['information'] .
                        '" /></td>
                        <td width="37"><a href="#" onclick="confirm_deleteip('
. $result_ip['k_id'] .
                ')"><img src="images/icons/delete.png" width="16" height="16" title="Product verwijderen van factuur" /></a></td>
                                        <td width="37"><a href="#" onclick="modify_ip('
. $result_ip['k_id'] .
                ')"><img src="images/icons/done.png" width="16" height="16" title="Aanpassen" /></a></td>
  </tr>'
;
?>


Zoals je ziet, is de HTML & PHP gewoon oké. Ik zit hier al een paar dagen mee te klooien, en heb de moed maar opgegeven. Heeft er iemand een oplossing?

Alvast bedankt,

Niels.

P.S: Ik gebruik Prototype versie 1.6.0.2
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niels van K
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 20:43:03
 
Niels van K

Niels van K

25/08/2008 10:16:00
Quote Anchor link
Anyone?
 
Niels van K

Niels van K

27/08/2008 21:12:00
Quote Anchor link
Opgelost, had in de HTML de ID tag vergeten mee te geven, dom dom dom..
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

27/08/2008 21:15:00
Quote Anchor link
In Mootools kun je zoiets doen, waarschijnlijk in Prototype ook:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
    if ($('jouw_id')) {
    
    }

Dat gebruik ik nog wel eens als ik niet van tevoren weet of een element met een bepaald id op een pagina voor zal komen.
 
Niels van K

Niels van K

27/08/2008 21:31:00
Quote Anchor link
Bedankt, dat is inderdaad wel handig.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.