Pulldown menu met send functie

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Wouter Horst

Wouter Horst

25/10/2018 16:09:02
Quote Anchor link
Beste Programmeurs,

Sinds pas ben ik bezig met PHP en Mysql databases.
Nu ben ik opzoek naar een stukje script dat reageert op een pulldown menu en als je dan op send button druk dat hij naar de geselecteerde xxx.php pagina gaat.

VB:

Pulldown:
pagina1 => function1.php
pagina2 => function2.php
pagina3 => function3.php

Ik heb een template pagina die csv bestanden importeert in een tabel. Aan de hand van het pulldown menu wil ik selecteren welke data ik upload en naar welke tabel in de database deze moet.

Hoor graag de Reacties
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 15:19:28
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/10/2018 16:22:58
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<form id='selector'>
      <div class='input'>
        <select id="foobarid" name="foobar"
                onchange="document.getElementById('foobarsubmit').href = this.value;">
            <option value="https://www.google.com">Google</option>
            <option value="https://www.phphulp.nl">PHPhulp</option>
        </select>
      </div>
      <div class='input'><a id="foobarsubmit" href="#">Ga!</a></div>
</form>
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

25/10/2018 16:32:15
 
Wouter Horst

Wouter Horst

25/10/2018 16:35:56
Quote Anchor link
Dit is het huidige script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
<?php
include('functions.php');
?>
    
<!DOCTYPE html>
<html lang="en">

<head>

    <link rel="stylesheet" href="https://maxcdn.bootstrapcdn.com/bootstrap/3.3.7/css/bootstrap.min.css" crossorigin="anonymous">
    <link rel="stylesheet" href="https://maxcdn.bootstrapcdn.com/bootstrap/3.3.7/css/bootstrap-theme.min.css" crossorigin="anonymous">
    <script src="https://maxcdn.bootstrapcdn.com/bootstrap/3.3.7/js/bootstrap.min.js" crossorigin="anonymous"></script>
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="css/main.css">
</head>

<body>
    <div id="wrap">
        <div class="container">
            <div class="row">

                <form class="form-horizontal" action="functions.php" method="post" name="upload_excel" enctype="multipart/form-data">
                    <fieldset>

                        <!-- Form Name -->
                        <legend>laadpalen bijwerken</legend>

                        <!-- File Button -->
                        <div class="form-group">
                            <label class="col-md-4 control-label" for="filebutton">Select File</label>
                            <div class="col-md-4">
                                <input type="file" name="file" id="file" class="input-large" required>
                            </div>
            </div>
                       <!-- Table -->
                        <div class="form-group">
                            <label class="col-md-4 control-label" for="filebutton">Selecteer Backoffice</label>
                            <div class="col-md-4">
                                <select table="table" name="formTable[]">
                                <option value="laadpaal">laadpaal</option>
                <option value="UK">United Kingdom</option>
                <option value="France">France</option>
                <option value="Mexico">Mexico</option>
                <option value="Russia">Russia</option>
                <option value="Japan">Japan</option>
                </select>
                </div>
            </div>
                        
                        <!-- Button -->
                        <div class="form-group">
                            <label class="col-md-4 control-label" for="singlebutton">Import data</label>
                            <div class="col-md-4">
                                <button type="submit" id="submit" name="Import" class="btn btn-primary button-loading" data-loading-text="Loading...">Uploaden</button>
                            </div>
                        </div>
                        
                    </fieldset>
                </form>
                
            </div>
<?php
get_all_records();
?>

        </div>
          <div>
            <form class="form-horizontal" action="functions.php" method="post" name="upload_excel" enctype="multipart/form-data">
                  <div class="form-group">
                            <div class="col-md-4 col-md-offset-4">
                                <input type="submit" name="Export" class="btn btn-success" value="export to excel"/>
                            </div>
                        </div>                    
            </form>          
        </div>
    </div>
</body>

</html>


Edit:
Ik heb code-tags geplaatst. gelieve dit voortaan zelf te doen. Zie ook de 'Veel Gestelde vragen' op deze site voor een uitleg over de opmaakcodes.
Gewijzigd op 25/10/2018 16:43:26 door - Ariën -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/10/2018 16:43:49
Quote Anchor link
En wat lukt er niet aan? Wat heb je al geprobeerd?
Er zijn al wat oplossingen gegeven die je kan inbouwen.
Gewijzigd op 25/10/2018 16:50:50 door - Ariën -
 
Wouter Horst

Wouter Horst

25/10/2018 16:52:24
Quote Anchor link
Het script begint met include moet ik hier dan alle functions.php pagina's inzetten?

Ik ben echt een beginner :(
Gewijzigd op 25/10/2018 16:54:25 door Wouter Horst
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/10/2018 16:54:55
Quote Anchor link
Hoezo?
Het is enkel een stukje HTML hoor. Dus je hoeft niet heel ver te kijken. ;-)
Kijk eens naar lijn 38.

Toevoeging op 25/10/2018 17:32:54:

En als je het wilt laten doen door iemand anders, dan kan je een topic starten in het Vacatureforum op deze site.
Gewijzigd op 25/10/2018 17:03:36 door - Ariën -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.