punten/geld systeem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Maurice

maurice

01/02/2009 15:29:00
Quote Anchor link
hallo!,
ik zoek een geld systeem voor je site waar bij je als je je aan meld "geld" krijgt wat je kan uitgeven in de shop (NEP GELD DUS) het moet ook makkelijk te beheren zijn! met vriendelijke groeten,
Maurice
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 10:42:48
 
Jeroen

Jeroen

01/02/2009 16:54:00
Quote Anchor link
Fijn dat je hierna opzoek ben, ik heb zoiets niet liggen.. Misschien dat iemand anders zoiets kant en klaar in jou wensen heeft liggen!

verwacht er niet te veel van :-)
 
Maurice

maurice

01/02/2009 16:55:00
Quote Anchor link
hoezo niet veel verwachten?
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

01/02/2009 17:01:00
Quote Anchor link
We voeren altijd aan dat je eerst zelf wat moet proberen. Zo'n systeem dat jij bedoelt is ook echt niet moeilijk te maken. Een simpel extra veld ('geld' of 'punten' in dit geval) met een standaardwaarde van het standaard aantal 'geld' of 'punten' dat een gebruiker bij aanmelding mag hebben is al voldoende. In de shop, als men iets probeert te kopen, controleer je of de prijs van zoiets onder of gelijk aan het aantal 'punten' of 'geld' in dat veld ligt, en dan voer je het script uit waardoor het gekochte goed aan de gebruiker wordt 'toegevoegd'.

Echt een systeem is het niet, meer een kleine aanvulling op een bestaand script.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.