Query display werkt niet (gastenboek)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Low-code developer

Functie omschrijving Heb jij altijd al een training willen volgen in het buitenland? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alphen ad Rijn zijn wij op zoek naar kandidaten die aan de slag willen als Low Code Developer! Beschik jij over HBO/WO nivo, bij voorkeur Informatica, maar een ander technische opleiding zoals bijv. wiskunde, natuurkunde is ook goed. Heb jij aantoonbare affiniteit met IT en ben jij gedreven, enthousiast, communicatief vaardig en klantgericht? Lees dan snel verder! Je wordt getraind tot een volwaardig Low Code Developer, het traject ziet er als volgt uit: Start 1e week januari, opleiding van 3 weken

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als SQL database developer? Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het development team zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Wil jij werken voor een groeiende werkgever in regio Breda waar jij de ruimte en tijd krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van logistieke processen; Je gaat projecten vanaf het begin tot het

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Medior Front end developer React

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor op de

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Als Front-end developer werken aan apps voor het o

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »

Freelance Fullstack Java Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar ervaren Fullstack JAVA Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid hebben

Bekijk vacature »

Junior .NET Software Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Medior .NET developer

Functie Jij gaat als Medior .NET ontwikkelaar aan de slag in ons scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om onze spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als medior .NET developer ga jij werken aan een technisch hoogwaardig platform welke bezoekerspieken verwerkt van tienduizenden tot honderdduizenden gebruikers per minuut! Ons scrumteam werkt in drie wekelijkse sprints en wij beginnen iedere ochtend met een stand-up. Jij werkt bij ons met C# .NET, .NET Core, React.JS, Xamarin, Azure, Docker en Kubernetes. Wij hechten enorm veel waarde aan het leveren van hoogwaardige en kwalitatieve code. Zodra jij de

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »
Henk Guuwis

Henk Guuwis

06/01/2013 16:34:14
Quote Anchor link
Beste community,

Ben begonnen aan mijn eerste gastenboek, maar ik loop tegen een probleem op. Het laten displayen van het gastenboek werkt niet. (de database heet gastenboek, en de query guestbook) Ik weet zeker dat ik het juiste wachtwoord gebruik, aangezien het erinstoppen van de info wel werkt, maar de display niet. Ik laat het PhP scripje zien via een iframe.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php

$db_server
= "localhost";
$port = "3351";
$login_user = "//user";
$login_password = "//pass";
$login_database = "gastenboek";

$sql = "SELECT name, message, date FROM guestbook ORDER BY id";

$result = mysql_query("guestbook");

while($row=mysql_fetch_array($result))
{

  echo "<br><table style=\"border:#666666 1px solid;font-family:Georgia;font-size:14px\">" ;
  echo "<tr>";
  echo '<td bgcolor="#666666"><font color=black> written by '.$row[0].' on Now: '.date('d-m-y');
  echo '</font></td></tr>v';
  echo "<tr><td>Comments :<br> $row[2]</td></tr>";
  echo "</table><br>";
}


mysql_free_result($result);
mysql_close($link);  
?>


en ik krijg de volgende foutmeldingen:


Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user 'ODBC'@'127.0.0.1' (using password: NO) in C:path.php on line 11

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in C:path.php on line 11

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in C:\path.php on line 13

Warning: mysql_free_result(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in C:\path.php on line 23

Warning: mysql_close(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in C:path.php on line 24

Ziet iemand wat ik fout doe of hoe het anders moet?

bij voorbaat dank
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 11:05:36
 

06/01/2013 16:37:47
Quote Anchor link
Je opent geen connectie.. Je geeft wel de gegevens op maar doet geen connect.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$con
= mysql_connect("localhost","peter","abc123");
if (!$con)
  {

  die('Could not connect: ' . mysql_error());
  }


// some code
?>
Gewijzigd op 06/01/2013 16:38:31 door
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/01/2013 16:38:54
Quote Anchor link
Waar is de connectie met je database?
Ik mis de mysql_connect() en mysql_select_db() functie.

Verder moet je in de mysql_query juist $sql plaatsen, want 'gastenboek' is namelijk geen query.
 
Nick van der heijden

nick van der heijden

06/01/2013 16:39:03
Quote Anchor link
Snap je wel wat je aan het doen bent? Misschien klinkt het vervelend maar zal eerst even wat tutorials opzoeken .
 
Henk Guuwis

Henk Guuwis

06/01/2013 16:50:57
Quote Anchor link
Wow daar heb ik dus totaal overheen gekeken, heb de code aangepast, nu werkt het!

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<?php

$db_server
= "localhost";
$port = "3351";
$login_user = "//user";
$login_password = "//pass";
$login_database = "gastenboek";

$db = mysql_connect ($db_server . ":" . $port, $login_user,
$login_password);
mysql_select_db("$login_database");

$sql = "SELECT name, message, date FROM guestbook ORDER BY id";

$result = mysql_query("$sql");

while($row=mysql_fetch_array($result))
{

  echo "<br><table style=\"border:#666666 1px solid;font-family:Georgia;font-size:14px\">" ;
  echo "<tr>";
  echo '<td bgcolor="#666666"><font color=black> written by '.$row[0].' on Now: '.date('d-m-y');
  echo '</font></td></tr>v';
  echo "<tr><td>Comments :<br> $row[2]</td></tr>";
  echo "</table><br>";
}


mysql_free_result($result);
mysql_close($link);  
?>


krijg alleen nog:

Warning: mysql_close(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in C:\domains\leiderschap-in-vertrouwen.nl\wwwroot\guestbookDisplayTest.php on line 28

P.S. Nick, ik doe dit juist omdat ik wil leren. Ik heb al tig tutorials bekeken en zo ben ik hierop gekomen. maar toch bedankt voor je advies ;)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/01/2013 16:53:25
Quote Anchor link
Waar komt $link vandaan?

Ik zie ondanks het werkt toch een aantal onvolkomenheden in het script:
- Geen foutafhandeling
- Variabelen buiten quotes

Lees ook dit eens door:
http://www.phptuts.nl/view/41/
 
Nick van der heijden

nick van der heijden

06/01/2013 16:53:28
Quote Anchor link
Ooh oke dan snap ik het sorry ;) mysql_close($link); waar staat de variable $link ?
 
Henk Guuwis

Henk Guuwis

06/01/2013 17:09:54
Quote Anchor link
Oke, vanaf nu ga ik eerst beter kijken voor ik zo'n domme foutmelding post, dat was ik inderdaad vergeten, opgelost door: $link = mysql_connect($db_server . ":" . $port, $login_user, $login_password);

super bedankt nick en aar! vind dit echt een top forum.
 

06/01/2013 17:10:47
Quote Anchor link
@nick

$link staat nergens in je code gedefineerd, dit is de var $db want daar maak je je connectie in.

Dus $link vervangen met $db.
Toch idd wat theorie gaan leren hierover, tis niet iets moeilijks.
Je gaat namelijk een verbinding met MySQL sluiten.. waar open je die... in $db..

Suc6 :)
 
Nick van der heijden

nick van der heijden

06/01/2013 17:13:41
Quote Anchor link
@rick ? Huh ik snap het hoor xd ik vroeg aan de TS waar die $link vandaan komt xd zodat hij door heeft van hmm oohja ,

dusja mja het is opgelost .
Gewijzigd op 06/01/2013 17:14:32 door nick van der heijden
 

06/01/2013 17:15:54
Quote Anchor link
Nick van der heijden op 06/01/2013 17:13:41:
@rick ? Huh ik snap het hoor xd ik vroeg aan de TS waar die $link vandaan komt xd zodat hij door heeft van hmm oohja ,

dusja mja het is opgelost .


Sorry sorry ik las de verkeerde naam.. excuus!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.