Query display werkt niet (gastenboek)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Front end developer Angular

Functie Er zijn momenteel 5 SCRUM-teams waarvan drie gefocust zijn op DevOps en de huidige projecten en twee op innovatie van de platformen. Jij zal onderdeel worden van het innovatie Scrum team. De 2 multidisciplinaire innovatie teams bestaan momenteel uit 14 werknemers. Jij als senior Front end developer wordt onderdeel van onze innovatieteams. De innovatieteams houden zich bezig met het door ontwikkelen van de huidige producten en denken na over nieuwe functionaliteiten. Binnen de rol van Front end developer krijg je veel vrijheid en kan je je dag zelf indelen. Dingen waar jij je dagelijks mee bezig zult houden is

Bekijk vacature »

Software Developer Java

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een ontwikkelteam met 15 developers en twee testers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor financiële applicaties met meer dan 50.000 gebruikers. Een deel van het team is verantwoordelijk voor de webapplicaties van deze organisatie. Ook zijn er twee app ontwikkelaars werkzaam in het team die zich focussen op de mobiele applicatie. Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag met de webapplicaties van deze organisatie. Hierbij maak jij o.a. gebruik van C# .NET, ASP.NET, T-SQL, Angular en TypeScript. De nadruk van jouw functie ligt wel op de backend van de applicatie. Wat jouw functie

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Doorontwikkelen van software; Ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten; Implementaties van nieuwe functionaliteiten en updates; Verzorgen van technische migraties naar nieuwe frameworks; Verwerken van incidenten. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de regio Amsterdam, draagt bij aan het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie van de Nederlandse infrastructuur door het ontwikkelen van afgemeten software oplossingen. Zo passen zij location intelligence toe om onderhoud en reparaties efficiënt te laten verlopen. Verder zorgen deze systemen dat incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Als Front-end Developer ben jij samen met je team betrokken met het (door)ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Senior Javascript developer

Functie Het platform is gebouwd in een moderne JavaScript stack, die gebruikt maakt van:  React.js  Redux  TypeScript  Node.js  Google Cloud functions (node.js)  Semantic UI Alle code wordt getest en beoordeeld door collega developers. De continuous integration pipeline maakt het mogelijk om elke dag waarde te leveren aan hun klanten. Het ontwikkelproces is pragmatisch en gebaseerd op Scrum. Wat je zult doen: Ten eerste kun je nadrukkelijk jouw eigen stempel drukken op de technologie, het product en de cultuur van het bedrijf. Je bent bezig met het uitwerken van de architectuur van nieuwe functionaliteiten op

Bekijk vacature »

PHP back-end developer gezocht!

Functie Werk je liever zonder druk en keiharde deadlines maar met de focus op kwaliteit? Dan kom je hier op de juiste plek terecht! In Het team bestaat momenteel uit 12 developers, hiernaast werken er collega’s van front-end, UX maar ook marketing/sales en support. In iedere sprint ontwikkel je samen functionaliteiten met als uitdaging om de klanten de beste gebruikerservaring te bieden. Ze bieden een werkplek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen, en mee te werken aan zowel bestaande als nieuwe mogelijkheden. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar een papiertje) • Je denkt graag mee over

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

As a Senior PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible and you choach other colleagues on the hard and soft skills. How do I become a Senior PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »

SQL Database developer

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »
Henk Guuwis

Henk Guuwis

06/01/2013 16:34:14
Quote Anchor link
Beste community,

Ben begonnen aan mijn eerste gastenboek, maar ik loop tegen een probleem op. Het laten displayen van het gastenboek werkt niet. (de database heet gastenboek, en de query guestbook) Ik weet zeker dat ik het juiste wachtwoord gebruik, aangezien het erinstoppen van de info wel werkt, maar de display niet. Ik laat het PhP scripje zien via een iframe.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php

$db_server
= "localhost";
$port = "3351";
$login_user = "//user";
$login_password = "//pass";
$login_database = "gastenboek";

$sql = "SELECT name, message, date FROM guestbook ORDER BY id";

$result = mysql_query("guestbook");

while($row=mysql_fetch_array($result))
{

  echo "<br><table style=\"border:#666666 1px solid;font-family:Georgia;font-size:14px\">" ;
  echo "<tr>";
  echo '<td bgcolor="#666666"><font color=black> written by '.$row[0].' on Now: '.date('d-m-y');
  echo '</font></td></tr>v';
  echo "<tr><td>Comments :<br> $row[2]</td></tr>";
  echo "</table><br>";
}


mysql_free_result($result);
mysql_close($link);  
?>


en ik krijg de volgende foutmeldingen:


Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user 'ODBC'@'127.0.0.1' (using password: NO) in C:path.php on line 11

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in C:path.php on line 11

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in C:\path.php on line 13

Warning: mysql_free_result(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in C:\path.php on line 23

Warning: mysql_close(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in C:path.php on line 24

Ziet iemand wat ik fout doe of hoe het anders moet?

bij voorbaat dank
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 00:50:39
 

06/01/2013 16:37:47
Quote Anchor link
Je opent geen connectie.. Je geeft wel de gegevens op maar doet geen connect.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$con
= mysql_connect("localhost","peter","abc123");
if (!$con)
  {

  die('Could not connect: ' . mysql_error());
  }


// some code
?>
Gewijzigd op 06/01/2013 16:38:31 door
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/01/2013 16:38:54
Quote Anchor link
Waar is de connectie met je database?
Ik mis de mysql_connect() en mysql_select_db() functie.

Verder moet je in de mysql_query juist $sql plaatsen, want 'gastenboek' is namelijk geen query.
 
Nick van der heijden

nick van der heijden

06/01/2013 16:39:03
Quote Anchor link
Snap je wel wat je aan het doen bent? Misschien klinkt het vervelend maar zal eerst even wat tutorials opzoeken .
 
Henk Guuwis

Henk Guuwis

06/01/2013 16:50:57
Quote Anchor link
Wow daar heb ik dus totaal overheen gekeken, heb de code aangepast, nu werkt het!

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<?php

$db_server
= "localhost";
$port = "3351";
$login_user = "//user";
$login_password = "//pass";
$login_database = "gastenboek";

$db = mysql_connect ($db_server . ":" . $port, $login_user,
$login_password);
mysql_select_db("$login_database");

$sql = "SELECT name, message, date FROM guestbook ORDER BY id";

$result = mysql_query("$sql");

while($row=mysql_fetch_array($result))
{

  echo "<br><table style=\"border:#666666 1px solid;font-family:Georgia;font-size:14px\">" ;
  echo "<tr>";
  echo '<td bgcolor="#666666"><font color=black> written by '.$row[0].' on Now: '.date('d-m-y');
  echo '</font></td></tr>v';
  echo "<tr><td>Comments :<br> $row[2]</td></tr>";
  echo "</table><br>";
}


mysql_free_result($result);
mysql_close($link);  
?>


krijg alleen nog:

Warning: mysql_close(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in C:\domains\leiderschap-in-vertrouwen.nl\wwwroot\guestbookDisplayTest.php on line 28

P.S. Nick, ik doe dit juist omdat ik wil leren. Ik heb al tig tutorials bekeken en zo ben ik hierop gekomen. maar toch bedankt voor je advies ;)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/01/2013 16:53:25
Quote Anchor link
Waar komt $link vandaan?

Ik zie ondanks het werkt toch een aantal onvolkomenheden in het script:
- Geen foutafhandeling
- Variabelen buiten quotes

Lees ook dit eens door:
http://www.phptuts.nl/view/41/
 
Nick van der heijden

nick van der heijden

06/01/2013 16:53:28
Quote Anchor link
Ooh oke dan snap ik het sorry ;) mysql_close($link); waar staat de variable $link ?
 
Henk Guuwis

Henk Guuwis

06/01/2013 17:09:54
Quote Anchor link
Oke, vanaf nu ga ik eerst beter kijken voor ik zo'n domme foutmelding post, dat was ik inderdaad vergeten, opgelost door: $link = mysql_connect($db_server . ":" . $port, $login_user, $login_password);

super bedankt nick en aar! vind dit echt een top forum.
 

06/01/2013 17:10:47
Quote Anchor link
@nick

$link staat nergens in je code gedefineerd, dit is de var $db want daar maak je je connectie in.

Dus $link vervangen met $db.
Toch idd wat theorie gaan leren hierover, tis niet iets moeilijks.
Je gaat namelijk een verbinding met MySQL sluiten.. waar open je die... in $db..

Suc6 :)
 
Nick van der heijden

nick van der heijden

06/01/2013 17:13:41
Quote Anchor link
@rick ? Huh ik snap het hoor xd ik vroeg aan de TS waar die $link vandaan komt xd zodat hij door heeft van hmm oohja ,

dusja mja het is opgelost .
Gewijzigd op 06/01/2013 17:14:32 door nick van der heijden
 

06/01/2013 17:15:54
Quote Anchor link
Nick van der heijden op 06/01/2013 17:13:41:
@rick ? Huh ik snap het hoor xd ik vroeg aan de TS waar die $link vandaan komt xd zodat hij door heeft van hmm oohja ,

dusja mja het is opgelost .


Sorry sorry ik las de verkeerde naam.. excuus!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.