query op 1 na laatste resultaat

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Michiel v

michiel v

18/06/2012 12:30:19
Quote Anchor link
Ik wil van een sql query het op 1 na laatste resultaat uit de database halen.

Wat voor query moet ik gebruiken?

SELECT * WHERE (op 1 na laatste resultaat)
 
PHP hulp

PHP hulp

01/05/2024 12:24:51
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

18/06/2012 12:38:10
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
SELECT c1,c2 FROM atable [WHERE voorwaarde]
ORDER BY c1 DESC
LIMIT 1,1

c1 is in dit geval dan een AUTO_INCREMENT kolom
 
Marco ----

Marco ----

18/06/2012 12:39:17
Quote Anchor link
zoiets even uit mijn hoofd. ligt er een beetje aan wat je precies bedoeld.

select veldnaam from tabel where id < max(id) limit 1
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.