Query....

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Heb jij veel kennis van ASP.NET Webforms en wil jij juist de overstap maken naar ASP.NET Core? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren .NET Webdeveloper die met ons samen ons platform wilt herschrijven van ASP.NET Webforms naar ASP.NET Core. Voor jou de unieke kans om met ons samen te innoveren en kennis op te doen van de nieuwste technieken binnen de Microsoft Stack. Wij hebben een development team met 10 IT specialisten bestaande uit onder andere 4 backend .NET developers en twee front-end developers. Wij zijn continu bezig om ons als team en bedrijf te blijven

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Goes zijn wij op zoek naar een enthousiaste software programmeur met PHP/Symfony ervaring. Een gedreven persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel professionele als persoonlijke groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Testen en door ontwikkelen van software; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in één van de 5 IT teams van dit bedrijf. Jullie werken op basis van interne klantprojecten aan voornamelijk webapplicaties. Dit betekent dat jij continu uitgedaagd wordt en veelal met verschillende soorten projecten bezig bent. Het gave is dan ook dat jullie als team samen bekijken welke technieken het beste passen bij het project waar jullie verantwoordelijk voor zijn. Zo kan het zijn dat jij als .NET developer gaat werken aan een project, maar dat jullie als team liever gebruik maken van Haskell of F# om de klus te klaren.

Bekijk vacature »

Consultant Low Code Developer

Functie omschrijving Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Voor een mooie opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten. Onderdelen functie Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan Mendix of Betty Blocks. Je bent verantwoordelijk voor

Bekijk vacature »

APEX Ontwikkelaar in een team van Oracle Developer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar een APEX Ontwikkelaar om onze opdrachtgever in Den Haag te versterken. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de front-end van onze applicaties met behulp van Oracle Application Express (APEX). Je werkt aan zowel inhouse als externe projecten. De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf

Bekijk vacature »

Front end developer React

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Ervaren Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een ervaren Software Developer, en heb je ervaring met technieken zoals C#, MS Access & SQL? Vind jij het leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een specifieke branche? Dan is dit de baan voor jou! Als ontwikkelaar ben jij samen met een team van 12 collega’s verantwoordelijk voor het bouwen van nieuwe functionaliteiten en het uitbreiden van de core applicatie. Belangrijk is dat je ervaring hebt met C# en MS Access. Je bent flexibel en klantvriendelijk ingesteld, omdat het belangrijk is om de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Thuiswerken

Bekijk vacature »
Niels K

Niels K

07/09/2010 08:44:15
Quote Anchor link
:O

->
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
$query = "SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS p.product_id,m.naam AS maatschappij,p.naam,p.standaardpremie,p.type,
                        v2.p10 AS vergoeding_gvs_pct,
                        v2.p200 AS vergoeding_gvs_max_per_jaar,
                        v2.tekst AS vergoeding_gvs_opmerking,
                        v3.p10 AS vergoeding_eigen_bijdrage_gvs_pct,
                        v3.p200 AS vergoeding_eigen_bijdrage_gvs_max_per_jaar,
                        v3.tekst AS vergoeding_eigen_bijdrage_gvs_opmerking,
                        v4.p10 AS vergoeding_overig_pct,
                        v4.p200 AS vergoeding_overig_max_per_jaar,
                        v4.tekst AS vergoeding_overig_opmerking,
                        v5.p10 AS vergoeding_zelfzorg_pct,
                        v5.p200 AS vergoeding_zelfzorg_max_per_jaar,
                        v5.tekst AS vergoeding_zelfzorg_opmerking,
                        a.naam AS artikel,
                        f.naam AS fabrikant,
                        a.rvg1,
                        a.gvs,
                        pr.preferent,
                        a.receptplichtig,
                        a.prijs/a.inkoopaantal*IFNULL({AANTAL},a.ddd*365) AS kosten,
                        
                        a.prijs/a.inkoopaantal*IFNULL({AANTAL},a.ddd*365) - # je betaald de prijs minus de vergoeding
                            IF(a.gvs='ja',
                                    IF(pr.preferent='nee',
                                        0,    # niet-preferentie middelen worden niet vergoed
                                        GREATEST(
                                            LEAST(
                                                a.prijs/a.inkoopaantal*IFNULL({AANTAL},a.ddd*365)*(IFNULL(v2.p10,0)/100),
                                                IFNULL(v2.p200,1000000000)
                                            ) - (
                                                    a.eigen_bijdrage/a.inkoopaantal*IFNULL({AANTAL},a.ddd*365) -
                                                    LEAST(
                                                        a.eigen_bijdrage/a.inkoopaantal*IFNULL({AANTAL},a.ddd*365)*(IFNULL(v3.p10,0)/100),
                                                        IFNULL(v3.p200,1000000000)
                                                    )    
                                                ), # Vergoeding door basis met aftrek eigen bijdrage (eigen bijdrage kan evt. ook weer vergoed worden door aanvullende verzekering)
                                        0)    # nooit een negatieve vergoeding (veroorzaakt door aftrekken eigen bijdrage)
                                    ),
                                IF(a.receptplichtig='ja',
                                    LEAST(
                                        a.prijs/a.inkoopaantal*IFNULL({AANTAL},a.ddd*365)*IFNULL(v4.p10,0)/100,
                                        IFNULL(v4.p200,1000000000)
                                    ), # evt. vergoeding van niet GVS-middelen die receptprichtig zijn
                                    LEAST(
                                        a.prijs/a.inkoopaantal*IFNULL({AANTAL},a.ddd*365)*IFNULL(v5.p10,0)/100,
                                        IFNULL(v5.p200,1000000000)
                                    ) # evt. vergoeding van niet GVS-middelen die niet receptprichtig zijn
                                )
                            ) AS zelf_betalen,
                                
                        IF(a.gvs='ja',
                            IF(pr.preferent='nee',
                                0,    # niet-preferentie middelen worden niet vergoed
                                LEAST(
                                    a.prijs/a.inkoopaantal*IFNULL({AANTAL},a.ddd*365)*IFNULL(v2.p10,0)/100,
                                    IFNULL(v2.p200,1000000000)
                                ) - (a.eigen_bijdrage/a.inkoopaantal*IFNULL({AANTAL},a.ddd*365))
                            ),
                        0) AS vergoeding_basis,
                                
                        IF(a.gvs='ja',
                                IF(pr.preferent='nee',
                                    0,    # niet-preferentie middelen worden niet vergoed
                                    GREATEST(
                                        LEAST(a.eigen_bijdrage/a.inkoopaantal*IFNULL({AANTAL},a.ddd*365)*IFNULL(v3.p10,0)/100,IFNULL(v3.p200,1000000000)),    # eigen bijdrage kan evt. ook weer vergoed worden door aanvullende verzekering
                                        0    # nooit een negatieve vergoeding (veroorzaakt door aftrekken eigen bijdrage)
                                    )),
                                IF(a.receptplichtig='ja',
                                    LEAST(a.prijs/a.inkoopaantal*IFNULL({AANTAL},a.ddd*365)*IFNULL(v4.p10,0)/100,IFNULL(v4.p200,1000000000)), # evt. vergoeding van niet GVS-middelen die receptplichtig zijn
                                    LEAST(a.prijs/a.inkoopaantal*IFNULL({AANTAL},a.ddd*365)*IFNULL(v5.p10,0)/100,IFNULL(v5.p200,1000000000)) # evt. vergoeding van niet GVS-middelen die niet receptplichtig zijn
                                )
                            ) AS vergoeding_av
                            
                        FROM product p
                        INNER JOIN maatschappij m ON m.maatschappij_id = p.maatschappij_id
                        LEFT JOIN vwd_sheet_label v2 ON v2.vwd_sheet_id = p.vwd_sheet_id AND v2.vwd_label_id = ".$labels['vergoeding_gvs']."
                        LEFT JOIN vwd_sheet_label v3 ON v3.vwd_sheet_id = p.vwd_sheet_id AND v3.vwd_label_id = ".$labels['vergoeding_eigen_bijdrage_gvs']."
                        LEFT JOIN vwd_sheet_label v4 ON v4.vwd_sheet_id = p.vwd_sheet_id AND v4.vwd_label_id = ".$labels['vergoeding_overig']."
                        LEFT JOIN vwd_sheet_label v5 ON v5.vwd_sheet_id = p.vwd_sheet_id AND v5.vwd_label_id = ".$labels['vergoeding_zelfzorg']."
                        JOIN med_artikel a ON a.artikel_id IN(".$this->dbImplode($data['artikel_id']).")
                        INNER JOIN med_fabrikant f ON a.fabrikant_id = f.fabrikant_id
                        INNER JOIN med_medicijn mm ON mm.medicijn_id = a.medicijn_id
                        LEFT JOIN med_preferent pr ON p.maatschappij_id = pr.maatschappij_id AND a.artikel_id = pr.artikel_id
                        WHERE p.maatschappij_id = ".(int)$_SESSION['medicijnen']['verzekeraar']."
                        AND p.actief = 'ja'
                        AND p.tonen_medicijnvergoedingen = 'ja'
                        ORDER BY {ORDER_BY}
                        LIMIT {LIMIT_START},30";
Gewijzigd op 07/09/2010 10:55:28 door Niels K
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 15:45:47
 
Chris -

Chris -

07/09/2010 11:17:25
Quote Anchor link
Leuke query ^^
 
Niels K

Niels K

07/09/2010 11:34:45
Quote Anchor link
haha indeed, had nog nooit zo 1 gemaakt
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

07/09/2010 19:45:09
Quote Anchor link
leuk debuggen...
 
Niels K

Niels K

07/09/2010 20:56:18
Quote Anchor link
Werkte in 1 keer;)
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

07/09/2010 21:31:05
Quote Anchor link
netjes.
wat is de reactietijd?
 
Niels K

Niels K

07/09/2010 21:43:01
Quote Anchor link
Dat zou ik niet durven te zeggen.
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

07/09/2010 22:53:45
Quote Anchor link
Tobias Witmer op 07/09/2010 21:31:05:
netjes.
wat is de reactietijd?


Hah was ook mijn eerste idee toen ik dit zag (reacties nog niet gelezen :p)
 
B a s
Beheerder

B a s

07/09/2010 23:17:21
Quote Anchor link
Flinke query inderdaad. Volle tabellen en joins gaan niet heel vaak goed samen ;-)
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

07/09/2010 23:19:08
Quote Anchor link
Leuk om te zien dat jij ook af en toe eens post, Bas :)!
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

08/09/2010 09:23:09
Quote Anchor link
Paradox - op 07/09/2010 23:19:08:
Leuk om te zien dat jij ook af en toe eens post, Bas :)!


Ja, sinds de nieuwe versie van PHPhulp is hij er steeds vakenr
 
Niek s

niek s

08/09/2010 13:07:24
Quote Anchor link
@Niels: Nette query. Erg duidelijk om te lezen zo op het eerste gezicht.
Waarvoor is het als ik vragen mag? *niet nieuwsgierig, maar vraag het me gewoon af :P*
 
Niels K

Niels K

09/09/2010 14:23:47
Quote Anchor link
Quote:
Nette query. Erg duidelijk om te lezen zo op het eerste gezicht.

Dankjewel

Quote:
Waarvoor is het als ik vragen mag?

Beetje lastig uit te leggen, en i.v.m beroepsgeheim mag ik hem ook niet helemaal ontleden voor je.. Kort samen gevat is het selecteren van verzekeringsmaatschappijen, met alle toeters en bellen:)
 
Steff   an

Steff an

11/09/2010 11:20:44
Quote Anchor link
Beroepsgeheim?! Had je die query hier dant wel mogen plaatsen? Ontleden dan kunnen we zelf ook nog wel.
Gewijzigd op 11/09/2010 12:12:14 door Steff an
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

11/09/2010 11:30:59
Quote Anchor link
Steff an op 11/09/2010 11:20:44:
Beroepsgeheim?! Had je die query hier dan wel mogen plaatsen? Ontleden dan kunnen we zelf ook nog wel.


Zat ik ook zo te denken, de meesten kunnen die query zelf wel ontleden en er grotendeels uit afleiden welke informatie je selecteert :p
 
Steff   an

Steff an

11/09/2010 12:10:20
Quote Anchor link
Verkeerde edit knop
Gewijzigd op 11/09/2010 12:11:29 door Steff an
 
Niels K

Niels K

11/09/2010 12:24:14
Quote Anchor link
"Beroepsgeheim?! Had je die query hier dant wel mogen plaatsen? Ontleden dan kunnen we zelf ook nog wel."

Weet ik.. Vandaar dat ik hem in de koffiehoek plaatste:)

BTW: Ik heb ook stukken eruit gehaald, omdat daar namen in voor kwamen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.