Query....

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Full Stack Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer voor een bedrijf in de regio Nijkerk. Je maakt in deze functie onderdeel uit van een groeiend team met een goede ambitie waarbij eenheid, betrokken en overtreffen de belangrijkste kernwaardes zijn. Het bedrijf werkt volgens de AGILE/SCRUM methode, wat je o.a. terug vindt in de tweewekelijkse sprints, retrospectives en een daily standup. Je takenpakket bestaat uit: Bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een Saas applicatie; Bijdragen aan de innovatie van het bedrijf en hun klanten; Het ontwikkelen op de laatste technologie van

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Roosendaal, ontwikkel je als PHP Developer niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen m.b.t software development. Naast het bouwen van webapplicaties, ontwikkelen zij ook webshops en websites voor gave opdrachtgevers! Wat ga je doen? Het schrijven van schone en efficiënte codes volgens het Symfony framework; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het Symfony framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als ervaren Front end developer bent een expert het gebied van Javascript en React. Je wordt onderdeel van een multidisciplinair team bestaande uit een PO, twee Front end developers, een DevOps/Back end developer, een UX/UI designer en een projectmanager. Verder is er iemand verantwoordelijk voor de HR en is de algemeen directeur nauw betrokken bij alle projecten. Dagelijks hou jij je bezig met de verschillende projecten die zijn opgenomen in de sprint. Daarnaast denk je mee over mogelijke oplossingen om de behoefte van de klant op de beste manier in te vullen. Verder spar jij intern met collega’s

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer wordt jij onderdeel van ons ICT team. In dit multidisciplinaire team ben jij samen met onze senior .NET ontwikkelaar en medior .NET ontwikkelaar verantwoordelijk voor ons ERP systeem. In dit systeem (Navision) ga jij leren ontwikkelen. Wij bieden jou dan ook een gedegen opleiding aan, samen met de ondersteuning van onze Senior .NET developer. Daarnaast ga jij aan de slag met ons portaal geschreven in Sharepoint. Verder ben jij verantwoordelijk voor EDI verkeer en het ontwikkelen binnen het ERP systeem en andere toepassingen en rapportages. Van jou wordt verwacht dat jij het proces goed leert kennen

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

UX Writer (m/v/d)

UX Writer (m/v/d) Everything we do, starts with you. Together with you, we build the most human-centric fintech. We have the ambition to create the next. And - with Bertelsmann - a strong foundation to start from. Let’s make it new – for society and for yourself. Wij zijn op zoek naar een UX Writer (m/v/d) Fulltime - Op ons kantoor in Amsterdam of Heerenveen / deels vanuit huis Als UX Writer bij Riverty hou jij je bezig met onze strategie om daar te zijn waar onze gebruikers zijn en op de manier waarop zij ons nodig hebben, terwijl wij

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Angular

Functie Er zijn momenteel 5 SCRUM-teams waarvan drie gefocust zijn op DevOps en de huidige projecten en twee op innovatie van de platformen. Jij zal onderdeel worden van het innovatie Scrum team. De 2 multidisciplinaire innovatie teams bestaan momenteel uit 14 werknemers. Jij als senior Front end developer wordt onderdeel van onze innovatieteams. De innovatieteams houden zich bezig met het door ontwikkelen van de huidige producten en denken na over nieuwe functionaliteiten. Binnen de rol van Front end developer krijg je veel vrijheid en kan je je dag zelf indelen. Dingen waar jij je dagelijks mee bezig zult houden is

Bekijk vacature »
Niels K

Niels K

07/09/2010 08:44:15
Quote Anchor link
:O

->
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
$query = "SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS p.product_id,m.naam AS maatschappij,p.naam,p.standaardpremie,p.type,
                        v2.p10 AS vergoeding_gvs_pct,
                        v2.p200 AS vergoeding_gvs_max_per_jaar,
                        v2.tekst AS vergoeding_gvs_opmerking,
                        v3.p10 AS vergoeding_eigen_bijdrage_gvs_pct,
                        v3.p200 AS vergoeding_eigen_bijdrage_gvs_max_per_jaar,
                        v3.tekst AS vergoeding_eigen_bijdrage_gvs_opmerking,
                        v4.p10 AS vergoeding_overig_pct,
                        v4.p200 AS vergoeding_overig_max_per_jaar,
                        v4.tekst AS vergoeding_overig_opmerking,
                        v5.p10 AS vergoeding_zelfzorg_pct,
                        v5.p200 AS vergoeding_zelfzorg_max_per_jaar,
                        v5.tekst AS vergoeding_zelfzorg_opmerking,
                        a.naam AS artikel,
                        f.naam AS fabrikant,
                        a.rvg1,
                        a.gvs,
                        pr.preferent,
                        a.receptplichtig,
                        a.prijs/a.inkoopaantal*IFNULL({AANTAL},a.ddd*365) AS kosten,
                        
                        a.prijs/a.inkoopaantal*IFNULL({AANTAL},a.ddd*365) - # je betaald de prijs minus de vergoeding
                            IF(a.gvs='ja',
                                    IF(pr.preferent='nee',
                                        0,    # niet-preferentie middelen worden niet vergoed
                                        GREATEST(
                                            LEAST(
                                                a.prijs/a.inkoopaantal*IFNULL({AANTAL},a.ddd*365)*(IFNULL(v2.p10,0)/100),
                                                IFNULL(v2.p200,1000000000)
                                            ) - (
                                                    a.eigen_bijdrage/a.inkoopaantal*IFNULL({AANTAL},a.ddd*365) -
                                                    LEAST(
                                                        a.eigen_bijdrage/a.inkoopaantal*IFNULL({AANTAL},a.ddd*365)*(IFNULL(v3.p10,0)/100),
                                                        IFNULL(v3.p200,1000000000)
                                                    )    
                                                ), # Vergoeding door basis met aftrek eigen bijdrage (eigen bijdrage kan evt. ook weer vergoed worden door aanvullende verzekering)
                                        0)    # nooit een negatieve vergoeding (veroorzaakt door aftrekken eigen bijdrage)
                                    ),
                                IF(a.receptplichtig='ja',
                                    LEAST(
                                        a.prijs/a.inkoopaantal*IFNULL({AANTAL},a.ddd*365)*IFNULL(v4.p10,0)/100,
                                        IFNULL(v4.p200,1000000000)
                                    ), # evt. vergoeding van niet GVS-middelen die receptprichtig zijn
                                    LEAST(
                                        a.prijs/a.inkoopaantal*IFNULL({AANTAL},a.ddd*365)*IFNULL(v5.p10,0)/100,
                                        IFNULL(v5.p200,1000000000)
                                    ) # evt. vergoeding van niet GVS-middelen die niet receptprichtig zijn
                                )
                            ) AS zelf_betalen,
                                
                        IF(a.gvs='ja',
                            IF(pr.preferent='nee',
                                0,    # niet-preferentie middelen worden niet vergoed
                                LEAST(
                                    a.prijs/a.inkoopaantal*IFNULL({AANTAL},a.ddd*365)*IFNULL(v2.p10,0)/100,
                                    IFNULL(v2.p200,1000000000)
                                ) - (a.eigen_bijdrage/a.inkoopaantal*IFNULL({AANTAL},a.ddd*365))
                            ),
                        0) AS vergoeding_basis,
                                
                        IF(a.gvs='ja',
                                IF(pr.preferent='nee',
                                    0,    # niet-preferentie middelen worden niet vergoed
                                    GREATEST(
                                        LEAST(a.eigen_bijdrage/a.inkoopaantal*IFNULL({AANTAL},a.ddd*365)*IFNULL(v3.p10,0)/100,IFNULL(v3.p200,1000000000)),    # eigen bijdrage kan evt. ook weer vergoed worden door aanvullende verzekering
                                        0    # nooit een negatieve vergoeding (veroorzaakt door aftrekken eigen bijdrage)
                                    )),
                                IF(a.receptplichtig='ja',
                                    LEAST(a.prijs/a.inkoopaantal*IFNULL({AANTAL},a.ddd*365)*IFNULL(v4.p10,0)/100,IFNULL(v4.p200,1000000000)), # evt. vergoeding van niet GVS-middelen die receptplichtig zijn
                                    LEAST(a.prijs/a.inkoopaantal*IFNULL({AANTAL},a.ddd*365)*IFNULL(v5.p10,0)/100,IFNULL(v5.p200,1000000000)) # evt. vergoeding van niet GVS-middelen die niet receptplichtig zijn
                                )
                            ) AS vergoeding_av
                            
                        FROM product p
                        INNER JOIN maatschappij m ON m.maatschappij_id = p.maatschappij_id
                        LEFT JOIN vwd_sheet_label v2 ON v2.vwd_sheet_id = p.vwd_sheet_id AND v2.vwd_label_id = ".$labels['vergoeding_gvs']."
                        LEFT JOIN vwd_sheet_label v3 ON v3.vwd_sheet_id = p.vwd_sheet_id AND v3.vwd_label_id = ".$labels['vergoeding_eigen_bijdrage_gvs']."
                        LEFT JOIN vwd_sheet_label v4 ON v4.vwd_sheet_id = p.vwd_sheet_id AND v4.vwd_label_id = ".$labels['vergoeding_overig']."
                        LEFT JOIN vwd_sheet_label v5 ON v5.vwd_sheet_id = p.vwd_sheet_id AND v5.vwd_label_id = ".$labels['vergoeding_zelfzorg']."
                        JOIN med_artikel a ON a.artikel_id IN(".$this->dbImplode($data['artikel_id']).")
                        INNER JOIN med_fabrikant f ON a.fabrikant_id = f.fabrikant_id
                        INNER JOIN med_medicijn mm ON mm.medicijn_id = a.medicijn_id
                        LEFT JOIN med_preferent pr ON p.maatschappij_id = pr.maatschappij_id AND a.artikel_id = pr.artikel_id
                        WHERE p.maatschappij_id = ".(int)$_SESSION['medicijnen']['verzekeraar']."
                        AND p.actief = 'ja'
                        AND p.tonen_medicijnvergoedingen = 'ja'
                        ORDER BY {ORDER_BY}
                        LIMIT {LIMIT_START},30";
Gewijzigd op 07/09/2010 10:55:28 door Niels K
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 07:21:58
 
Chris -

Chris -

07/09/2010 11:17:25
Quote Anchor link
Leuke query ^^
 
Niels K

Niels K

07/09/2010 11:34:45
Quote Anchor link
haha indeed, had nog nooit zo 1 gemaakt
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

07/09/2010 19:45:09
Quote Anchor link
leuk debuggen...
 
Niels K

Niels K

07/09/2010 20:56:18
Quote Anchor link
Werkte in 1 keer;)
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

07/09/2010 21:31:05
Quote Anchor link
netjes.
wat is de reactietijd?
 
Niels K

Niels K

07/09/2010 21:43:01
Quote Anchor link
Dat zou ik niet durven te zeggen.
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

07/09/2010 22:53:45
Quote Anchor link
Tobias Witmer op 07/09/2010 21:31:05:
netjes.
wat is de reactietijd?


Hah was ook mijn eerste idee toen ik dit zag (reacties nog niet gelezen :p)
 
B a s
Beheerder

B a s

07/09/2010 23:17:21
Quote Anchor link
Flinke query inderdaad. Volle tabellen en joins gaan niet heel vaak goed samen ;-)
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

07/09/2010 23:19:08
Quote Anchor link
Leuk om te zien dat jij ook af en toe eens post, Bas :)!
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

08/09/2010 09:23:09
Quote Anchor link
Paradox - op 07/09/2010 23:19:08:
Leuk om te zien dat jij ook af en toe eens post, Bas :)!


Ja, sinds de nieuwe versie van PHPhulp is hij er steeds vakenr
 
Niek s

niek s

08/09/2010 13:07:24
Quote Anchor link
@Niels: Nette query. Erg duidelijk om te lezen zo op het eerste gezicht.
Waarvoor is het als ik vragen mag? *niet nieuwsgierig, maar vraag het me gewoon af :P*
 
Niels K

Niels K

09/09/2010 14:23:47
Quote Anchor link
Quote:
Nette query. Erg duidelijk om te lezen zo op het eerste gezicht.

Dankjewel

Quote:
Waarvoor is het als ik vragen mag?

Beetje lastig uit te leggen, en i.v.m beroepsgeheim mag ik hem ook niet helemaal ontleden voor je.. Kort samen gevat is het selecteren van verzekeringsmaatschappijen, met alle toeters en bellen:)
 
Steff   an

Steff an

11/09/2010 11:20:44
Quote Anchor link
Beroepsgeheim?! Had je die query hier dant wel mogen plaatsen? Ontleden dan kunnen we zelf ook nog wel.
Gewijzigd op 11/09/2010 12:12:14 door Steff an
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

11/09/2010 11:30:59
Quote Anchor link
Steff an op 11/09/2010 11:20:44:
Beroepsgeheim?! Had je die query hier dan wel mogen plaatsen? Ontleden dan kunnen we zelf ook nog wel.


Zat ik ook zo te denken, de meesten kunnen die query zelf wel ontleden en er grotendeels uit afleiden welke informatie je selecteert :p
 
Steff   an

Steff an

11/09/2010 12:10:20
Quote Anchor link
Verkeerde edit knop
Gewijzigd op 11/09/2010 12:11:29 door Steff an
 
Niels K

Niels K

11/09/2010 12:24:14
Quote Anchor link
"Beroepsgeheim?! Had je die query hier dant wel mogen plaatsen? Ontleden dan kunnen we zelf ook nog wel."

Weet ik.. Vandaar dat ik hem in de koffiehoek plaatste:)

BTW: Ik heb ook stukken eruit gehaald, omdat daar namen in voor kwamen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.