"quickorder" pagina maken.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »

Integratie Developer / Architect

Dit ga je doen Als Integratie Developer / Architect binnen deze organisatie krijg je echt de kans om impact te maken. De organisatie is groeiende maar houdt een corporate cultuur buiten de deur. Heb je een goede business case: zorg voor goede argumentatie en ga ervoor! Geen stroperig beslissingsproces dat jouw ideeën in de weg staat! Enkele van jouw taken: Je ontwerpt en ontwikkelt nieuwe integraties met behulp van interne tools (Boomi) of externe partners; Je vertaalt functionele specificaties naar technische oplossingen; Je denkt mee over strategische ontwikkelingen op het gebied van applicatie integratie; Je voert regie op leveranciers en

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Roosendaal, ontwikkel je als PHP Developer niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen m.b.t software development. Naast het bouwen van webapplicaties, ontwikkelen zij ook webshops en websites voor gave opdrachtgevers! Wat ga je doen? Het schrijven van schone en efficiënte codes volgens het Symfony framework; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het Symfony framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de

Bekijk vacature »

Als Front-end developer werken aan apps voor het o

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

Als Lead webdeveloper bij KUBUS ben je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de webapplicatie en services van BIMcollab. In je rol als lead developer zoek je als vanzelf op een creatieve manier naar het optimum tussen benodigde implementatie-tijd, de performance van de applicatie en een snelle go-to-market van features, aansluitend bij onze geautomatiseerde test- en release train. Hierbij bewaak je in samenwerking met de andere senior ontwikkelaars in je team de architectuur van de applicatie en adviseer je de product owner over noodzakelijke refactoring om de onderhoudbaarheid van het platform te verbeteren. Ons

Bekijk vacature »

Hands-on Solution Architect / Software Architect (

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Solution Architect / Software Architect op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je werkt samen met gedreven DevOps teams, bestaande uit frontend, backend en middleware developers, testers, UX-designers. Samen met de teams ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Als Solution Architect onderzoek

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Full Stack Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer voor een bedrijf in de regio Nijkerk. Je maakt in deze functie onderdeel uit van een groeiend team met een goede ambitie waarbij eenheid, betrokken en overtreffen de belangrijkste kernwaardes zijn. Het bedrijf werkt volgens de AGILE/SCRUM methode, wat je o.a. terug vindt in de tweewekelijkse sprints, retrospectives en een daily standup. Je takenpakket bestaat uit: Bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een Saas applicatie; Bijdragen aan de innovatie van het bedrijf en hun klanten; Het ontwikkelen op de laatste technologie van

Bekijk vacature »
Bouke Seel

Bouke Seel

20/04/2011 12:22:25
Quote Anchor link
Hey allemaal,

Ik wil graag een snelbestel pagina maken.
Hiermee bedoel ik dat je een pagina hebt met meerdere velden, in elk veld kan je een serienummer invoeren, als je deze hebt ingevoerd verschijnt automatisch de naam en de prijs van het product (vanuit de database) en kan je deze in een winkelwagentje plaatsen.

Alleen het probleem is dat ik geen idee heb hoe ik dat moet gaan aanpakken.
Ik ben al vanaf maandag bezig met het zoeken van een goed voorbeeld, maar ik heb er nog geen een kunnen vinden.

Heeft iemand tips hoe ik dit moet gaan aanpakken?



Bedankt alvast!
Gewijzigd op 20/04/2011 12:24:26 door Bouke Seel
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 01:19:06
 
Write Down

Write Down

20/04/2011 12:56:43
Quote Anchor link
Als je werkt op serienummers, is het toch makkelijk?

Je haalt met een simpele select query de prijs op. Indien de query geen resultaat geeft, dan bestaat het product niet. Zowel, dan heb je de prijs. Via een simpel stukje javascript zorg je dat dat live wordt weergegeven.

Verder zet je al die serienummers in een formulier. Als de bezoeker het post, verwerk je die zaken.
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

20/04/2011 13:03:09
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
$select
  = "SELECT sn, prijs, gerecht FROM tbl_gerechten WHERE sn = '".mysql_real_escape_string($_POST['sn'])."'";
$query = mysql_query($select);
$rows = mysql_num_rows($query);

If($rows == 0) {
echo 'geen resultaten';
}
else {
$fetch = mysql_fetch_assoc($query);
echo 'uw gerecht'.$fetch['gerecht'];
echo 'prijs : '.$fetch['prijs'];
}


?>
 
Bouke Seel

Bouke Seel

20/04/2011 13:40:33
Quote Anchor link
Bedankt voor je snelle reactie!!
Het begin is er eindelijk ga nu kijken hoe en wat met het javascript.
Ik zal het resultaat posten als het lukt.

EDIT:

Write Down op 20/04/2011 12:56:43:
Via een simpel stukje javascript zorg je dat dat live wordt weergegeven.


Vind het javascript toch lastig eerste keer dat ik het gebruik.
Gewijzigd op 21/04/2011 14:32:51 door Bouke Seel
 
Bouke Seel

Bouke Seel

22/04/2011 09:00:27
Quote Anchor link
-edit: Stom foutje-
Gewijzigd op 22/04/2011 09:37:08 door Bouke Seel
 
Gerben Jacobs

Gerben Jacobs

22/04/2011 13:40:55
Quote Anchor link
Gebruik jQuery en zoek dan op 'ajax'.
 
Bouke Seel

Bouke Seel

26/04/2011 10:45:03
Quote Anchor link
Ik heb nu dit. maar nu zit ik met het probleem dat alles wat ingevuld word alleen veranderd in het eerste vlak.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
<?php

  <form id="snel_bestellen" name="snel_bestellen" method="POST" action="">
    <
table class="snel_bestellen" width="100%">
     <
thead>
      <
tr class="info_header">
       <
th class="artikelnummer" width="156px">Artikelnummer</th>
       <
th class="aantal" width="64px;">Aantal</th>
       <
th class="naam">Productnaam</th>
       <
th class="stuk">Prijs per stuk</th>
       <
th class="totaal">Totaal prijs</th>
      <
/tr>
     <
/thead>    
     <
tbody>    
     <
tr>
      <
td><input type="text" onChange="showProduct(this.value)" class="Artikelnummer" name="Artikelnummer[1]"></td>
      <
td><input type="text" class="aantal" name="aantal[1]"></td>
      <
td class="productnaam" id="txtHint"></td>
      <
td class="prijs" id="txtHint"></td>
      <
td class="totaal">  0,00</td>
     <
/tr>
     <
tr>
      <
td><input type="text" onChange="showProduct(this.value)" class="Artikelnummer" name="Artikelnummer[2]"></td>
      <
td><input type="text" class="aantal" name="aantal[2]"></td>
      <
td class="productnaam" id="txtHint"></td>
      <
td class="prijs" id="txtHint"></td>
      <
td class="totaal">  0,00</td>
     <
/tr>
     <
tr>
      <
td><input type="text" onChange="showProduct(this.value)" class="Artikelnummer" name="Artikelnummer[3]"></td>
      <
td><input type="text" class="aantal" name="aantal[3]"></td>
      <
td class="productnaam" id="txtHint"></td>
      <
td class="prijs" id="txtHint"></td>
      <
td class="totaal">  0,00</td>
     <
/tr>                            
     <
/tbody>      
    <
/table>
    <
input type="submit" class="winkelwagentje" name="winkelwagentje" value="">                        
   <
/form>
  <
/div>
 <
/div>

 ?>



Javascript
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<?php
<script type="text/javascript">
function
showProduct(str)
{

if (str=="")
  {

  document.getElementById("txtHint").innerHTML="";
  return;
  }

if (window.XMLHttpRequest)
  {
// code for IE7+, Firefox, Chrome, Opera, Safari
  xmlhttp=new XMLHttpRequest();
  }

else
  {// code for IE6, IE5
  xmlhttp=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP");
  }

xmlhttp.onreadystatechange=function()
  {

  if (xmlhttp.readyState==4 && xmlhttp.status==200)
    {

    document.getElementById("txtHint").innerHTML=xmlhttp.responseText;
    }
  }

xmlhttp.open("GET","getproduct.php?q="+str,true);
xmlhttp.send();
}

</script>

?>


Php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<?php
$q
=$_GET["q"];
include '';



$sql="SELECT Artikelnummer, Naam, Prijs FROM Producten WHERE Artikelnummer = '".$q."'" ;
$result = mysql_query($sql)or die(mysql_error());
$rows = mysql_num_rows($result);



If($rows == 0) {
echo "<td class='productnaam'>";
echo "Nummer niet gevonden";
echo "</td>";

echo "<td class='prijs'>";
echo "";
echo "</td>";
}

else
{
$fetch = mysql_fetch_assoc($result);
echo "<td class='productnaam'>";
echo $fetch['Naam'];
echo "</td>";

echo "<td class='Prijs'>";
echo "&euro; ";
echo $fetch['Prijs'];
echo "</td>";
}


?>
Gewijzigd op 26/04/2011 11:47:28 door Bouke Seel
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.