"quickorder" pagina maken.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Trainee pega developer

Wil jij een mooie stap maken in jouw carrière? Mooi! Bij De Mandemakers Groep haal je binnen 6 maanden je CSA- en CSSA-certificaten, waarna jij aan de slag kan als Pega-developer in ons IT-team. Achter de schermen zorg jij ervoor dat collega’s efficiënt werken en klanten iedere dag beter geholpen worden. Wil jij daaraan bijdragen? En jouw ICT-skills ontwikkelen? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog als trainee Pega-developer. Wat ga je doen? Als trainee Pega developer leiden wij je op tot gecertificeerd software developer voor het low-code platform PegaSystems. In de training ben je verantwoordelijk voor een te

Bekijk vacature »

Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterd

Functieomschrijving Voor de Politie zijn wij opzoek naar een Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterdam. De politieorganisatie heeft jaarlijks te maken met een aanzienlijk aantal politiemedewerkers die vanwege mentale overbelasting niet of beperkt inzetbaar zijn. De Blauwe Haven Rotterdam ondersteunt deze politiemedewerkers in hun herstel en re-integratieproces. De huidige digitale systemen van de Politie bieden onvoldoende ondersteuning in het herstel- en re-integratieproces van politiemedewerkers. Zowel voor de politiemedewerkers als voor de organisatie. Politiemedewerkers worden buitengesloten, waardoor zij eigen regie verliezen. Begeleiders kunnen de voortgang van de medewerkers niet goed monitoren. Management beschikt niet over de mogelijkheid trends te signaleren

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

Front-end developer (Angular)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Full stack Developer / .NET / Angular / Azure

Dit ga je doen Jij gaat je als Full Stack .NET Developer voornamelijk bezighouden met: Het vertalen van concepten naar passende innovatieve en duurzame oplossingen; Het ontwikkelen van bedrijf kritische en gebruiksvriendelijke applicaties voor de internationale markt en intern gebruik; Bouwen aan software om het Internet of Things netwerk te ondersteunen; Het maken en onderhouden van interfaces tussen systemen aan de hand van API's; Het onderhouden en blijven verbeteren van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Binnen deze organisatie zal jij als Full Stack .NET Developer een belangrijke rol krijgen en ga je dagelijks de uitdaging aan om maatwerk

Bekijk vacature »

Front-End Developer

Als Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Front-End Developer bij Coolblue? Als Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Je krijgt energie van het bedenken van creatieve oplossingen en presenteert dit graag binnen het team. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te

Bekijk vacature »

Senior .NET Developer I goed salaris en deels thui

Bedrijfsomschrijving Mijn opdrachtgever is al ruim 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van software ontwikkeling, met drie kantoren in de Randstad, waaronder Alphen aan den Rijn. Zij richten zich op het bouwen van IT-oplossingen die ervoor zorgen dat de productiviteit van klanten te allen tijden optimaal is. Hiervoor neemt jouw nieuwe werkgever het volledige ontwikkelproces tot haar rekening; van het eerste gesprek om de klantwensen in kaart te brengen, tot aan het uiteindelijke onderhoud van de opgeleverde oplossing. In totaal werken er inmiddels bijna 200 gemotiveerde IT-ers binnen deze organisatie. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 35. Het

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Voor een opdrachtgever, met een prachtig kantoor in omgeving Wateringen zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind jij het leuk om in een Agile/Scrum omgeving te werken? Wil jij

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Hands-on Solution Architect / Software Architect (

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Solution Architect / Software Architect op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je werkt samen met gedreven DevOps teams, bestaande uit frontend, backend en middleware developers, testers, UX-designers. Samen met de teams ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Als Solution Architect onderzoek

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

Back End Developer

Als Back End developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Je hebt een focus op de back end van onze software, daarvoor werken wij hoofdzakelijk met C# en .NET. Wij hanteren een full-stack benadering, wat betekent dat je naast de back-end ook meehelpt bij andere onderdelen van de code. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein

Bekijk vacature »

Frontend Developer Vue Nuxt HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever levert elke dag betere digitale gebruikerservaringen. Ben jij geschikt als frontend Developer? Heb je ervaring met Vue en Nuxt? Vaste baan: Front-End Developer HBO €3.100 - €4.600 Zij bieden opdrachtgevers een complete dienstverlening op gebied van ontwerpen en ontwikkelen van websites, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, content marketing en conversie verbetering. Zij werken met een eigen ontwikkeld CMS. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot

Bekijk vacature »

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »
Bouke Seel

Bouke Seel

20/04/2011 12:22:25
Quote Anchor link
Hey allemaal,

Ik wil graag een snelbestel pagina maken.
Hiermee bedoel ik dat je een pagina hebt met meerdere velden, in elk veld kan je een serienummer invoeren, als je deze hebt ingevoerd verschijnt automatisch de naam en de prijs van het product (vanuit de database) en kan je deze in een winkelwagentje plaatsen.

Alleen het probleem is dat ik geen idee heb hoe ik dat moet gaan aanpakken.
Ik ben al vanaf maandag bezig met het zoeken van een goed voorbeeld, maar ik heb er nog geen een kunnen vinden.

Heeft iemand tips hoe ik dit moet gaan aanpakken?



Bedankt alvast!
Gewijzigd op 20/04/2011 12:24:26 door Bouke Seel
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 16:14:18
 
Write Down

Write Down

20/04/2011 12:56:43
Quote Anchor link
Als je werkt op serienummers, is het toch makkelijk?

Je haalt met een simpele select query de prijs op. Indien de query geen resultaat geeft, dan bestaat het product niet. Zowel, dan heb je de prijs. Via een simpel stukje javascript zorg je dat dat live wordt weergegeven.

Verder zet je al die serienummers in een formulier. Als de bezoeker het post, verwerk je die zaken.
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

20/04/2011 13:03:09
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
$select
  = "SELECT sn, prijs, gerecht FROM tbl_gerechten WHERE sn = '".mysql_real_escape_string($_POST['sn'])."'";
$query = mysql_query($select);
$rows = mysql_num_rows($query);

If($rows == 0) {
echo 'geen resultaten';
}
else {
$fetch = mysql_fetch_assoc($query);
echo 'uw gerecht'.$fetch['gerecht'];
echo 'prijs : '.$fetch['prijs'];
}


?>
 
Bouke Seel

Bouke Seel

20/04/2011 13:40:33
Quote Anchor link
Bedankt voor je snelle reactie!!
Het begin is er eindelijk ga nu kijken hoe en wat met het javascript.
Ik zal het resultaat posten als het lukt.

EDIT:

Write Down op 20/04/2011 12:56:43:
Via een simpel stukje javascript zorg je dat dat live wordt weergegeven.


Vind het javascript toch lastig eerste keer dat ik het gebruik.
Gewijzigd op 21/04/2011 14:32:51 door Bouke Seel
 
Bouke Seel

Bouke Seel

22/04/2011 09:00:27
Quote Anchor link
-edit: Stom foutje-
Gewijzigd op 22/04/2011 09:37:08 door Bouke Seel
 
Gerben Jacobs

Gerben Jacobs

22/04/2011 13:40:55
Quote Anchor link
Gebruik jQuery en zoek dan op 'ajax'.
 
Bouke Seel

Bouke Seel

26/04/2011 10:45:03
Quote Anchor link
Ik heb nu dit. maar nu zit ik met het probleem dat alles wat ingevuld word alleen veranderd in het eerste vlak.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
<?php

  <form id="snel_bestellen" name="snel_bestellen" method="POST" action="">
    <
table class="snel_bestellen" width="100%">
     <
thead>
      <
tr class="info_header">
       <
th class="artikelnummer" width="156px">Artikelnummer</th>
       <
th class="aantal" width="64px;">Aantal</th>
       <
th class="naam">Productnaam</th>
       <
th class="stuk">Prijs per stuk</th>
       <
th class="totaal">Totaal prijs</th>
      <
/tr>
     <
/thead>    
     <
tbody>    
     <
tr>
      <
td><input type="text" onChange="showProduct(this.value)" class="Artikelnummer" name="Artikelnummer[1]"></td>
      <
td><input type="text" class="aantal" name="aantal[1]"></td>
      <
td class="productnaam" id="txtHint"></td>
      <
td class="prijs" id="txtHint"></td>
      <
td class="totaal">  0,00</td>
     <
/tr>
     <
tr>
      <
td><input type="text" onChange="showProduct(this.value)" class="Artikelnummer" name="Artikelnummer[2]"></td>
      <
td><input type="text" class="aantal" name="aantal[2]"></td>
      <
td class="productnaam" id="txtHint"></td>
      <
td class="prijs" id="txtHint"></td>
      <
td class="totaal">  0,00</td>
     <
/tr>
     <
tr>
      <
td><input type="text" onChange="showProduct(this.value)" class="Artikelnummer" name="Artikelnummer[3]"></td>
      <
td><input type="text" class="aantal" name="aantal[3]"></td>
      <
td class="productnaam" id="txtHint"></td>
      <
td class="prijs" id="txtHint"></td>
      <
td class="totaal">  0,00</td>
     <
/tr>                            
     <
/tbody>      
    <
/table>
    <
input type="submit" class="winkelwagentje" name="winkelwagentje" value="">                        
   <
/form>
  <
/div>
 <
/div>

 ?>



Javascript
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<?php
<script type="text/javascript">
function
showProduct(str)
{

if (str=="")
  {

  document.getElementById("txtHint").innerHTML="";
  return;
  }

if (window.XMLHttpRequest)
  {
// code for IE7+, Firefox, Chrome, Opera, Safari
  xmlhttp=new XMLHttpRequest();
  }

else
  {// code for IE6, IE5
  xmlhttp=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP");
  }

xmlhttp.onreadystatechange=function()
  {

  if (xmlhttp.readyState==4 && xmlhttp.status==200)
    {

    document.getElementById("txtHint").innerHTML=xmlhttp.responseText;
    }
  }

xmlhttp.open("GET","getproduct.php?q="+str,true);
xmlhttp.send();
}

</script>

?>


Php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<?php
$q
=$_GET["q"];
include '';



$sql="SELECT Artikelnummer, Naam, Prijs FROM Producten WHERE Artikelnummer = '".$q."'" ;
$result = mysql_query($sql)or die(mysql_error());
$rows = mysql_num_rows($result);



If($rows == 0) {
echo "<td class='productnaam'>";
echo "Nummer niet gevonden";
echo "</td>";

echo "<td class='prijs'>";
echo "";
echo "</td>";
}

else
{
$fetch = mysql_fetch_assoc($result);
echo "<td class='productnaam'>";
echo $fetch['Naam'];
echo "</td>";

echo "<td class='Prijs'>";
echo "&euro; ";
echo $fetch['Prijs'];
echo "</td>";
}


?>
Gewijzigd op 26/04/2011 11:47:28 door Bouke Seel
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.