quote

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

PHP Developer

As a PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing vanilla PHP code. Working with

Bekijk vacature »

PHP Developer - Draag bij aan de maatschappij!

Bedrijfsomschrijving Wil jij als applicatieontwikkelaar deel uitmaken van een gedreven ontwikkelteam en werken aan innovatieve producten? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons de technische ondergrond van onze producten verder wil ontwikkelen met behulp van PHP. Met jouw expertise geef je de finishing touch aan onze producten om jezelf steeds opnieuw weer te verrassen. Functieomschrijving Bij ons staan innovatie en creativiteit centraal. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste PHP ontwikkelaar die nieuwe ideeën en inzichten kan inbrengen en daarmee zichzelf en het team verder kan laten groeien.

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen Je gaat aan de slag in het websites team of portals team waarin je je bezighoudt met concept & design, implementatie en ook een stukje bugfixing en onderhoud; Je werkt met je team volgens de Scrum werkwijze; Zo adviseer je ook de PO & Scrum Master over de technische architectuur, koppelingen en integratie met externe systemen en API’s; Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van C# / .NET en deelt deze kennis binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de

Bekijk vacature »

Lead Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig wil bezig houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator door middel van

Bekijk vacature »

Front-end Developer Angular

Dit ga je doen Jouw taken als Front End Developer bestaan uit: Het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor klanten; Het meedenken over nieuwe tools en technieken; Het begeleiden van junioren; Het meewerken aan diverse projecten; Het meedenken in UX/UI design. Hier ga je werken Als Front-End Developer ga je in een Scrum team aan de slag met de nieuwste digitale technologieën om klanten en overheden over de hele wereld te ondersteunen met het ondersteunen van hun software, veelal op het gebied van watermanagement en infra. Door middel van real-time data in combinatie met voorspellende analyses, AI, Deep Learning en Machine Learning

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript Developer Webapplicaties

Bedrijfsomschrijving Voor deze organisatie ben ik op zoek naar een getalenteerde Fullstack JavaScript Developer. Ze is een snelgroeiend software development agency dat zich richt op het ontwikkelen van moderne webapplicaties en complexe systemen voor haar klanten. Ze is gevestigd onder de rook van Utrecht en heeft als doel om tot de top van de Nederlandse agencies te behoren. Deze organisatie maakt softwareoplossingen voor verschillende soorten bedrijven. Innovatie staat hoog in het vaandel en je zult dus met nieuwe technieken aan de slag gaan. Ze hebben klanten in vele branches zitten, zoals retail, finance, gezondheid en onderwijs. De diverse klanten zorgen

Bekijk vacature »

Full-stack Developer

As a Full-stack developer at KUBUS, you will develop the (web)applications and services of BIMcollab. You will work on both the front- and back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual developer you can have an impact and really make a difference. Our development team consists of over 40 developers, testers, scrum masters and product owners, divided over

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

Software developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze PHP/Symfony Developer. Een enthousiast persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe en nieuwe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel persoonlijke als professionele groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Aanpassingssuggesties van collega’s in kaart brengen, vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en

Bekijk vacature »

Software Developer .NET

Functie omschrijving .NET developer gezocht! Wij zoek op zoek naar een .NET Developer die zich niet uit het veld laat slaan voor een software bedrijf in de regio Veenendaal. Je gaat in deze functie aan de slag met het door ontwikkelen van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit bedrijf ontwikkeld SaaS applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Verder bestaat je functie uit: Het ontwikkelen en bouwen van webapplicatie, mobiele applicaties en websites vallen onder jouw verantwoordelijkheden; Werken met onder andere .NET, C#, HTML/CSS, Javascript en MSSQL/Oracle Databases; Hierin werk je samen met andere developers en

Bekijk vacature »
ScrapZz nl

ScrapZz nl

30/10/2011 11:50:11
Quote Anchor link
om me quote functie te verbeteren wil ik met lid ids werken
zo kloppen de namen altijd wanneer de naam verandert is
alleen nu geef hij niks weer terwel de $id wel wat bevat en overheen komt met èèn van de ids in database
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
//quote
function quote($id,$tekst){
    $result = mysql_query("SELECT ID,Gebruikersnaam FROM Leden WHERE ID = '".$id."'");
    $lid = mysql_fetch_object($result);
    if(mysql_num_rows($result)){
        $gebr = $lid->Gebruikersnaam;
    }
else{
        $gebr = 'Error';
    }

    return '<div class="bbquote"><strong><small>Quote: <b>'.$gebr.'</b></small></strong><br /><p>'.$tekst.'</p></div>';
}

?>


bbcodes:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
function Opmaak($tekst){
  $tekst = preg_replace("#\[quote=(.+?)\](.+?)\[/quote\]#is",quote('$1','$2'),$tekst);
}

?>


Hoe komt het dat hij het niet doet?
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 22:48:46
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/10/2011 12:12:22
Quote Anchor link
Gezien je een functie aanroept, heb je een callback. Dus ik denk dat je meer hebt aan preg_replace_callback().
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

30/10/2011 12:18:29
Quote Anchor link
- Aar - op 30/10/2011 12:12:22:
Gezien je een functie aanroept, heb je een callback. Dus ik denk dat je meer hebt aan preg_replace_callback().


En dat werkt het zelfde?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/10/2011 12:18:58
Quote Anchor link
Die kan een functie aanroepen. Die preg_replace niet.
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

30/10/2011 12:23:59
Quote Anchor link
- Aar - op 30/10/2011 12:18:58:
Die kan een functie aanroepen. Die preg_replace niet.


ik zal is kijken of het werkt want nu loop ik weer tegen de zelfde probleem aan maar met een andere functie:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$topicid
= mysql_real_escape_string($_GET["id"]);
$query2 = mysql_query("SELECT * FROM Forum_Topics WHERE ID = '".$topicid."'");
if(!mysql_num_rows($query2)){
  echo 'topic is niet gevonden!';
}
else{
  echo 'Found!';
}

?>

Hij blijf zeggen dat hij niet bestaat terwel hij wel degelijk bestaat!
Gewijzigd op 30/10/2011 12:24:48 door ScrapZz nl
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/10/2011 12:24:44
Quote Anchor link
Doen we niet meer aan foutafhandeling?
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

30/10/2011 12:25:25
Quote Anchor link
- Aar - op 30/10/2011 12:24:44:
Doen we niet meer aan foutafhandeling?


Die heb later in script staan ;) dit is een klein stukje!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/10/2011 12:26:00
Quote Anchor link
Wat gaat er dan precies fout met die code?
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

30/10/2011 12:29:45
Quote Anchor link
- Aar - op 30/10/2011 12:26:00:
Wat gaat er dan precies fout met die code?


Dat is mijn vraag dus ook hij zeg dat de topic niet bestaat terwel hij wel bestaat XD
In me database staat een topic met id 6 en ik geef in me url dit op : edit.php?id=6

en dat doet hij dus ook bij de quote
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/10/2011 12:31:03
Quote Anchor link
En de foutafhandeling, als je die toevoegt zegt niks?
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

30/10/2011 12:37:14
Quote Anchor link
- Aar - op 30/10/2011 12:31:03:
En de foutafhandeling, als je die toevoegt zegt niks?


Yep!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/10/2011 12:38:28
Quote Anchor link
Maar kan je wat meer relevante code alten zien, hoe je dit met de preg_replace_callback hebt geimplementeerd.
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

30/10/2011 12:42:43
Quote Anchor link
- Aar - op 30/10/2011 12:38:28:
Maar kan je wat meer relevante code alten zien, hoe je dit met de preg_replace_callback hebt geimplementeerd.


Ow sorry die al opgelost ;) bedoel nu iets anders over die topic XD sorry! maak wel een nieuwe topic aan maar die preg_replace_callback werkt perfect nu dank je!

http://php.net/manual/en/function.preg-replace-callback.php
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.