Quotes in php

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Olivier

Olivier

27/12/2007 13:20:00
Quote Anchor link
Yuw,
ik probeer een id mee te geven via een link maar ik zit in de knoop met de quotes, kan iemand mij even helpen?
Dit is het stukje code:
echo"<td><a href="/guiMail.php?id=.$value['id'] ./" title='details lid'> <img src='icons/fileicon.gif' alt= 'details lid' /> </a></td>";

Alvast bedankt voor de hulp,
Olivier
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 08:23:14
 
Joren de Wit

Joren de Wit

27/12/2007 13:22:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo '<td><a href="/guiMail.php?id='.$value['id'] .'" title="details lid"> <img src="icons/fileicon.gif" alt="details lid" /> </a></td>';
?>

- Enkele quotes voor php echo
- Dubbele quotes voor html attributen
- Variabelen buiten quotes...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joren de Wit
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

27/12/2007 13:38:00
Quote Anchor link
Aanvulling: en let er op; als je meer dan 1 variabele mee wilt geven, gebruik dan &amp; en niet alleen & (tenminste, als je het in PHP echoot)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
    echo '<a href="?var1=1&amp;var2=2">link</a>';
?>

Edit:
foutje verbeterd
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Koehoorn
 
- -

- -

27/12/2007 13:59:00
Quote Anchor link
Jan, dan moet je natuurlijk ook even vertellen dat dat moet omdat het dan XHTML valid is ;)
 
Olivier

Olivier

28/12/2007 12:44:00
Quote Anchor link
Dank u, het werkt nu.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.