quotes

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features ontwikkelen; Werken met technieken als C#, Angular 12 en Javascript,; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een team van 7 professionals ben je als Full Stack .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Wil je van meerwaarde

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Barendrecht! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

.NET Software Developer

Dit ga je doen Als .NET Software Developer zul jij je voornamelijk bezig houden met: Het van scratch af aan bouwen van applicaties (.NET, C#, Bootstrap, KnockoutJs en WebAPI2); Het testen van jouw code d.m.v. het uitvoeren van unittesten; Het oplossen van bugs in de code; Het onderhouden van contact met collega's betreffende de door jouw ontwikkelde applicaties; Het verbeteren en doorontwikkelen van maatwerkapplicaties. Hier ga je werken Jij gaat aan de slag als .NET Software Developer en gaat je focussen op het bedenken, ontwikkelen en testen van maatwerkapplicaties in voornamelijk C#. Dit ga je doen bij een grote, internationale

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als developer heb jij de keuze om aan te sluiten bij het team (13 developers) die op locatie projectmatig bij klanten werkt. Wanneer jij liever intern bij de werkgever werkt is er ook alle ruimte voor jou in het interne team (8 developers) van dit bedrijf. Je werkt samen aan verschillende projecten bij of voor de klant. Het project wordt aangeleverd door sales aan de project manager. Die maakt samen met de Resourcer een planning en op basis daarvan wordt uit het development team een “projectgroep” opgesteld. Hoeveel en welke projecten jij wilt oppakken gebeurt geheel in samenspraak met

Bekijk vacature »

Junior Software Developer C# Verhuursector Verhuur

Samengevat: Wij ontwikkelen en leveren softwaresystemen voor de logistieke sector en de verhuursector. Ben jij geschikt als Junior Software Developer? Heb je ervaring met Delphi? Vaste baan: C# Software Developer Logistiek HBO €2.500 - €3.900 Deze werkgever is een software ontwikkelaar, gericht op software voor de logistieke sector. Deze werkgever heeft eigen producten ontwikkelen en leveren ook maatwerk. Ons bedrijf kent een boeiende en inspirerende werkomgeving met een open cultuur en mogelijkheden voor je verdere ontwikkeling. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen Je gaat aan de slag in het websites team of portals team waarin je je bezighoudt met concept & design, implementatie en ook een stukje bugfixing en onderhoud; Je werkt met je team volgens de Scrum werkwijze; Zo adviseer je ook de PO & Scrum Master over de technische architectuur, koppelingen en integratie met externe systemen en API’s; Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van C# / .NET en deelt deze kennis binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de

Bekijk vacature »

.NET Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een .NET Developer! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans en kijk snel of jouw vaardigheden aansluiten bij onderstaand profiel! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als .NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving Bergen. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en verricht betekenisvol werk. Binnen dit bedrijf wordt gewerkt aan de productie en ontwikkeling van medische middelen. Als .NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je wordt betrokken bij alle fasen van software

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

Samen met het development team zorg je ervoor dat alle systemen achter de schermen vlekkeloos werken. Wat doe je als Medior C# Developer bij Coolblue? Als C# developer doe je regelmatig mee aan brainstormsessies over user experience, data en task flow met de UX Designer, Product Owner en Data Scientist in je team. Daarnaast schrijf je op zichzelf staande, consistente en testbare code die goed onderhoudbaar en toekomstbestendig is. Ook C# Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Werken met verschillende soorten data-opslag, zoals Oracle of AWS. Problemen oplossen

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

Als 3D BIM add- on ontwikkelaar bij KUBUS ontwikkel je add-ons (BCF Managers genaamd) voor de toonaangevende building information modeling (BIM) programma's Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD en Tekla Structures. BCF Managers maken gegevensoverdracht mogelijk tussen BIM-software en BIMcollab. Je werkt zowel aan de front- als aan de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en

Bekijk vacature »

PHP Developer

Als PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen pure PHP code schrijven. Samenwerken met de klantreiziger om onze klanten

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Roosendaal, ontwikkel je als PHP Developer niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen m.b.t software development. Naast het bouwen van webapplicaties, ontwikkelen zij ook webshops en websites voor gave opdrachtgevers! Wat ga je doen? Het schrijven van schone en efficiënte codes volgens het Symfony framework; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het Symfony framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de

Bekijk vacature »

Junior/medior PHP developer Onderwijssector

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js

Bekijk vacature »
Jozef

Jozef

02/09/2007 23:24:00
Quote Anchor link
Hallo,
Wanneer ik vanuit een html formulier gegevens naar een ander pagina verstuur, dan wordt een backslash vóór de quote geplaatst.
Ik probeer dit met "htmlentities" op te lossen maar het werkt niet.
Wie kan helpen om dit probleem op te lossen?

Hieornder het formulier:

<html>
<head>
</head>
<body>
<form action="mail.php" method='POST'>
opmerking?<input type='text' name='opm'>
<input type="submit" VALUE="versturen">
</form>
</body>
</html>

Hieronder het verwerkpagina:


<html>
<head>
</head>

<body>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?PHP

if ($_POST['opm']){
$opmerking = htmlentities("$opm");
echo$opmerking;
}


else {

echo'niets ontvangen';
}


?>

</body>
</html>
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 03:14:15
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

02/09/2007 23:25:00
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

02/09/2007 23:31:00
Quote Anchor link
Die kun je gebruiken, maar dan blijf je aan de gang. Ik zet magical quotes altijd uit met een .htaccess bestand in de root.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
# magic quotes uit
php_flag magic_quotes_gpc off


Wel opletten dat je dan alle invoer checkt voordat je dingen met je DB gaat doen (maar goed, dat moest sowieso altijd al).
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

03/09/2007 10:36:00
Quote Anchor link
Check je $opm, variablen horen niet tussen "" dus gewoon htmlentities($opm);
 
Jozef

Jozef

03/09/2007 12:19:00
Quote Anchor link
Hej Jurgen,
Heb dat voordien geprobeert maar het blijft hetzelfde.
Op php.net lees ik dat "htmlentities" betrekking heeft op een "string". Maar dit zou toch ook bij een variabele moeten kunnen?


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?PHP
if ($_POST['opm']){
$opmerking=htmlentities($_POST['opm']);
echo$opmerking;
}


else {

echo'niets ontvangen';
}
 
Joren de Wit

Joren de Wit

03/09/2007 12:28:00
Quote Anchor link
Jozef, dit probleem los je niet op met htmlentities(). Die functie gebruik je om bepaalde tekens om te zetten naar zijn html entiteit, zodat deze niet als html code geinterpreteerd wordt.

Jouw 'probleem' wordt veroorzaakt doordat de instelling magic_quotes_gpc in je php.ini ingeschakeld is. Daardoor wordt bij bijvoorbeeld het verzenden van een formulier de input beveiligd door gevoelige tekens te escapen met een backslash.

Een oplossing is al gegeven door Terence: stripslashes(). Deze functie verwijdert de extra toegevoegde backslashes. Beter is het nog om de oplossing van Jan te gebruiken en magic_quotes_gpc helemaal uit te schakelen.

Quote:
Op php.net lees ik dat "htmlentities" betrekking heeft op een "string". Maar dit zou toch ook bij een variabele moeten kunnen?
Als de inhoud van een variabele een string is, kun je htmlentities() natuurlijk gewoon toepassen. Maar goed, dat is hier niet van belang.
 
Jozef

Jozef

11/09/2007 14:38:00
Quote Anchor link
Hallo,
Ik heb de magic quotes op mijn testserver afgezet, en inderdaad dit werkt nu.
Maar hierdoor krijg ik een probleem met mysql. wanneer men in het input veld van het invulformulier een quote gerbuikt, dan geeft mysql hier een fout op. het veld in mysql is als "TEXT" gedifinieerd. Zonder de quote krijg ik deze fout niet. Moet ik iets in mysql wijzigen?
 
Frank -

Frank -

11/09/2007 14:47:00
Quote Anchor link
Nee, je moet op alle user-input de functie mysql_real_escape_string() (of een soortgelijke functie voor andere databases) toepassen.
 
Jozef

Jozef

02/04/2008 15:35:00
Quote Anchor link
Beste ,
Ik zou dit probleem nog eens willen aansnijden....
ik heb op elke user input veld "mysql_real_escape_string() " toegepast
maar toch krijg ik steeds een syntax error...
Kan iemand verder helpen?
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

02/04/2008 15:37:00
Quote Anchor link
zonder relevante code zal dat moeilijk gaan
 
Jozef

Jozef

02/04/2008 16:07:00
Quote Anchor link
Dit staat in php.ini:

; Magic quotes for incoming GET/POST/Cookie data.
magic_quotes_gpc = Off

; Magic quotes for runtime-generated data, e.g. data from SQL, from exec(), etc.
magic_quotes_runtime = Off

; Use Sybase-style magic quotes (escape ' with '' instead of \').
magic_quotes_sybase = Off


En dit staat in mijn php verwerk pagina:

//$onderwerp='onderwerp';
$onderwerp=$_POST['onderwerp'];
$onderwerp=mysql_real_escape_string($onderwerp);

//$omschrijving='omschrijving van de fout';
$omschrijving=$_POST['omschrijving'];
$omschrijving=mysql_real_escape_string($omschrijving);

//$opmerking='opmerking van de fout';
$opmerking=$_POST['opmerking'];
$opmerking=mysql_real_escape_string($opmerking);
 
Niels Janssen

Niels Janssen

02/04/2008 16:41:00
Quote Anchor link
Je vergeet een mysql connectie mee te geven bij de mysql_real_escape.
 
Armaron

Armaron

02/04/2008 18:07:00
Quote Anchor link
Hier is een link naar de pagina met meer uitleg over mysql_real_escape_string.
 
Mike van Dongen

Mike van Dongen

02/04/2008 18:09:00
Quote Anchor link
@Armaron, link werkt niet ;)
mysql_real_escape_string
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.