[RADIO] PHP Now Playing scripts heel traag.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

EricW.

EricW.

22/03/2009 16:22:00
Quote Anchor link
Geachte forumleden,

Sinds een paar dagen loopt mijn site helemaal vast omdat de Now Playing scripts niet meer werken. Ik heb 3 stuks op de site. 1 Voor DJ ON AIR. 1 Voor Laatste tracks. 1 Voor TRACK ON AIR.

Maar het doet heel traag en het werkt zelfs niet.
http://procesradio.nl/includes/djonair.php

includes/djonair.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
<?
$radiohost
='IP'; // the ip address of which you use to connect to the server
$radioport='PORT'; // The port  the radio uses
$radioofflinemsg='Radio is offline'; // This message will be displayed if the server is offline
$radiopassword='PASS'; // Insert the DJ password to connect to the server

error_reporting(0);

$timeout='6';
$listenlink='http://'.$radiohost.':'.$radioport.'/listen.pls';
$radio=fsockopen("$radiohost", $radioport, &$errno, &$errstr, $timeout);
if(!$radio){
    $success='2';
    echo $radioofflinemsg; // Radio is offline, so display message
    die();
}

//Connect to the server
if($success!='2'){ //If Connection
    fputs($radio,"Get /7.html HTTP/1.0\r\nUser-Agent: XML Getter (Mozilla Compatible)\r\n\r\n"); //Get 7.HTML
    while(!feof($radio)){
        $page.=fgets($radio, 1000);
    }


    $page=ereg_replace(".*<body>", "", $page);
    $page=ereg_replace("</body>.*", ",", $page);
    $numbers=explode(",",$page);
    $currentlisteners=$numbers[0];
    $connected=$numbers[1];
    //Open Connection
    $fp=fsockopen("$radiohost", $radioport, &$errno, &$errstr, 3);
    if(!$fp){ //If Connection
        $success2='2';
        echo "Radio is offline";
    }

    if($success2!='2'){ //If Connected
    fputs($fp,"Get /admin.cgi?pass=$radiopassword&mode=viewxml HTTP/1.0\r\nUser-Agent: XML Getter (Mozilla Compatible)\r\n\r\n");
    while(!feof($fp)){
        $page.= fgets($fp, 1000);
    }

    $security=explode(",",$page);
    $security=explode("401",$security[7]);
    $u='0';
    while($security[$u]!=""){
        if($security[1]!=''){
            die("Incorrect Server Password");
        }

    $u++;
}

//Array
$loop=array("AVERAGETIME", "SERVERGENRE", "SERVERURL", "SERVERTITLE", "SONGTITLE", "SONGURL", "IRC", "ICQ", "AIM", "WEBHITS", "STREAMHITS", "INDEX", "LISTEN", "PALM7",
"LOGIN", "LOGINFAIL", "PLAYED", "COOKIE", "ADMIN", "UPDINFO", "KICKSRC", "KICKDST", "UNBANDST", "BANDST", "VIEWBAN", "UNRIPDST", "VIEWRIP", "VIEWXML",
"VIEWLOG", "INVALID"); //Define All The Variables To Get (Delete Any Ones You Don't Want)
$y='0';
while($loop[$y]!=''){
    $pageed=ereg_replace(".*<$loop[$y]>", "", $page); //Extract Data
    $phpname=strtolower($loop[$y]);
    $$phpname=ereg_replace("</$loop[$y]>.*", "", $pageed); //Finish Extracting Data
    if($loop[$y]==SERVERGENRE || $loop[$y]==SERVERTITLE || $loop[$y]==SONGTITLE)
        $$phpname=urldecode($$phpname);
        $phpname = $phpname;
        $y++;
    }
}

if($connected=='1')
    $wordconnected="yes";
else
    $wordconnected="no";
    $peaklisteners=$numbers[2];
    $maxlisteners=$numbers[3];
    $reportedlisteners=$numbers[4];
    $song=$numbers[6];
    $bitrate=$numbers[5];
    $site=explode(" ", $servertitle);
    $title=explode("DJ",$servertitle);
if($wordconnected=="no" && $connected=="0")
{

    echo $radioofflinemsg;
}
else{
    echo"$servertitle";
    //Close Connection
    fclose($radio);
    }
}

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
# Atomic Network Productions                                                #
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door EricW.
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 18:06:59
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

22/03/2009 17:53:00
Quote Anchor link
Wat is nu je probleem? Dat je scripts het niet meer doen? Wat gaat er fout dan?
 
Hans

hans

22/03/2009 18:15:00
Quote Anchor link
is dit een live radio stream?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.