RADIOBUTTONS

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Als developer heb jij de keuze om aan te sluiten bij het team (13 developers) die op locatie projectmatig bij klanten werkt. Wanneer jij liever intern bij de werkgever werkt is er ook alle ruimte voor jou in het interne team (8 developers) van dit bedrijf. Je werkt samen aan verschillende projecten bij of voor de klant. Het project wordt aangeleverd door sales aan de project manager. Die maakt samen met de Resourcer een planning en op basis daarvan wordt uit het development team een “projectgroep” opgesteld. Hoeveel en welke projecten jij wilt oppakken gebeurt geheel in samenspraak met

Bekijk vacature »

Fullstack developer (NodeJS, React, AWS)

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam, maar zoals gezegd komt er veel meer bij kijken dan alleen maar ontwikkelen. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden maar hiernaast doe je doorlopend onderzoek naar de inzet van bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Maar waar staan ze nu? Na een onderzoeksfase van ruim een jaar zijn

Bekijk vacature »

.NET Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een .NET Developer! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans en kijk snel of jouw vaardigheden aansluiten bij onderstaand profiel! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als .NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving Bergen. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en verricht betekenisvol werk. Binnen dit bedrijf wordt gewerkt aan de productie en ontwikkeling van medische middelen. Als .NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je wordt betrokken bij alle fasen van software

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Functieomschrijving Junior PHP Developer gezocht! Voor een opdrachtgever in de regio Gelderland zijn wij op zoek naar een Junior PHP Developer die onderdeel gaat worden van het ontwikkelingsteam van deze organisatie. In deze functie ga jij aan de slag met het schrijven van software voor de aansturing van en het managen van windparken en bijbehorende onderdelen. Hiernaast ga jij je bezighouden met het ontwikkelen, testen en onderhouden van diverse webapplicaties. Het team waarin je komt te werken bestaat uit 3 developers, hierdoor krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Er wordt echter wel van je

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaar - Het schoolsysteem verbeteren!

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een prettige en kleinschalige organisatie waar hard gewerkt wordt om het onderwijs te verbeteren. Daarom werken ze aan complexe om administratieve, financiële en facilitaire processen te versnellen en te verbeteren. Dit doen ze vanuit een platte organisatie voor klanten die door geheel Nederland verspreid zitten, hier horen vanzelfsprekend een aantal aansprekende HBO scholen en universiteiten toe. Functieomschrijving Je komt terecht in een organisatie waar op dit moment 2 scrumteams werken. Jij zal als .Net developer binnen 1 van deze scrumteams functioneren, iedereen binnen dit team heeft zijn/haar eigen expertise waardoor er met verschillende invalshoeken aan een

Bekijk vacature »

Full-stack developer

Als Full-stack developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Samen met je SCRUM team werk je aan zowel de front- als de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en echt het verschil te kunnen maken. Ons ontwikkelteam bestaat uit ruim 40 ontwikkelaars, testers, scrum

Bekijk vacature »

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

Medior/Senior Front-end Developers gezocht (Utrech

Functie Het team bestaat uit 10+ gespecialiseerde (veel senior) front-end ontwikkelaars en ontwerpers die werken aan projecten voor klanten van verschillende groottes (kan twee jaar bezig zijn met 1 klant). Je helpt klanten met ingewikkelde front-end vraagstukken, hierbij kun je denken aan: UX/UI design, CI/CD, architectuur en integratie met back-end systemen. De werkzaamheden verricht je op locatie bij de klant, dit is vaak in de Randstad. De organisatiestructuur is plat en er heerst een informele sfeer, zo kun je met vragen dus terecht bij de directie. Er wordt veel nadruk gelegd op het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling door middel van

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

Mendix Developer

For our client in Amsterdam, we are looking for a Senior Mendix Developer. Company description Our client is an IT Consultancy company who’s been active for 10 years now. With their ambitious team, they are working with different clients in order to help them with analyzing their data and giving advice to them, regarding how they can use their data in the smartest ways, or to make sure that their mobile or web applications are working efficiently. As you get a glimpse of various industries, it is guaranteed that no day will be the same. Job description As a Mendix

Bekijk vacature »

Front End Developer React Vue

Dit ga je doen Meewerken aan de implementaties en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten van de webapplicaties; Ontwikkelen met o.a. React en Vue en HTML/CSS, ook krijg je in verband met de samenwerking ook affiniteit met de backend Ruby on Rails; Ontwikkeling aan de front end voor de koppelingen tussen de diverse systemen; Ontwerpen van interfaces en een bijdrage leveren aan de gebruikerservaring; Zorgdragen voor hoge kwaliteit van code en jezelf (en anderen) blijven verbeteren; Als Senior Front End Developer begeleid je zelf ook FE-development projecten, hierin leid je de projecten en pak jij het initiatief op (bv integratieprojecten). Hier ga

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij komt te werken in ons webdevelopment team, wat bestaat uit 8 ervaren collega’s. Hiernaast hebben wij nog een team van 2 ontwikkelaars die aan native applicaties werken. Bij ons zijn er korte lijntjes en er hangt een gezellige informele werksfeer. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je aan geweldige applicaties zult gaan werken! Wij willen als organisatie niet te groot worden, we willen gewoon toffe dingen maken. Onze techstack bestaat momenteel uit: PHP, Laravel, Javascript, Typescript, Git, MySQL, Java, Kotlin, Xamarin. Samen met ons ga jij zorgen dat we puik werk leveren! Waarbij je bij elke fase in

Bekijk vacature »
Slaz

Slaz

01/07/2009 23:20:00
Quote Anchor link
Mijn code is:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<p>Betaald: Ja <input type="radio" name="betaling" value="Ja" <? if ' . $row['betaling'] . ' = "Ja" Then Response.Write("checked") ?>>&nbsp;Nee <input type="radio" name=betaling value=Nee <? if ' . $row['betaling'] . ' = "Nee" Then Response.Write("checked") ?>></p>


Maar op de pagina wordt niets gechecked (ja/nee)
De database werkt wel ik heb het getest met een simpele input type=text.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Slaz
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 14:39:20
 
Mar cel

Mar cel

01/07/2009 23:36:00
Quote Anchor link
Probeel dit is:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<p>
    Betaald: Ja <input type="radio" name="betaling" value="Ja" <?php echo $row['betaling'] == 'Ja' ? 'checked="checked"' : ''; ?> />
    Nee <input type="radio" name="betaling" value="Nee" <?php echo $row['betaling'] == 'Nee' ? 'checked="checked"' : ''; ?> />
</p>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mar cel
 
Slaz

Slaz

01/07/2009 23:44:00
Quote Anchor link
Bedankt Marcel, maar krijg een syntax error:
Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in C:\Program Files\VertrigoServ\www\edit_entry.php on line 54

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
print '<form action="edit_entry.php" method="post">
        <p>Reserveringsnummer: <input type="text" name="reserveringsnr" size="40" maxsize="100" value="' . $row['reserveringsnr'] . '" /></p>
        <p>Aantal: <input type="text" name="aantal" size="40" maxsize="100" value="' . $row['aantal'] . '" /></p>
        <p>Naam: <input type="text" name="naam" size="40" maxsize="100" value="' . $row['naam'] . '" /></p>
        <p>E-mail: <input type="text" name="email" size="40" maxsize="100" value="' . $row['email'] . '" /></p>
        <p>Telefoonnr.: <input type="text" name="tel" size="40" maxsize="100" value="' . $row['tel'] . '" /></p>
        <p>Studentnr: <input type="text" name="studentnr" size="40" maxsize="100" value="' . $row['studentnr'] . '" /></p>
        <p>Betaald: <input type="text" name="studentnr" size="40" maxsize="100" value="' . $row['betaling'] . '" /></p>
        <p>
    Betaald: Ja <input type="radio" name="betaling" value="Ja" <?php echo $row['betaling'] == 'Ja' ? 'checked="checked"' : ''; ?> />
    Nee <input type="radio" name="betaling" value="Nee" <?php echo $row['betaling'] == 'Nee' ? 'checked="checked"' : ''; ?> />
</p>
        <input type="hidden" name="id" value="' . $_GET['id'] . '" />
        <input type="submit" name="submit" value="Update reservering" />
        </form>
        <p><a href=reserveringen.php>Ga terug</a>
        ';
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Slaz
 
Rens nvt

Rens nvt

02/07/2009 07:11:00
Quote Anchor link
Slaz... Je zet PHP opening tags binnen je PHP, niet zo gek dat dat fouten oplevert...
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php
print'<form action="edit_entry.php" method="post">
        <p>Reserveringsnummer: <input type="text" name="reserveringsnr" size="40" maxsize="100" value="'
.$row['reserveringsnr'].'" /></p>
        <p>Aantal: <input type="text" name="aantal" size="40" maxsize="100" value="'
.$row['aantal'].'" /></p>
        <p>Naam: <input type="text" name="naam" size="40" maxsize="100" value="'
.$row['naam'].'" /></p>
        <p>E-mail: <input type="text" name="email" size="40" maxsize="100" value="'
.$row['email'].'" /></p>
        <p>Telefoonnr.: <input type="text" name="tel" size="40" maxsize="100" value="'
.$row['tel'].'" /></p>
        <p>Studentnr: <input type="text" name="studentnr" size="40" maxsize="100" value="'
.$row['studentnr'].'" /></p>
        <p>Betaald: <input type="text" name="studentnr" size="40" maxsize="100" value="'
.$row['betaling'].'" /></p>
        <p>
    Betaald: Ja <input type="radio" name="betaling" value="Ja"'
. ($row['betaling']=='Ja'?'checked="checked"':'') . ' />
    Nee <input type="radio" name="betaling" value="Nee"'
. ($row['betaling']=='Nee'?'checked="checked"':'') . '/>
</p>
        <input type="hidden" name="id" value="'
.$_GET['id'].'" />
        <input type="submit" name="submit" value="Update reservering" />
        </form>
        <p><a href=reserveringen.php>Ga terug</a>
        '
;
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Rens nvt
 
Slaz

Slaz

02/07/2009 09:14:00
Quote Anchor link
Hartelijk dank ;) Ik kan daar nog niet mee omgaan!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.