random image ook in groot openen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Aftertoucher

Aftertoucher

15/07/2006 23:30:00
Quote Anchor link
ik gebruik op de index van mijn site het script voor een random image uit een map (http://www.phphulp.nl/php/scripts/1/433/) maar is het ook mogelijk dat als bijvoorbeeld plaatje #1 is gekozen als random, dat je het plaatje een link word naar een grotere versie van het plaatje
dus: je komt op de index, je krijgt een random plaatje te zien, en als je daarop klikt word een nieuw pagina of pop-up geopend met de uitvergrote versie van het gekozen plaatje.

bij voorbaat dank!
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 21:35:34
 
Andries Louw Wolthuizen

Andries Louw Wolthuizen

16/07/2006 00:00:00
Quote Anchor link
Zo te zien niet erg veel ervaring met PHP, want dit is wel heeel easy..
 
Robert Deiman

Robert Deiman

16/07/2006 00:04:00
Quote Anchor link
Goed, het wordt zo:

Deze regel:
echo "<img src=\"".$afbeelding[$rand]."\">";

wordt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo '<a href="'.$afbeelding[$rand].'" target="_blank"><img src="'.$afbeelding[$rand].'"></a>';
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robert Deiman
 
Aftertoucher

Aftertoucher

16/07/2006 00:28:00
Quote Anchor link
@andries: niet bepaald nee :P

@robert: toppie! ik heb het een paar keer zelf geprobeerd, maar kreeg elke keer een error met unexpected ',' or ';' en kreeg het neit voor elkaar. met dit gegeven moet het mijzelf wel lukken om het misschien in een popup te krijgen, bedankt!
 

16/07/2006 00:37:00
Quote Anchor link
@Aftertoucher

Tip: Leer de PHP syntaxis, zo moeilijk is deze niet, want ik weet niet precies wat je fout deed, maar ik weet wel dat het niet erg ingewikkeld was, ik gok erop dat je wat haakjes vergeten was.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.