Rank in paginate

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lars de Ridder

Lars de Ridder

05/10/2011 19:21:35
Quote Anchor link
Beste,

Ik heb een vraag: op een pagina met een paginate script begint hij opnieuw met rank tellen op de volgende pagina, is het mogelijk om de rank door te laten lopen naar de volgende pagina's?

Dus pagina 1 is rank 1 t/m 10 en pagina 2 ook, maar ik wil pagina 2 rank 11 t/m 20 etc.

Bedankt voor de hulp alvast,
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 13:31:37
 
- SanThe -

- SanThe -

05/10/2011 19:29:38
Quote Anchor link
Rankstart = ((paginanummer - 1) * 10) + 1
 
Lars de Ridder

Lars de Ridder

05/10/2011 19:59:46
Quote Anchor link
Ik heb een ander script om rank aan te roepen.
 
- Mark -

- Mark -

05/10/2011 20:33:58
Quote Anchor link
Datgene wat SanThe schreef is dan ook pseudo code. We hebben geen glazen bol dus we weten niet de namen van je vars die moet je dus zelf even invullen. Of een relevant stukje code geven zodat we je wat beter kunnen helpen als je er niet uit komt.
 
Lars de Ridder

Lars de Ridder

05/10/2011 20:50:42
Quote Anchor link
Bedankt voor de reacties! Ik ben alleen php lerende, en ik weet niet wat bedoelt wordt met rankstart en wat ik moet invullen met de variabele.
Gewijzigd op 05/10/2011 21:29:38 door Lars de Ridder
 
- SanThe -

- SanThe -

05/10/2011 21:24:44
Quote Anchor link
Lars de Ridder op 05/10/2011 20:50:42:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php
if($rank2 == '1'){
$rank = ''.$rank2.'';
}

elseif($rank2 == '2')
{

$rank = ''.$rank2.'';
}

elseif($rank2 == '3')
{

$rank = ''.$rank2.'';

}
else{
$rank = $rank2;
    }


$rank2++;
?>


Bovenstaand is een beetje vreemd en is gelijk aan dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$rank
= $rank2;
$rank2++;
?>
 
Lars de Ridder

Lars de Ridder

05/10/2011 21:30:32
Quote Anchor link
Bedankt,

Ik heb het aangepast, weet je misschien ook hoe je hiervan moet maken dat hij op de volgende pagina doorgaat?

Alvast bedankt en bedankt voor de reacties
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

05/10/2011 21:37:38
Quote Anchor link
- Mark - op 05/10/2011 20:33:58:
Of een relevant stukje code geven zodat we je wat beter kunnen helpen als je er niet uit komt.
 
- SanThe -

- SanThe -

05/10/2011 21:39:57
Quote Anchor link
Je geeft veel te weinig info. Ook ik heb een glazen bol, alleen die is enorm stoffig.
 
Lars de Ridder

Lars de Ridder

06/10/2011 16:29:13
Quote Anchor link
Bedankt, welke informatie zouden jullie willen hebben?

Gr.
 
Maikel  B

Maikel B

06/10/2011 16:38:46
Quote Anchor link
Hoe je pagina systeem in elkaar steekt en waar je naar de volgende pagina verwijst etc.
 
Lars de Ridder

Lars de Ridder

06/10/2011 16:48:00
Quote Anchor link
Ik heb dit script gebruikt: http://www.phphulp.nl/php/script/php-algemeen/pagination-script/1763/




Toevoeging op 07/10/2011 09:04:44:

Iemand een idee?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.