Rare achtergrond

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie As a Senior .NET developer you will work in our Research & development team. Our team consists of 17 colleagues! We are currently busy setting up a completely new architecture for a new product. We use VS2022 and .NET 6.0 for our new product. Your function is therefore mainly backend oriented. Since we develop measuring equipment for the chemical industry, it is also very important to develop high-quality software for its control. You are also responsible for designing, implementing and testing new features. For this position its also very important to ensure future-proof and sustainable architecture. Eisen - A

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »

Medior .NET developer

Functie Jij gaat als Medior .NET ontwikkelaar aan de slag in ons scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om onze spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als medior .NET developer ga jij werken aan een technisch hoogwaardig platform welke bezoekerspieken verwerkt van tienduizenden tot honderdduizenden gebruikers per minuut! Ons scrumteam werkt in drie wekelijkse sprints en wij beginnen iedere ochtend met een stand-up. Jij werkt bij ons met C# .NET, .NET Core, React.JS, Xamarin, Azure, Docker en Kubernetes. Wij hechten enorm veel waarde aan het leveren van hoogwaardige en kwalitatieve code. Zodra jij de

Bekijk vacature »

Node.js developer looking for a challenging consul

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het development team. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een bedrijf in de omgeving van Utrecht! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als C#.NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving van Utrecht. Je zult gaan samenwerken met collega's die over de hele wereld verspreid zitten. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en werkt met de nieuwste technieken. Als C#.NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je blijft op de hoogte van

Bekijk vacature »

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in regio Etten-Leur zijn wij op zoek naar een Fullstack Developer met PHP/Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het bouwen van maatwerk software voor klanten die actief zijn in een specifieke markt. Als fullstack developer ben je samen met een enthousiast team van 7 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en innovatie van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Verder ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Ervaring met Laravel is een must. Om de klant zo goed mogelijk te

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Front-end Developer! Als Front-end Developer binnen dit softwarebedrijf ga je de frontends voor zowel je eigen interne projecten als die voor klanten opzetten, onderhouden en uitbreiden. Je zet ideeën om naar mooie successen voor de klanten. Dat is in een notendop wat je gaat doen! Wat kun je verwachten? Je werkt aan de doorontwikkeling van bestaande maatwerkapplicaties. Bijvoorbeeld wanneer de klant de applicatie wil uitbreiden met een nieuwe feature; Samen met het team van backenders en desginers zet je nieuwe ideeën van klanten om naar mooie oplossingen; Je werkt met verschillende frameworks.

Bekijk vacature »

Front-end developer (React)

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »
Marvin Radioo

Marvin Radioo

01/03/2011 20:45:14
Quote Anchor link
Hallo.

Mijn achtergrond wil niet spreiden over de pagina.
Nu staat hij er 2 keer naast elkaar, ik wil hem gewoon uitrekken.

Ik gebruik deze code:
<body background="" style="background:url('images/bg.png'); background-repeat: repeat-x;">

Die moet toch goed zijn?

Mvg, Marvin
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 03:23:45
 
Wesley PHP

Wesley PHP

01/03/2011 21:12:06
Quote Anchor link
Probeer deze eens.

<body style="background:url('images/bg.png')repeat-x;">
Gewijzigd op 01/03/2011 21:12:48 door Wesley PHP
 
Marvin Radioo

Marvin Radioo

01/03/2011 21:15:18
Quote Anchor link
achtergrond blijft hetzelfde
 
Wesley PHP

Wesley PHP

01/03/2011 21:17:27
Quote Anchor link
Heb je misschien iets met de width gedaan want bij mij doet hij het?

<body style="background:url('images/bg.png')repeat-x; width: 100%">
Gewijzigd op 01/03/2011 21:18:05 door Wesley PHP
 
Marvin Radioo

Marvin Radioo

01/03/2011 21:28:17
Quote Anchor link
hmm. in firefox blijft de afbeelding eigenwijs staan.

Internet explorer kan ik niet zien want doet niet bij mij
 
Wesley PHP

Wesley PHP

01/03/2011 21:29:53
Quote Anchor link
Probeer het eens met CSS
 
Marvin Radioo

Marvin Radioo

01/03/2011 21:41:57
Quote Anchor link
/* main */
body {margin: 0; padding: 0; font-family: Verdana, Tahoma, arial; background; url(images/bg.png); repeat-x; font-size: 8pt; color: #0d1c30;}
html {
height: 100%;
}

Zo heb ik hem in css staan.
Maar dan gebeurt er niks
 
Mar cel

Mar cel

01/03/2011 21:47:06
Quote Anchor link
Een background kan niet uitgerekt worden, alleen repeaten. Je zal het anders moeten aanpakken, hier een goed voorbeeld: http://www.htmlite.com/faqEX004b.html
 
Wesley PHP

Wesley PHP

01/03/2011 22:02:20
Quote Anchor link
Je moe achter background die ; weghalen en ook achter bg.png)
Gewijzigd op 01/03/2011 22:06:23 door Wesley PHP
 
Wouter J

Wouter J

01/03/2011 22:28:28
Quote Anchor link
Wesley PHP op 01/03/2011 21:29:53:
Probeer het eens met CSS

Dit is CSS, alleen dan inline CSS...
Marvin Radioo op 01/03/2011 21:41:57:
/* main */
body {margin: 0; padding: 0; font-family: Verdana, Tahoma, arial; background; url(images/bg.png); repeat-x; font-size: 8pt; color: #0d1c30;}
html {
height: 100%;
}

Gebruik in je code eens wat enters en je ziet dat er veel fout is:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
body {
  margin: 0;
  padding: 0;
  font-family: 'Verdana', Tahoma, arial, sans-serif;
  background; url(images/bg.png); repeat-x;
  font-size: 8pt;
  color: #0d1c30;
}
html {
  height: 100%;
}

Nu zien we meteen dat je background; i.p.v. background: hebt. Daarnaast zien we dat je alles in de background declaration moet samenvoegen, dus de ; tussen url en repeat moet weg.
Externe CSS (via een stylsheet) is de beste methode om CSS te gebruiken, gebruik die methode dan dus ook.
Mar cel op 01/03/2011 21:47:06:
Een background kan niet uitgerekt worden, alleen repeaten.

CSS3 background-size kan dat wel, alleen dit ondersteund door Safari 5 en Chrome.
 
Wesley PHP

Wesley PHP

01/03/2011 22:33:22
Quote Anchor link
Edit: laat maar verkeerd gezien
Gewijzigd op 01/03/2011 22:36:18 door Wesley PHP
 
Mar cel

Mar cel

01/03/2011 22:41:29
Quote Anchor link
@wouter, alleen chrome en safari heb je dus niets aan, moet in elke browser werken. De enigste manier is om een bg div te maken met daarin een afbeelding met 100% hoogte en breedte (<img src="img.jpg" width="100%" height="100%" alt="" />), en daar je content divs overheen positioneren.

Anders heb je nog een jquery oplossing, maar die doet uiteindelijk gewoon het zelfde dacht ik.
Gewijzigd op 01/03/2011 22:42:23 door Mar cel
 

08/03/2011 18:43:54
Quote Anchor link
Probeer deze eens?

body {
margin: 0;
padding: 0;
font-family: Verdana, Tahoma, arial, sans-serif;
font-size: 8pt;
background-image: url(images/bg.png);
background-repeat: repeat-x;
color: #0d1c30;
}
Gewijzigd op 08/03/2011 18:46:07 door
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.