Rare achtergrond

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back end developer Onderwijssoftware

Functie Als back end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Front-end Developer vue.js node.js SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Frontend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf de regio Nieuw Vennep zijn wij opzoek naar een ervaren Front-end Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een SaaS-platform.

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Alblasserdam zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Voor een opdrachtgever, met een prachtig kantoor in omgeving Wateringen zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind jij het leuk om in een Agile/Scrum omgeving te werken? Wil jij

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Cobol Applicati

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 7 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: In de applicatie ETM zijn nu de inningsvoorzieningen voor ongeveer 25 aangifte- en aanslagmiddelen opgenomen. ETM is een extern aangeschafte service en het huidige contract met leverancier Oracle loopt af op 31-12-2022. Het programma uitfaseren ETM heeft als doel om vervanging te realiseren waarmee alle nu in gebruik zijnde ETM ondersteuning wordt overgenomen in nieuwe Inningsvoorzieningen om de continuïteit van de inningsprocessen te waarborgen. Eén van de inningsvoorzieningen die voor het einde van 31-12-2022

Bekijk vacature »

Java Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel/Vue.js)

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

Senior java ontwikkelaar integratie

Functieomschrijving Voor de gemeente Rotterdam zijn wij op zoek naar een senior java ontwikkelaar integratie. Taken Binnen een zelfsturend Scrumteam voer je geheel zelfstanding je opdrachten uit en levert het eindresultaat op aan het Integratieteam. Jij voelt je net als alle teamleden verantwoordelijk voor alle aspecten, vanaf de vraag tot en met de oplevering in productie. Je bent kritisch, je helpt de klant om zijn wensen helder te krijgen, je schrijft zelfstandig clean code die van hoge kwaliteit is, met bijbehorende unit- en integratietesten, je ondersteunt zo nodig bij deployments naar productie. Het Integratieteam bouwt componenten (Endpoints) op de ESB.

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »

.NET Software Developer

Dit ga je doen Als .NET Software Developer zul jij je voornamelijk bezig houden met: Het van scratch af aan bouwen van applicaties (.NET, C#, Bootstrap, KnockoutJs en WebAPI2); Het testen van jouw code d.m.v. het uitvoeren van unittesten; Het oplossen van bugs in de code; Het onderhouden van contact met collega's betreffende de door jouw ontwikkelde applicaties; Het verbeteren en doorontwikkelen van maatwerkapplicaties. Hier ga je werken Jij gaat aan de slag als .NET Software Developer en gaat je focussen op het bedenken, ontwikkelen en testen van maatwerkapplicaties in voornamelijk C#. Dit ga je doen bij een grote, internationale

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »
Marvin Radioo

Marvin Radioo

01/03/2011 20:45:14
Quote Anchor link
Hallo.

Mijn achtergrond wil niet spreiden over de pagina.
Nu staat hij er 2 keer naast elkaar, ik wil hem gewoon uitrekken.

Ik gebruik deze code:
<body background="" style="background:url('images/bg.png'); background-repeat: repeat-x;">

Die moet toch goed zijn?

Mvg, Marvin
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 20:34:36
 
Wesley PHP

Wesley PHP

01/03/2011 21:12:06
Quote Anchor link
Probeer deze eens.

<body style="background:url('images/bg.png')repeat-x;">
Gewijzigd op 01/03/2011 21:12:48 door Wesley PHP
 
Marvin Radioo

Marvin Radioo

01/03/2011 21:15:18
Quote Anchor link
achtergrond blijft hetzelfde
 
Wesley PHP

Wesley PHP

01/03/2011 21:17:27
Quote Anchor link
Heb je misschien iets met de width gedaan want bij mij doet hij het?

<body style="background:url('images/bg.png')repeat-x; width: 100%">
Gewijzigd op 01/03/2011 21:18:05 door Wesley PHP
 
Marvin Radioo

Marvin Radioo

01/03/2011 21:28:17
Quote Anchor link
hmm. in firefox blijft de afbeelding eigenwijs staan.

Internet explorer kan ik niet zien want doet niet bij mij
 
Wesley PHP

Wesley PHP

01/03/2011 21:29:53
Quote Anchor link
Probeer het eens met CSS
 
Marvin Radioo

Marvin Radioo

01/03/2011 21:41:57
Quote Anchor link
/* main */
body {margin: 0; padding: 0; font-family: Verdana, Tahoma, arial; background; url(images/bg.png); repeat-x; font-size: 8pt; color: #0d1c30;}
html {
height: 100%;
}

Zo heb ik hem in css staan.
Maar dan gebeurt er niks
 
Mar cel

Mar cel

01/03/2011 21:47:06
Quote Anchor link
Een background kan niet uitgerekt worden, alleen repeaten. Je zal het anders moeten aanpakken, hier een goed voorbeeld: http://www.htmlite.com/faqEX004b.html
 
Wesley PHP

Wesley PHP

01/03/2011 22:02:20
Quote Anchor link
Je moe achter background die ; weghalen en ook achter bg.png)
Gewijzigd op 01/03/2011 22:06:23 door Wesley PHP
 
Wouter J

Wouter J

01/03/2011 22:28:28
Quote Anchor link
Wesley PHP op 01/03/2011 21:29:53:
Probeer het eens met CSS

Dit is CSS, alleen dan inline CSS...
Marvin Radioo op 01/03/2011 21:41:57:
/* main */
body {margin: 0; padding: 0; font-family: Verdana, Tahoma, arial; background; url(images/bg.png); repeat-x; font-size: 8pt; color: #0d1c30;}
html {
height: 100%;
}

Gebruik in je code eens wat enters en je ziet dat er veel fout is:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
body {
  margin: 0;
  padding: 0;
  font-family: 'Verdana', Tahoma, arial, sans-serif;
  background; url(images/bg.png); repeat-x;
  font-size: 8pt;
  color: #0d1c30;
}
html {
  height: 100%;
}

Nu zien we meteen dat je background; i.p.v. background: hebt. Daarnaast zien we dat je alles in de background declaration moet samenvoegen, dus de ; tussen url en repeat moet weg.
Externe CSS (via een stylsheet) is de beste methode om CSS te gebruiken, gebruik die methode dan dus ook.
Mar cel op 01/03/2011 21:47:06:
Een background kan niet uitgerekt worden, alleen repeaten.

CSS3 background-size kan dat wel, alleen dit ondersteund door Safari 5 en Chrome.
 
Wesley PHP

Wesley PHP

01/03/2011 22:33:22
Quote Anchor link
Edit: laat maar verkeerd gezien
Gewijzigd op 01/03/2011 22:36:18 door Wesley PHP
 
Mar cel

Mar cel

01/03/2011 22:41:29
Quote Anchor link
@wouter, alleen chrome en safari heb je dus niets aan, moet in elke browser werken. De enigste manier is om een bg div te maken met daarin een afbeelding met 100% hoogte en breedte (<img src="img.jpg" width="100%" height="100%" alt="" />), en daar je content divs overheen positioneren.

Anders heb je nog een jquery oplossing, maar die doet uiteindelijk gewoon het zelfde dacht ik.
Gewijzigd op 01/03/2011 22:42:23 door Mar cel
 

08/03/2011 18:43:54
Quote Anchor link
Probeer deze eens?

body {
margin: 0;
padding: 0;
font-family: Verdana, Tahoma, arial, sans-serif;
font-size: 8pt;
background-image: url(images/bg.png);
background-repeat: repeat-x;
color: #0d1c30;
}
Gewijzigd op 08/03/2011 18:46:07 door
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.