Rare bug in firefox voor de mac

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Crispijn -

Crispijn -

29/12/2010 21:08:11
Quote Anchor link
Hoi allemaal,

Ik ben bezig met mijn persoonlijke website en daar wil ik graag wat google maps gebeuren op. Nu krijg ik in firefox op de mac niet het gewenste resultaat en zelfs een error terwijl hij in iedere andere browser (alleen safari nog niet helemaal lekker) het gewoon goed werkt en goed wordt weergegeven.

Edit
De link van de site is vervandekade.nl

De error die ik krijg verwijst naar de core van mootools.

Quote:
missing ) in parenthetical return eval('(' + string + ')');


Zo zou het er uit moeten zien, een tijdlijn met markers op de kaart van google.
Afbeelding

Weet iemand waar de fout precies ziet? De syntax highlighter van Dreamweaver en Eclipse geven niks aan en firebug met de laatste firefox op windows 7 geeft ook niks aan. Wat zijn jullie ervaringen?

Ben benieuwd!
Gewijzigd op 29/12/2010 21:08:58 door Crispijn -
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 22:00:19
 

29/12/2010 21:11:37
Quote Anchor link
Apart.
Opera vind het ook niet leuk:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
JavaScript - http://vervandekade.nl/
Event thread: DOMContentLoaded
Uncaught exception: TypeError: 'document.id' is not a function
Error thrown at line 1584, column 2 in <anonymous function: $>(el, nc) in http://vervandekade.nl/wp-content/themes/vervandekade2011/js/mootools.1.2.js:
    return document.id(el, nc, this.document);
called from line 6, column 1 in <anonymous function>() in http://vervandekade.nl/wp-content/plugins/wordpress-travel-blog/js/wordpress-travel-blog.js:
    var map = new google.maps.Map($('wptbMap'), {
called from line 649, column 4 in <anonymous function: create>() in http://vervandekade.nl/wp-content/themes/vervandekade2011/js/mootools.1.2.js:
    return self.apply(options.bind || null, args);
called via Function.prototype.apply() from line 654, column 3 in <anonymous function: create>(event) in http://vervandekade.nl/wp-content/themes/vervandekade2011/js/mootools.1.2.js:
    return returns();
called from line 2206, column 3 in <anonymous function: fireEvent>(fn) in http://vervandekade.nl/wp-content/themes/vervandekade2011/js/mootools.1.2.js:
    fn.create({'bind': this, 'delay': delay, 'arguments': args})();
called from line 2205, column 2 in <anonymous function: fireEvent>(type, args, delay) in http://vervandekade.nl/wp-content/themes/vervandekade2011/js/mootools.1.2.js:
    events[type].keys.each(function(fn){
called from line 3086, column 2 in <anonymous function>() in http://vervandekade.nl/wp-content/themes/vervandekade2011/js/mootools.1.2.js:
    window.fireEvent('domready');
called from line 2148, column 3 in <anonymous function: addEvent>() in http://vervandekade.nl/wp-content/themes/vervandekade2011/js/mootools.1.2.js:
    return fn.call(self);

Na refresh is het weg.
 
Crispijn -

Crispijn -

31/12/2010 12:12:08
Quote Anchor link
Vreemd genoeg is het opgelost. Ik heb het een dagje los gelaten en nu werkt het zonder errors. Opera nog niet gechecked maar dat komt nog wel in de toekomst.

Hopelijk blijft het goed werken, zou het kunnen dat google een update heeft uitgevoerd op de google maps api?

Fijne jaarwisseling!
 

31/12/2010 12:14:35
Quote Anchor link
Zelfde fout is gebleven.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.