Rare fout

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder voor het financiele domein op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »

Junior PHP (Laravel) Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Laravel Developer! Sta je aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar een leuke baan? Lees dan verder! Voor een softwarebedrijf in omgeving van Schiphol zijn wij op zoek naar een ervaren PHP (Laravel) Developer. Je gaat je bezighouden met het ontwikkelen van innovatieve bedrijfsapplicaties. Samen met het team, bestaande uit designers en developers, maak je mooie oplossingen voor bedrijven in diverse branches. Je zorgt dat de opgeleverde websites perfect werken en de klant meer dan tevreden is. Je kunt rekenen op een afwisselende baan met leuke

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer werk jij samen in een multidisciplinair ontwikkel team met 1-2 Senior .NET developers, twee front-end developers, Data Scientists en één UX designer. Als team werken jullie aan het ontwikkelen van een Cloud based applicatie en aan het stabieler maken van deze applicatie. Ook unit testing gaat erg belangrijk worden in jouw nieuwe functie. Samen met de Senior .NET ontwikkelaar wordt jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de API. Jullie werken met veel data en incidenteel komen er ook data vraagstukken en zullen er wat queries gedraaid moeten worden. Dit betekend dat jij veel gaat werken met

Bekijk vacature »

Lead developer (PHP, Symfony, DDD)

Functie Als Lead developer zorg je ervoor dat het team (bestaande uit zowel junior als ervaren developers) in staat is om de kwaliteit van de software (en code) verder te verhogen. In samenwerking met het team, de product owner en de andere lead developers zet je technische lijnen uit en bepaal je de prioriteiten per sprint. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en bijvoorbeeld een nieuwe applicatiestructuur in Symfony op te zetten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en

Bekijk vacature »

Als Front-end developer werken aan apps voor het o

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »

IoT Developer

Ben jij innovatief, heb jij passie voor energie en ben je data gedreven? Bouw dan mee aan IoT binnen Bredenoord. Samen met een gedreven team werk jij aan mooie technische en innovatieve oplossingen. Wat houdt de functie van IoT Developer in? Binnen Bredenoord zijn wij momenteel volop in ontwikkeling met ons IoT platform. Als uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een IoT Developer. Je zal in projectverband meehelpen met het implementeren van IoT vraagstukken binnen Bredenoord. Als IoT Developer op onze R&D-afdeling word je verantwoordelijk voor het verder inrichten en beheren van ons nieuwe IoT platform. Dat

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Full Stack Software Developer C#.NET

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »
Roderik Roderik

Roderik Roderik

28/12/2007 18:47:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een scriptje gemaakt maar ik zie niet de fout erin, ik heb het nog na late kijken door iemand die ook goed php kan maar hij vond ook geen fout.

Hier het script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<?php
include("_include-config.php")
?>

<?php
$item
       = $_POST["item"];
$kosten   = $_POST["kosten"];
$voegtoe = $_POST["voegtoe"];
if ($_POST["voegtoe"] && $_POST["item"] && $_POST["kosten"]) {
// is er wel een item toegevoegd?
if($_POST["item"] == "") {
echo " Je hebt geen item toegevoegd!!!...";
// is er tenminste wel een prijs ingevult?
if ($_POST["kosten"] == "") {
echo " Je moet wel wat invullen als prijs!!!...";
}
else {
$sql = " INSERT INTO [markplaats] (id, item, kosten) VALUES ($item, $kosten)";
if (!mysql_query($sql)) { // voer de SQL uit
echo "Je hebt dit item op marktplein geplaatst!";
}

if ($voegtoe) {
?>

<form method="post" action="<?php echo $_SERVER["PHP_SELF"] ?>">
Item <input name="item" type="text"><br>
Prijs <input name="kosten" type="text"><br>
<input name="voegtoe" type="submit" value="Voeg dit item toe!">
</form>
<?php
}
?>


Hij geeft dit als melding aan:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Parse error: syntax error, unexpected $end in /storage/mijndomein/users/003918/public/sites/gladiator-s1.bruins-uneken.nl/marktplein.php on line 30


En als ik wat weg haal word de fout steeds de laatste regel.

Weet iemand toevallig de fout?
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 15:28:16
 
Han eev

Han eev

28/12/2007 18:49:00
Quote Anchor link
Haakjes ( { en } ), tellen en dan kom je erachter dat je een haakje te weinig hebt.

Als je overzichtelijke tabs had gebruikt had je de oplossing zo gevonden
 
Roderik Roderik

Roderik Roderik

28/12/2007 19:00:00
Quote Anchor link
Nu heb ik
if (!mysql_query($sql) // voer de SQL uit

inplaats van

if (!mysql_query($sql)) { // voer de SQL uit


Melding:



Parse error: syntax error, unexpected T_ECHO in /storage/mijndomein/users/003918/public/sites/gladiator-s1.bruins-uneken.nl/marktplein.php on line 18
 
Frank -

Frank -

28/12/2007 19:00:00
Quote Anchor link
De logica is evenmin goed, wanneer jouw query mislukt roep jij dat het item is geplaatst. Lijkt mij niet helemaal ok...
 
Leon

Leon

28/12/2007 19:02:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $_SERVER["PHP_SELF"] ?>



; misschien?
 
Han eev

Han eev

28/12/2007 19:08:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
<?php
include("_include-config.php")
?>

<?php
$item
       = $_POST["item"];
$kosten   = $_POST["kosten"];
$voegtoe = $_POST["voegtoe"];
if ($_POST["voegtoe"] && $_POST["item"] && $_POST["kosten"]) {
// is er wel een item toegevoegd?
if($_POST["item"] == "") {
echo " Je hebt geen item toegevoegd!!!...";
// is er tenminste wel een prijs ingevult?
}
if ($_POST["kosten"] == "") {
echo " Je moet wel wat invullen als prijs!!!...";
}
else {
$sql = " INSERT INTO [markplaats] (id, item, kosten) VALUES ($item, $kosten)";
if (mysql_query($sql)) { // voer de SQL uit
echo "Je hebt dit item op marktplein geplaatst!";
}
}
// else
} // check of ze bestaan
if ($voegtoe) {
?>

<form method="post" action="<?php echo $_SERVER["PHP_SELF"]; ?>">
Item <input name="item" type="text"><br>
Prijs <input name="kosten" type="text"><br>
<input name="voegtoe" type="submit" value="Voeg dit item toe!">
</form>
<?php
}
?>

Dit zou moeten werken, ik kou het maar ff voor.

En toch, haakjes tellen en tabs gebruiken!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Han eev
 
Roderik Roderik

Roderik Roderik

02/01/2008 13:08:00
Quote Anchor link
Er word geen fout melding weergeven maar ik zie ook geen formalier :P
 
- -

- -

02/01/2008 13:15:00
Quote Anchor link
Dat ik je nog ga helpen ook met een criminal...

Maar goed, probeer dit eens :)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<?php
include("_include-config.php")

$item       = $_POST["item"];
$kosten   = $_POST["kosten"];
$voegtoe = $_POST["voegtoe"];
if ($_POST["voegtoe"] && $_POST["item"] && $_POST["kosten"]) {
// is er wel een item toegevoegd?
if($_POST["item"] == "") {
echo " Je hebt geen item toegevoegd!!!...";
}
else
// is er tenminste wel een prijs ingevult?
if ($_POST["kosten"] == "") {
echo " Je moet wel wat invullen als prijs!!!...";
}
else {
$sql = " INSERT INTO [markplaats] (id, item, kosten) VALUES ($item, $kosten)";
if (!mysql_query($sql)) { // voer de SQL uit
echo "Je hebt dit item op marktplein geplaatst!";
}
}
}
else  {
?>

<form method="post" action="<?php echo $_SERVER["PHP_SELF"]; ?>">
Item <input name="item" type="text"><br>
Prijs <input name="kosten" type="text"><br>
<input name="voegtoe" type="submit" value="Voeg dit item toe!">
</form>
<?php
}
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - -
 
Jacco Engel

Jacco Engel

02/01/2008 13:24:00
Quote Anchor link
Je moet de else op regel 11 even met een { openen lijk me?

Edit:

Overzichtelijk programeren FTW
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jacco Engel
 
- -

- -

02/01/2008 13:29:00
Quote Anchor link
Jacco schreef op 02.01.2008 13:24:
Je moet de else op regel 11 even met een { openen lijk me?

Edit:

Overzichtelijk programeren FTW


nee, daarna komt nog een if (else if statement)

ja ik heb dat ook maar aangepast van de eerste post, ga het niet helemaal voorkouwen ;)
 
Jacco Engel

Jacco Engel

02/01/2008 13:33:00
Quote Anchor link
Volgens mij is het dan nog altijd elseif en word else if als 2 losse statements gezien waardoor het openen wel degelijk noodzakelijk is.

Bovendien als je je gezond verstand gebruikt lijkt het mij geen elseif omdat items en prijzen (volgens mij) gerelateerd zijn en dus allebei in orde moten zijn om door te gaan

Edit:

Deze oplossing is mede mogelijk gemaakt door www.glazenbol.nl/jacco/
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jacco Engel
 
Roderik Roderik

Roderik Roderik

02/01/2008 13:39:00
Quote Anchor link
Kruidnootje.nl schreef op 02.01.2008 13:15:
Dat ik je nog ga helpen ook met een criminal...

Maar goed, probeer dit eens :)
lol heb helemaal geen criminal...


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<?php
include("_include-config.php")

$item       = $_POST["item"];
$kosten   = $_POST["kosten"];
$voegtoe = $_POST["voegtoe"];
if ($_POST["voegtoe"] && $_POST["item"] && $_POST["kosten"]) {
// is er wel een item toegevoegd?
if($_POST["item"] == "") {
echo " Je hebt geen item toegevoegd!!!...";
}
else
// is er tenminste wel een prijs ingevult?
if ($_POST["kosten"] == "") {
echo " Je moet wel wat invullen als prijs!!!...";
}
else {
$sql = " INSERT INTO [markplaats] (id, item, kosten) VALUES ($item, $kosten)";
if (!mysql_query($sql)) { // voer de SQL uit
echo "Je hebt dit item op marktplein geplaatst!";
}
}
}
else  {
?>

<form method="post" action="<?php echo $_SERVER["PHP_SELF"]; ?>">
Item <input name="item" type="text"><br>
Prijs <input name="kosten" type="text"><br>
<input name="voegtoe" type="submit" value="Voeg dit item toe!">
</form>
<?php
}
?>


hierbij krijg ik nu de melding

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Parse error: syntax error, unexpected T_VARIABLE in /storage/mijndomein/users/003918/public/sites/gladiator-s1.bruins-uneken.nl/marktplein2.php on line 4
 
Jacco Engel

Jacco Engel

02/01/2008 13:53:00
Quote Anchor link
je moet een ; achter je include zetten.

Tevens de laatste sytax fout waar ik je mee help omdat ik het idee krijg dat je te lui bent om verder te kijken dan je neus lang is
 
Roderik Roderik

Roderik Roderik

02/01/2008 14:09:00
Quote Anchor link
Jacco schreef op 02.01.2008 13:53:
je moet een ; achter je include zetten.


Hij doet het daardoor!!!...

Bedankt voor de hulp allemaal!
 

02/01/2008 14:17:00
Quote Anchor link
Leon schreef op 28.12.2007 19:02:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $_SERVER["PHP_SELF"] ?>



; misschien?

Nee, dat hoeft daar niet omdat je daar een php-end tag hebt. Op die plek komt er niet iets meer achteraan, waar ie zich op zou kunnen verslikken. Je kunt dus ook hetvolgende doen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php echo "test" ?>
<?php echo "test" ?>
<?php echo "test" ?>
<?php echo "test" ?>
 
Jacco Engel

Jacco Engel

02/01/2008 14:20:00
Quote Anchor link
Quote:
Volgens mij is het dan nog altijd elseif en word else if als 2 losse statements gezien waardoor het openen wel degelijk noodzakelijk is.


Kan iemand dit (bij voorkeur onderbouwd met bronnen) nog even bevestigen danwel ontkrachten (voor mn eigen kennis)
 
- -

- -

02/01/2008 14:42:00
Quote Anchor link
roderik schreef op 02.01.2008 13:39:
Kruidnootje.nl schreef op 02.01.2008 13:15:
Dat ik je nog ga helpen ook met een criminal...

Maar goed, probeer dit eens :)
lol heb helemaal geen criminal...

Nou, die include bestand zegt anders al genoeg, dat je een "gladiator" spel maakt op basis van een criminal script :)

Dus de (brakke) codering is toch echt van een criminals ;)
 
Jacco Engel

Jacco Engel

02/01/2008 14:45:00
Quote Anchor link
Knappe conclusie uit :

include("_include-config.php")

Mischien heten al zijn includes wel _include ivm duidelijkheid van de bestandsstructuur.

En config.php heeft zo'n beetje elke website dus ben benieuwd.

Verklaar je nader :)
 

02/01/2008 14:57:00
Quote Anchor link
Jacco schreef op 02.01.2008 14:45:
Knappe conclusie uit :

include("_include-config.php")

Mischien heten al zijn includes wel _include ivm duidelijkheid van de bestandsstructuur.

En config.php heeft zo'n beetje elke website dus ben benieuwd.

Verklaar je nader :)

Ghehe, die include gaf een error:
Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Parse error: syntax error, unexpected $end in /storage/mijndomein/users/003918/public/sites/gladiator-s1.bruins-uneken.nl/marktplein.php on line 30

Daarin staat: gladiator-s1.bruins-uneken.nl/marktplein.php
Edit: Die verdammte UBB parse macht das nicht gut.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
- -

- -

02/01/2008 15:02:00
Quote Anchor link
Jacco schreef op 02.01.2008 14:45:
Knappe conclusie uit :

include("_include-config.php")

Mischien heten al zijn includes wel _include ivm duidelijkheid van de bestandsstructuur.

En config.php heeft zo'n beetje elke website dus ben benieuwd.

Verklaar je nader :)


elke criminal begint met die include. Verder, ik heb al eerder een zelfde script gezien die ook in criminals werd gebruikt, van hetzelfde lid :)

ik durf mijn hand in het vuur te leggen om het feit dat hij het uit een criminals heeft, een groot gedeelte van zijn "gladiatoren" website ;)


Edit:
Bekijk hier de "review" en voornamelijk even de onderste reactie ;)

http://www.phphulp.nl/forum/showtopic.php?cat=6&id=39390
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - -
 
Jacco Engel

Jacco Engel

02/01/2008 15:07:00
Quote Anchor link
okey me agree :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.