Rare gaten in IE tabel

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Maarten Slenter

Maarten Slenter

24/04/2008 21:11:00
Quote Anchor link
Hoi allemaal.

Ik ben bezig met een 'kaart' (te zien op http://www.timetomoveon.nl/?page=map), waarbij je een grote kaart hebt, waar je doorheen kan scrollen met de kleine kaart (de rechter).

In die kleine kaart zit hem het probleem (IE gebruikers zullen dit meteen zien).
Dit is een normale tabel, met in ieder hokje een image met hoogte 10px en breedte 10px.

Maar om de een of andere reden maakt IE er een hoogte van 20px van.

Dat wil dus zeggen dat je steeds een plaatje hebt van 10px, en vervolgens een gat van 10px eronder hebt (waar dus alweer het volgende plaatje zou moeten komen).

Hopend jullie genoeg info te hebben gegeven,

Maarten

EDIT: Ik heb het gevonden!

Deze rare gaten komen doordat IE de afbeeldingen behandeld als tekst, waardoor deze afbeeldingen (net als normale tekst), boven en onder zich wat ruimte krijgen (wat dus die rare gaten veroorzaakt).

Dit is op te lossen door aan de plaatjes de css regel toe te voegen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
display: block;
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Maarten Slenter
 
PHP hulp

PHP hulp

30/11/2023 06:45:35
 
Maarten Slenter

Maarten Slenter

25/04/2008 16:13:00
Quote Anchor link
Kan er niemand mij helpen?
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.