Rare parse error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Back-End Developer in Laravel / PHP

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP Laravel Developer voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Voor een enthousiast team die zich graag bezig houdt met softwareontwikkeling zijn wij op zoek naar versterking. Je werkt in een klein ontwikkelteam en bent zeer betrokken bij alle aspecten van de softwareoplossingen. Van het ontwerpen tot de oplevering. Binnen deze functie ga je aan de slag met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je krijgt veel te maken met koppelingen naar systemen en de verzoeken van de klant. Je komt terecht in een team, waarbij

Bekijk vacature »

Full stack Developer / .NET / Angular / Azure

Dit ga je doen Jij gaat je als Full Stack .NET Developer voornamelijk bezighouden met: Het vertalen van concepten naar passende innovatieve en duurzame oplossingen; Het ontwikkelen van bedrijf kritische en gebruiksvriendelijke applicaties voor de internationale markt en intern gebruik; Bouwen aan software om het Internet of Things netwerk te ondersteunen; Het maken en onderhouden van interfaces tussen systemen aan de hand van API's; Het onderhouden en blijven verbeteren van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Binnen deze organisatie zal jij als Full Stack .NET Developer een belangrijke rol krijgen en ga je dagelijks de uitdaging aan om maatwerk

Bekijk vacature »

Back-end Developer Java

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van een zelfgebouwde applicatie in Java, Spring Framework, SQL, HTML, CSS en Javascript; End-to-end beheer m.b.t. de applicatie en koppelen van applicaties binnen het landschap; Ontwikkelen van rapportages voor de interne organisatie; Ontwikkelen van aanvullende functionaliteiten m.b.t. de applicatie; Uitvoeren van testen en code reviews. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die medische gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van de zorg in heel Nederland.

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een bedrijf in de omgeving van Utrecht! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als C#.NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving van Utrecht. Je zult gaan samenwerken met collega's die over de hele wereld verspreid zitten. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en werkt met de nieuwste technieken. Als C#.NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je blijft op de hoogte van

Bekijk vacature »

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript developer (ReactJS, NodeJS, T

Functie Het team bestaat momenteel uit ruim 15 collega’s, waarvan ruim de helft in het ontwikkelteam werkzaam is. Er zijn gave plannen om het platform ook te gaan toepassen op bijv. vliegvelden, maar ook internationale groei zit in het verschiet en daarom zijn ze op zoek naar versterking. Als Fullstack JavaScript developer werk je nauw samen met 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creeren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Angular

Functie Er zijn momenteel 5 SCRUM-teams waarvan drie gefocust zijn op DevOps en de huidige projecten en twee op innovatie van de platformen. Jij zal onderdeel worden van het innovatie Scrum team. De 2 multidisciplinaire innovatie teams bestaan momenteel uit 14 werknemers. Jij als senior Front end developer wordt onderdeel van onze innovatieteams. De innovatieteams houden zich bezig met het door ontwikkelen van de huidige producten en denken na over nieuwe functionaliteiten. Binnen de rol van Front end developer krijg je veel vrijheid en kan je je dag zelf indelen. Dingen waar jij je dagelijks mee bezig zult houden is

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

Front-end developer (React)

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Als PHP developer bijdragen aan beter onderwijs?

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een PHP developer die mee gaat werken aan de (door)ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js en

Bekijk vacature »

Freelance Fullstack Java Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar ervaren Fullstack JAVA Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid hebben

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functie Het development team bestaat momenteel uit vijf backend C#/.NET ontwikkelaars. Op dit moment zit één ontwikkelaar dedicated op de mobiele applicatie. Als team werk je samen aan het zelf ontwikkelde software platform. Dit bestaat uit zowel apps als websites. Om het systeem door meer dan honderdduizenden gebruikers wordt gebruikt is het bijna vanzelfsprekend dat de kwaliteit van het product hoog moet liggen. Het systeem bestaat uit drie projecten. Je werkt dus aan deze drie projecten waarbij de focus op z’n tijd verschuift. De technieken die worden toegepast zijn o.a. .NET Core, Xamarin, C# en MVC. Je zal dus met

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer .NET, C# voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Utrecht! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer. Werk jij graag aan verschillende projecten en ga je graag klanten op bezoek? Dan is dit de ideale functie voor jou! Binnen deze functie

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »
Rob

Rob

10/10/2006 17:40:00
Quote Anchor link
Heey allemaal
Ik heb dit stuk code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
<?php
function pagehome () {
?>

<TABLE border=0 align="right" bgcolor="blue">
<TR><TD></TD><TD><font color="white"><H3 align="right">Log In</FONT></H3></TD><TD></TD></TR>
<FORM ACTION="index.php?page=login" method="post">
<TR><TD><font color="white">Gebruikersnaam</FONT></TD><TD></TD><TD><input type="text" name="username" maxlength="15"></TD></TR>
<TR><TD><font color="white">Wachtwoord</FONT></TD><TD></TD><TD><input type="password" name="password" maxlength="15"></TD></TR>
<TR><TD></TD><TD><input type="submit" name="submit" value="Log In"></TD><TD></TD></TR>
</FORM>
<TR><TD></TD><TD></TD><TD><HR></TD></TR>
<TR><TD><I>Nog geen lid?</I></TD><TD></TD><TD><A HREF="index.php?page=registreer">Registreer!</A></TD></TR>
</TABLE>
<H3 align="center">Welkom bij DukeHosting!<BR>Host hier gratis je eigen foto's / site!</h3>
<?php
}

function
pagelogin () {
?>

<H3 align="center">Inloggen</h3>
<?php
include("connection.php");
$pass=$_POST["password"];
$name=$_POST["username"];
if ($name=="") {
echo '<FONT color="red" size="4">Je hebt geen gebruikersnaam ingetypt.</FONT><BR><A HREF="index.php?page=home">Terug</A>';
die;
}

if ($pass=="") {
echo '<FONT color="red" size="4">Je hebt geen wachtword ingetypt.</FONT><BR><A HREF="index.php?page=home">Terug</A>';
die;
}

$res=mysql_query("SELECT * FROM gebruikers WHERE wachtwoord=".$pass." AND loginnaam=".$name."") or die (mysql_error());
if (mysql_num_rows($res)==0) {
echo '<H3>Wachtwoord / loginnaam is verkeerd!</H3><BR><A HREF="index.php?page=home">Terug</A>';
}

else {
echo '<H3>Wachtwoord en inlognaam kloppen!</H3><BR><A HREF="user/index.php?page=home">Ga Door</A>';
}
}
function
pageregister () {
?>

<H3 align="center">Registreren</h3><BR><BR>
<TABLE border=0 align="center" width="85%" bgcolor="blue">
<TR><TD></TD><TD><font color="white"><H3 align="center">Gegevens</FONT></H3></TD><TD></TD></TR>
<FORM ACTION="index.php?page=registerpost" method="post">
<TR><TD><font color="white">Gebruikersnaam</FONT></TD><TD></TD><TD><input type="text" name="username" maxlength="15"></TD></TR>
<TR><TD><font color="white">Wachtwoord</FONT></TD><TD></TD><TD><input type="password" name="password" maxlength="15"></TD></TR>
<TR><TD><font color="white">Herhaal Wachtwoord</FONT></TD><TD></TD><TD><input type="password" name="passwordtwo" maxlength="15"></TD></TR>
<TR><TD><font color="white">Emailadres</FONT></TD><TD></TD><TD><input type="text" name="email" maxlength="50"></TD></TR>
<TR><TD><font color="white">Herhaal Emailadres</FONT></TD><TD></TD><TD><input type="text" name="emailtwo" maxlength="50"></TD></TR>
<TR><TD></TD><TD><input type="submit" name="submit" value="Registreer"></TD><TD></TD></TR>
</FORM>
</TABLE>
<?php
}
function
pageregisterpost () {
if (isset($_post["username"])) {
$melding="";
}

else {
$melding+="Geen gebruikersnaam ingevult.<BR>";
}

if (isset($_post["password"])) {
$melding+="";
}

else {
$melding+="Geen wachtwoord ingevult.<BR>";
}

if (isset($_post["email"])) {
$melding+="";
}

else {
$melding+="Geen emailadres ingevult.<BR>";
}

if ($_post["password"]==$_POST["passwordtwo"]) {
$melding+="";
}

else {
$melding+="Wachtwoorden komen niet overeen.<BR>";
}

if ($_post["email"]==$_POST["emailtwo"]) {
$melding+="";
}

else {
$melding+="Emailadressen komen niet overeen.<BR>";
}

$check=mysql_query("SELECT id FROM gebruikers WHERE loginnaam=$username") or die (mysql_error());
if (mysql_num_rows($check)==0) {
$melding+="";
}

else {
$melding+="Gebruikersnaam bestaat al.<BR>";
}

$check=mysql_query("SELECT id FROM gebruikers WHERE owneremail=$email") or die (mysql_error());
if (mysql_num_rows($check)==0) {
$melding+="";
}

else {
$melding+="Emailadres is al in gebruik.<BR>";
}

if ($melding=="") {
?>

<H3 align="center">Registreren</h3><BR><BR>
<TABLE border=0 align="center" width="85%" bgcolor="blue">
<TR><TD></TD><TD><font color="white"><H3 align="center">Gegevens</FONT></H3></TD><TD></TD></TR>
<TR><TD><font color="white">Gebruikersnaam</FONT></TD><TD></TD><TD><p align="center"><?=username;?></p></TD></TR>
<TR><TD><font color="white">Wachtwoord</FONT></TD><TD></TD><TD><p align="center">*</p></TD></TR>
<TR><TD><font color="white">Herhaal Wachtwoord</FONT></TD><TD></TD><TD><p align="center">*</p></TD></TR>
<TR><TD><font color="white">Emailadres</FONT></TD><TD></TD><TD><p align="center"><?=$email;?></p></TD></TR>
<TR><TD><font color="white">Herhaal Emailadres</FONT></TD><TD></TD><TD><p align="center"><?=$email;?></p></TD></TR>
<TR><TD></TD><TD>Geregistreerd!</TD><TD></TD></TR>
</FORM>
</TABLE>
<H3 align="center">Er is een activeringsmail vertuurd naar <?=$email;?>.<BR>Nadat je je DukeHosting-account hebt geactiveerd, kan je meteen aan de slag!</h3>
<?php
$secureid
=mt_rand(100000,999999);
$query=mysql_query("INSERT INTO activatie (naam, secureid) VALUES ($username,$secureid)") or die (mysql_error());
$querytwo=mysql_query("INSERT INTO gebruikers (loginnaam, betaaldlid, wachtwoord, online, owneremail) VALUES ($username, 'nee', $password, 0, $email)") or die (mysql_error());
mail(""+string($_POST["email"]),"DukeHosting Activatie",'Je hebt je geregistreerd op DukeHosting. Klik hier: http://www.dukesoft.nl/activeerhosting.php?naam='.$naam.'&id='.$secureid.' En als die niet werkt, klik je <A HREF="http://www.dukesoft.nl/activeerhosting.php?naam='.$naam.'&id='.$secureid.'">Hier</a> Veel plezier met je website!',"From: [email protected]");
}

else {
?>

<font color="red" size="4"><?=$melding;?></font>
<?php
}
function
page404 () {
?>

<FONT SIZE=100 color="red"><I><B>404</B></I></FONT>
<H5>Pagina Niet Gevonden</H5>
<H3 align="center">ARGH! weer zo'n 404 pagina...<BR>Da's jammer!</h3>
<?php
}
?>

en ik krijg deze parse error terug:
Parse error: parse error, unexpected $ in /home/vhosts/dukesoft.nl/subdomains/webhosting/httpdocs/pages.php on line 134
Alleen zit op regel 134 dit: ?> en niet dit: $
Iemand? Ik kom dr echt iet uit :S
Edit:
Oeps verkeerde topicsoort!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Rob
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 11:02:06
 
Alfred -

Alfred -

10/10/2006 17:55:00
Quote Anchor link
Je vergeet ergens een } te plaatsen lijkt me :)
 
Winston Smith

Winston Smith

10/10/2006 17:56:00
Quote Anchor link
Sluit je alle geopende statements ook weer af? Dus tel hoevaak je { typt, en hoevaak } :) Meestal is dat de oorzaak van die error.
 
Rob

Rob

10/10/2006 17:57:00
Quote Anchor link
oh oke :) Dank jullie wel :)
Edit:
Jaa hij doet het :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Rob
 
Kalle P

Kalle P

10/10/2006 17:58:00
Quote Anchor link
Als je wat netter script, zie je het direct.

function pageregisterpost () {

je bent daar een } vergeten aan het einde.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.