reactiescript

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

C# Unity Developer

Functieomschrijving Ontwikkel jij mee door applicaties te bouwen die bijdragen aan het optimaliseren van processen? Voor een erkende werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een Unity C# Developer die graag de uitdaging aangaat! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de reeds draaiende applicaties. Bedrijfsprofiel Je komt te werken voor een internationale werkgever in regio Tilburg. Samen met een vooruitstrevend team

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

Developer Angular & Kotlin

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van mobiele apps en webapplicaties; Het opstellen van technisch ontwerp en het bespreken van ontwerpen met de software architect; Het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van technisch testen; Het in de gaten houden van nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied en het adviseren van de organisatie hierover. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze organisatie is van oorsprong een familiebedrijf, er wordt hard gewerkt, er heerst een no nonsense en doeners mentaliteit, een informele sfeer en er is een mix van

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »

.net developer

Hoi! Wij zijn auto.nl en wij verkopen auto's online. je bestelt bij ons een auto net zo makkelijk als een spijkerbroek. En bevalt ie niet? Dan stuur je 'm gewoon weer terug. En dat we dat goed doen bewijst onze hoge klanttevredenheid van een 9,3. Nu maken we de volgende stap bij auto.nl. We starten met fysieke winkels. Online zoeken, offline bekijken. Maar nog altijd, geen gedoe! Gewoon eerlijk, transparant en zonder zorgen een auto kopen.. Maar om dat waar te blijven maken en nóg beter te worden, zoeken we uitbreiding van ons development team. Wat ga je precies doen?

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front-end PHP Developer

Dit ga je doen Bouwen van de frontend van een nieuwe applicaties; Verbeteren van de user experience; Opstellen van een style guide; Schakelen met collega developers over de te bouwen oplossing; Je speelt een belangrijke rol in het neerzetten van het nieuwe systeem; Werken met o.a. Symfony 6, API Platform, Twig, Javascript, Redis Automatiseren van processen; Koppelen van verschillende functionaliteiten; Unit tests, integration tests, end-to-end tests; In de toekomst ga je nog werken aan andere projecten. Hier ga je werken Voor onze vaste opdrachtgever in de regio Breda zijn wij op zoek naar een Frontend Developer. Het betreft een organisatie

Bekijk vacature »

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »
Frank dak

frank dak

06/06/2010 14:45:36
Quote Anchor link
Wie kan wil mij helpen met het onderstaand script.
Dit script werkt tot zover goed maar ik wil er iets aan toevoegen waar ik totaal geen kaas van heb gegeten. Nu bij naam email etc invullen zou je in principe alles in kunnen vullen en dat zal hij dan ook verzenden. Ik zou graag er iets aan toe willen voegen zodat alles juist wordt ingevult en rare emailadressen, namen het script een foutmelding geeft.


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
<style type="text/css">
<!--
body,td,th {
    font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif;
    font-size: 12px;
    color: #747474;
}
-->
</style>
<hr />
<p>&nbsp;</p>
<p><strong>
  <?php
mysql_connect('','','');
mysql_select_db('');
$query = 'SELECT id FROM paginas WHERE url="'.mysql_escape_string($_SERVER['REQUEST_URI']).'"';
$result = mysql_query($query);


if (mysql_num_rows($result)== 1){
$row = mysql_fetch_array($result);
$pagina_id = $row['id'];
}
else {
mysql_query('INSERT INTO paginas SET url="'.
$_SERVER['REQUEST_URI'].'";');
$pagina_id = mysql_insert_id();
}

?>

</strong></p>
<p><strong><img src="images/03.png" width="20" height="20" /> Reageer zelf</strong></p>
<p>&nbsp;</p>
<form method="post">
<p>&nbsp;</p>
<p>Naam:
  <input type="text" name="naam"><br>
</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>E-mail:
  <input name="email" type="text" value="" />
  *wordt niet getoond
  <br>
</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>Reactie:<br>
<textarea cols="45" rows="4" name="reactie"></textarea>
<br>
<input type="submit" value="Versturen">
</p>
</form>
<p>&nbsp;</p>
<br>
<?php

if (isset($_POST['naam'])) {
if($_POST['naam'] != '' && $_POST['email'] != '' && $_POST['reactie'] != ''){
$query = 'INSERT INTO reactie SET pagina="'.$pagina_id.'", naam="'.mysql_real_escape_string($_POST['naam']).'", email="'.mysql_real_escape_string($_POST['email']).'", '.'reactie="'.mysql_real_escape_string($_POST['reactie']).'";';  

$result = mysql_query($query);


echo '<p>Je bericht is opgeslagen.</p>';
}
else{
 echo 'Reactie niet opgeslagen, vul alles in';
}
}
  


?>

<br>
<p><strong><u>Reacties van anderen</u></strong></p>
<br>
<br>
<?php
$query
= 'SELECT * FROM reactie WHERE  pagina="'.$pagina_id.'"';
$result = mysql_query($query);
if (mysql_num_rows($result)== 0){
echo 'Er zijn nog geen reacties.';
 }
else {
while ($row = mysql_fetch_array($result)) {
// deze reactie weergeven

echo
''.$row["datumtijd"].'<br>'.$row['naam'].' zegt: '.'<br>'.'<br>'.
''.$row['reactie'].'<br>'.'<br>'.'<br />';
 
}

}


?>


Gebruik voortaan de [.code][./code] tags.[/modedit]
Verhuist naar Algemene PHP Scripting en meer.[/modedit]
Gewijzigd op 07/06/2010 19:26:29 door Tom Beuckelaere
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 12:46:01
 
Jo colling

jo colling

06/06/2010 14:53:23
Quote Anchor link
Wat bedoel je met rare namen
e-mail kan zo gecontroleerd worden:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
eregi("^[_a-z0-9-]+(\.[_a-z0-9-]+)*@([a-z0-9-]+\.)+([a-z]{2,4})$",$emailadres)
?>


Deze geeft TRUE als het emailadress bestaat uit vb. [email protected]
Gewijzigd op 06/06/2010 15:01:40 door jo colling
 
Joren de Wit

Joren de Wit

06/06/2010 14:53:43
Quote Anchor link
Dan zul je de input van je formulieren moeten controleren. Dus voordat je je INSERT query uitvoert, moet je er zeker van zijn dat de waarden in de verschillende $_POST variabelen correct zijn. Je zult onder andere functies als strlen() en preg_match() willen gebruiken.

Zie ook dit voorbeeld.

Een alternatief is het gebruik van PHP filters om de input te valideren. Een voorbeeld daarvan zie je hier.
Gewijzigd op 06/06/2010 14:54:08 door Joren de Wit
 
Frank dak

frank dak

06/06/2010 21:41:33
Quote Anchor link
Hoi jo,
Dit klopt dit zou ik er in willen voegen.
Ik weet alleen niet waar ik dit tussen moet zetten in mijn script.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
eregi("^[_a-z0-9-]+(\.[_a-z0-9-]+)*@([a-z0-9-]+\.)+([a-z]{2,4})$",$emailadres)
?>
 

06/06/2010 21:45:41
Quote Anchor link
Eregi is oud, gebruik liever preg_match. Als je daarvoor geen regex kunt vinden, dan is php's filter_var een goede optie, maar de validatie voor een e-mailadres is niet helemaal correct.
 
Bram Boos

Bram Boos

06/06/2010 21:49:37
Quote Anchor link
Karl Karl op 06/06/2010 21:45:41:
Eregi is oud, gebruik liever preg_match. Als je daarvoor geen regex kunt vinden, dan is php's filter_var een goede optie, maar de validatie voor een e-mailadres is niet helemaal correct.


Waarschijnlijk krijg je ook foutmeldingen met eregi

This function has been DEPRECATED as of PHP 5.3.0. Relying on this feature is highly discouraged.
 
Frank dak

frank dak

06/06/2010 21:53:48
Quote Anchor link
Dus eregi wordt vervangen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
preg_match("^[_a-z0-9-]+(\.[_a-z0-9-]+)*@([a-z0-9-]+\.)+([a-z]{2,4})$",$emailadres)
?>
 

06/06/2010 21:59:28
Quote Anchor link
Bram Boos op 06/06/2010 21:49:37:
Karl Karl op 06/06/2010 21:45:41:
Eregi is oud, gebruik liever preg_match. Als je daarvoor geen regex kunt vinden, dan is php's filter_var een goede optie, maar de validatie voor een e-mailadres is niet helemaal correct.


Waarschijnlijk krijg je ook foutmeldingen met eregi

This function has been DEPRECATED as of PHP 5.3.0. Relying on this feature is highly discouraged.


Dat bedoel ik dus.

Frank dak op 06/06/2010 21:53:48:
Dus eregi wordt vervangen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
preg_match("^[_a-z0-9-]+(\.[_a-z0-9-]+)*@([a-z0-9-]+\.)+([a-z]{2,4})$",$emailadres)
?>


Nee, de regexen zijn meestal niet 'inwisselbaar' met elkaar. Sowieso, nu ik naar die regex kijk, is die nogal onzinnig.
 
Frank dak

frank dak

06/06/2010 22:10:05
Quote Anchor link
Hoe kan ik dit toepassen in mijn script dat hij het emailadres controleert?
Laats keek ik in mijn database en zag ik allerlei vreemde emailadressen met spam.


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php

if (isset($_POST['naam'])) {
if($_POST['naam'] != '' && $_POST['email'] != '' && $_POST['reactie'] != ''){
$query = 'INSERT INTO reactie SET pagina="'.$pagina_id.'", naam="'.mysql_real_escape_string($_POST['naam']).'", email="'.mysql_real_escape_string($_POST['email']).'", '.'reactie="'.mysql_real_escape_string($_POST['reactie']).'";';  

$result = mysql_query($query);


echo '<p>Je bericht is opgeslagen.</p>';
}
else{
 echo 'Reactie niet opgeslagen, vul alles in';
}
}
  


?>

<br>
<p><strong><u>Reacties van anderen</u></strong></p>
<br>
<br>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php
 
Joren de Wit

Joren de Wit

06/06/2010 22:14:41
Quote Anchor link
Dit is dezelfde vraag als waarmee je dit topic begon? Wat heb je inmiddels met de tussenliggende antwoorden gedaan? Ik zie zo een aantal suggesties waar je nog niets mee gedaan hebt (filter_var, preg_match). Beide zouden een oplossing kunnen zijn voor jouw probleem.
 

06/06/2010 22:34:53
Quote Anchor link
Gebruik ook htmlentities en misschien zou je ook akismet willen gebruiken.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.